reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczynki :-)!!!

Córka marnotrawna wróciła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

... ale cały czas o Was myślałam i byłam pewna, że Daisy już z Zuzią na rączkach śmiga ... :tak:, a tu taki suprise :baffled:. W takim razie trzymam mocno kciuki, aby jutro wszystko poszło szybciutko i sprawnie i Daisy wreszcie tuliła malutką w ramionach :-):tak:.

Sandra ... Sara musi wyglądać rozbrajająco jak się tak upiera przy tym "ci" :-D:-D. No a T. trochę przesadził :baffled:. Mogę sobie wyobrazić, że Cię trochę ruszyło ...

Brandy ... z Twoją energią i radością dasz radę z uczelnią bez obaw :-):tak::tak:. No i miłego wypadu do Krakowa ... hmmm ... ale suuuuper, ja kocham Kraków :-D

No i na koniec oczywiście BUZIAKI dla wszystkich mamusiek i ich pocieszek :-)

reklama
Tika my niestety nie jedziemy do Krakowa w celach turystycznych :sorry2::dry: J. musi być jutro na 8 rano na badaniach do Żandarmerii Wojskowej :sorry2: a jedziemy dzis, bo moj brat tam mieszka i nas przenocuje, bo mi by sie nie chcialo jutro o 5 wstawać :-D no i dziekuje za słowa otuchy :-)

A co tu taka cisza nie poznaje was dziewczynki, ciekawe jak tam deisy czy już po wszystkim czy dalej ja męczą.
Brandy trzymaj się w Krakowie może wbija mu kat D czy jakoś tak mój maż ma własnie coś takiego tylko on ma problemy z oczami i na dzieńdobry mu wbili rezerwe, a szwagrowi jak siora urodziła córe też wbili rezerwe i spokój mają może u Was tez się uda
Niunia moja spi ja zrobiłam szybki obiadek i ide do ogrodu z męzusiem szykować ławki pod malowanie bo weekend sie zbliża i napewno będziemy mieć dużo cgętnych na palenie grilla pozd

Witam

Daisy urodziła w końcu i czuje się dobrze - Zuza również.

Miała cesarke bo mała była poobwijana w pępowinę ale wszystko poszło szybko sprawnie i bezproblemowo.

Jak ktoś chce zdjęcia albo info to pisać do mnie na GG: 1169501

Pozdrawiam

Witam :)
Nie pamiętam czy byłam na tym wątku, ale raczej nie.
Choć już dawno zarejestrowałam się na to forum to niestety w pewnym momencie straciliśmy dostęp do netu.
Teraz gdy już jestem podłączona, mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona :-)

Dzien dobry :-):-):-)

Aiwyls witamy w naszych skromnych progach :-):-):-) no i zapraszmy czesciej :-D
Ja wlasnie wstalam. Wypad do KrK nawet sie udał, choc i tak nie załatwiliśmy wszystkiego do końca niestety :-:)dry: ale dzieki temu mozemy jechac jeszcze raz... :-D
Teraz idziemy pod prysznic, musze zrobic ze soba porzadek bo J. był na noc :-p i na pazurki do Bielska :-D

Milego dnia mamusie :laugh2:

reklama
Do góry