reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Daisy ... ogromne gratuluacje :-):-):-) i buziaki dla maleńkiej :-):-):-). Wracajcie szybciutko do domku i na forum BB :-D:-D:-D

Aiwyls ... witaj :-). Napisz nam coś o sobie i o Twojej małej Adzi :tak:

Brandy ... normalnie szkok ... co za głupia "pinda" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale plany na sobotę widzę świetne :-D, chciałabym zobaczyć tą akcję :-D:-D. W każdym bądź razie ... lej bez skrupułów ... zasłużyła na to :laugh2:;-)

Izabela ... to mnie zmartwiłaś, bo ja też chciałam iść na wizytę do dr Urbańskiej :blink:

No i życzę wszytkim miłego dzionka oczywiście :-):tak:

reklama
Witam,

Daisy gratulacje serdeczne!

Brandy współczuję przejść z tą laską. Takie dziewczyny to wyszarpać za włosy za mało:) Nie rozumiem jak można się przyczepiać do zajętego faceta.
Jakby się która do mojego męża przyczepiła to by było po niej :)
Co do teściowej, ja też mam średni kontakt z moją.

Witajcie.

Daisy najprawdopodobniej wyjdzie dopiero w poniedzialek bo mala musiala dostacantybiotyk na fenyloketurine czy jakos tak.

Oto jej fotka

Pozdrawiamy

7cc0844d98c2177amed.jpg

Hej dziewczynki .... przepraszam, że ostatnio sie tak ociagam z pisaniem do was, jednak moje samopoczucie jest takie a nie inne :dry:nie mam nastoju i nie chce was za bardzo ani martwic ani zameczac swoimi problemami ...

A mała Zuzia od Daisy jest taka śliczna. Buziaki dla niej i naszej dzielnej mamusi :***

Daisy mała jest słodziutka taka malutka kochana
Brandy ty się nie martw i wal jak w dym pisz co ci lezy na sercu to pomaga czasami lepiej się wygadać lub tak jak tu wypisać niż dusić w sobie, a tak wogóle to się nie przejmuj bo szkodzisz małemu szkrabowi
Ja byłam dzis u lekarza wszystko ok poza nerką no ale u mnie to standard za 2 tyg znowu badanie moczu i wizyta no i musze dużo pic i pije tylko później gorzej z sikaniem bo cały czas bym siedziała na kibelku, ale jeszcze perspektywa tego ze po porodzie moge mieć kolki nerkowe(gorsze niż poród szczerze) miałam po Natce pare ataków i jak sobie przypomne to mnie skręca a że mam zamiar znowu karmic piersią więc lekarstw na to nie ma zbyt mocnych i tylko trzeba przeczekać ale mam nadzieje że teraz bęzie lepiej.
Pozd wszystkie forumowiczki i życze miłago i słonecznego weekendu

Daisy jaka sliczna :-) moze nie powinnam tak pisac ale nie wszystkie noworodki sa ladne(dopiero po jakims czasie sie zmieniaja) ale Twoja Zuzia wyglada jak maly aniolek zycze wam duzo zdrowia no i szybkiego powrotu do domu

reklama
Hey witam serdecznie:tak:
Daisy mala sliczniutka-ale tato prosze napisac co to z ta choroba mamy nadzieje ze nic powaznego??Prosze przekazac mnostwo buziakow i pozdrowien od Bernadki i Natalki:-D:-D:-D:-D:-D
Brandy tylko uwazaj kochana na siebie zeby Ci sie krzywda nie stala-a jak cos to telefon i dzwon a ja przyjade z pomoca :-):rofl2:
luandzia masz troszke racji;-)
Mery-trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

A u mnie teraz cisza nastala Natka spi maz tez spi znieczulony piwskiem:baffled::angry:
Poszli w tany z kumplami z pracy wrrr nienawidze tego-ale ze ja se w kasze dmuchac niedam to wparowalam do baru nazdalam troszke i w ciagu 2 minut cala pijana trojca siedziala w aucie porozwozilam ich po domu i spokoj-jeszcze sie biednej barmance dostala ostra zjeba ze sprzedaje alkochol nietrzezwym ale coz....:sorry2:
slodkich snow

Do góry