reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Daisy, ogromne gratulacje!!! :-):-):-):-) Wracajcie szybko do domku! No i na fotki czeka z niecierpliwoscia! :-):-):-)
Luandzia, sliczne suwaczki
Mam kupe pracy.
Buziaki dziewczynki!
Luandzia, sliczne suwaczki
Mam kupe pracy.
Buziaki dziewczynki!
Bernadka1234
Fanka BB :)
Deisy GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Witamy :-) my własnie po obadku sobie odpoczywamy .... pojedzone, brzuszek napchany
Sandra a Ty sie kiedys wygrzebiesz z tej pracy ? Niestety zaczal sie obfity sezon ... a moze stety... Ty wiesz, ze ta glupia dupa dalej szaleje ??? W sobote jade jej nogi z dupska powyrywac...
Sandra a Ty sie kiedys wygrzebiesz z tej pracy ? Niestety zaczal sie obfity sezon ... a moze stety... Ty wiesz, ze ta glupia dupa dalej szaleje ??? W sobote jade jej nogi z dupska powyrywac...
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Brandy.... mogę ci pomóc w wyrywaniu tych nóg z dupska... nienawidzę takich lasek....
Brandy
Agusia ja to bym takie zamykała w odosobnieniu normalnie ... zastanawiam sie caly czas jaka one przyjemnosc czerpia z tego, ze zatruwaja komus zycie ... Poza tym... doprowadzaja do tego, ze dwoje ludzi, ktorzy sie kochaja rozchodza sie...choc na pewno nigdy nie beda z tym facetem ...
Oj wspólczuje Brandy takie panienki to gorzej niż wrzut na tyłku, moja kuzynka ma taka doczepiona jest po slubie 5 lat a ta dalej szaleje i wmawia męzowi kuzynki że dzieci (maja 2 chłopców) nie są jego choć podobizna wielka a do tego wszystkiego teściowa kuzynki utrzymuje z tą zołzą lepszy kontakt niz z własną synową do której się nie odzywa a wnuka drugiego który ma 1,5 roku jeszcze nie widziała. KOSZMAR
Wyrwij jej nie tylko nogi ale i w morde lej, chociaz tak po namysle może lepiej tego nie ruszac i pokazać jej kto jest madrzejszy i że się nie przejmujesz bo szkoda nerwów twoich i dzidzi a jak się kochacie to przecież wam nie zaszkodzi a może jakby J z nia pogadał i wyoślił jej że kocha ciebie to może by coś zakumała. No ale rób jak uważasz i daj znać co wskurałaś trzymam kciuki
Wyrwij jej nie tylko nogi ale i w morde lej, chociaz tak po namysle może lepiej tego nie ruszac i pokazać jej kto jest madrzejszy i że się nie przejmujesz bo szkoda nerwów twoich i dzidzi a jak się kochacie to przecież wam nie zaszkodzi a może jakby J z nia pogadał i wyoślił jej że kocha ciebie to może by coś zakumała. No ale rób jak uważasz i daj znać co wskurałaś trzymam kciuki
Brandy
Mery... kuzynka to tez ma ciezka jazde z ta panna ... ale u mnie tez jest podobnie... przyszla tesciowa ze mna nie ma kontaktu ( i w sumie mnie to nie martwi) a tamta strasznie lubi.... A J. jej wyoślał tyle razy, zeby sobie dała spokoj a ta dalej nic ... dzisiaj to az ja poszarpał. Ale w sobote pokaze jej gdzie raki zimuja i sama ja poszarpie. Po ryju bede lac, az krew poleci. I nie boje sie po bede w asyscie miec J. On ja bedzie trzymał a ja bede tluc mam nadzieje, że w sobote wszystko sie skonczy
izabela352
Fanka BB :)
daisy- nareszcie! gratulacje!!!!!!!!!
dziewczyny pisalyscie kiedys o problemach z tarczyca. znalazlyscie jakiegos endokrynologa? ja chcialam sie zapisac do urbanskiej w jaworzu ale ona nie przyjmuje nowych pacjentow
dziewczyny pisalyscie kiedys o problemach z tarczyca. znalazlyscie jakiegos endokrynologa? ja chcialam sie zapisac do urbanskiej w jaworzu ale ona nie przyjmuje nowych pacjentow
reklama
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
izabela w przychodni na ul. Bratków przyjmuje dr Kozik, który jest endokrynologiem.