Witam Was dziewczeta :-)
Ja weekendzik w pracy, wiec znowu moge troszke czasu na BB poswiecic ;-)
Teraz mialam 4 dni wolnego, spedzilam go w calosci z Sarucha (bez pomocy mamuski, bo ta mojemu tacie w przeprowadzce do nowego lokalu pomagala ;-)) i powiem Wam, ze grzeczne to moje dziecie jak nigdy
Niczym nie rzucala, nie niszczyla, nic do kibla nie wrzucala, sprzatala zabawki po sobie, no i co najwazniejsze - ladnie wszystko zjadala siedzac przy stole albo w swoim krzeselku
:-)
Ogolnie to apetytu takiego dostala, ze za chwile zaczne jej wydzielac ;-)
Brandy, no no, rzeczywiscie "nice boy" jak to Prychatka ujela
Fajnie, ze masz kogos, nalezy Ci sie
Szkoda tylko, ze w Anglii mieszka, ale w sumie sa samoloty, odleglosc nie jest jakas kosmiczna, wiec nawet na jakis weekendzik mozna wyskoczyc ;-):-)
Nie przejmuj sie brakiem zabkow u Ameluchy - Sarze pierwszy zabek sie pojawil jak miala 10 miesiecy (w czerwcu), a teraz ma 2.5 roku i dalej 5tki sie jej nie przebily chociaz dziasla z tylu ma juz od kilku mies. lekko spuchniete
Kunek, i jak zmiana mleka? Mam nadzieje, ze pozytywnie i dalej Emilce nic nie jest
Ja dawalam Sarze Bebilon, a pozniej przeszlysmy na Bebilon Pepti i na tym leciala (najpierw na 1 a potem na 2) az do niedawna. Teraz juz pije Bebilon Junior pow. 2 roku zycia.
Daj znac po wizycie u nefrologa - ale na pewno wszystko ok jest
Mery, jejku jak ja Ci wspolczuje tych bezsennych nocy...:-( Oby w koncu sie to unormalizowalo...Ja na szczescie mialam zlote dziecko, ktore ani razu w nocy nie dalo mi w dupe, wiec nie wiem co to znaczy, ale Tobie jak najbardziej wspolczuje, bo moge sie tylko domyslac
A co do zabkowania to Sarze tez wyrastaly w innej kolejnosci niz podaja ksiazki ;-)
Oolivia, z Emilki to juz kawal dziewuszki duzej
:-) Rosnie zdrowo, oby tak dalej. Co do zabkowania to Sara jakos bezproblemowo to przechodzila w sumie. Jak byla marudna i widzialam, ze to od zebow to jej na noc Nurofen dawalam, bo Viburcol nie dzialal na nia (wiem, ze Viburcol duzo dziewczyn poleca), a dziasla smarowalam Calgelem
Zycze jak najmniej bolesnego i szybkiego zabkowania
Emiart - fajna nazwa
Powodzenia!!!
Prychatka, zdroweczka dla Dominiczka z okazji pol roczku
:-) Leci ten czas niesamowicie!
Zycze wiekszego samozaparcia i bierz sie do nauki ;-):-) Wiem, wiem, dobrze sie mowi
Dorcia, ja ciuszki kupowalam dla Sary w Tesco z Cheerokee albo na allegro z takich firm jak Next, Early Days, Mothercare, George, Adams, Gap, Marks&Spencer. Swietne gatunkowo, mozna prac i prac i nic sie nie dzieje z materialem, miekkie itd.
Duzo ciuchow dostalam od "szwagierki", bo jej malym, bo ona rodzila w styczniu, ja pol roku po niej
W Bielsku jeszcze czasami kupuje cos w Smyku albo w Reserved - maja cudne ciuszki dzieciece i jakosc tez ok
Beata, witaj
Widze, ze jeszcze kilka dni i przybedzie Wam domownikow ;-):-) Fajnie, ze masz juz dwojke starszakow, na pewno swietnie sprawdza sie w roli starszego rodzenstwa
A z Esculapa bedziesz na pewno zadowolona