reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Daisy, ogromne gratulacje!!! :-):-):-):-) Wracajcie szybko do domku! No i na fotki czeka z niecierpliwoscia! :-):-):-)

Luandzia, sliczne suwaczki :tak:

Mam kupe pracy.
Buziaki dziewczynki!

Witamy :-) my własnie po obadku sobie odpoczywamy .... pojedzone, brzuszek napchany :-D

Sandra a Ty sie kiedys wygrzebiesz z tej pracy ? :dry:Niestety zaczal sie obfity sezon ... a moze stety... Ty wiesz, ze ta glupia dupa dalej szaleje ???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W sobote jade jej nogi z dupska powyrywac...:-D:-D:-D

Agusia ja to bym takie zamykała w odosobnieniu normalnie:dry: ... zastanawiam sie caly czas jaka one przyjemnosc czerpia z tego, ze zatruwaja komus zycie ... Poza tym... doprowadzaja do tego, ze dwoje ludzi, ktorzy sie kochaja rozchodza sie...choc na pewno nigdy nie beda z tym facetem ...:dry:

Oj wspólczuje Brandy takie panienki to gorzej niż wrzut na tyłku, moja kuzynka ma taka doczepiona jest po slubie 5 lat a ta dalej szaleje i wmawia męzowi kuzynki że dzieci (maja 2 chłopców) nie są jego choć podobizna wielka a do tego wszystkiego teściowa kuzynki utrzymuje z tą zołzą lepszy kontakt niz z własną synową do której się nie odzywa a wnuka drugiego który ma 1,5 roku jeszcze nie widziała. KOSZMAR
Wyrwij jej nie tylko nogi ale i w morde lej, chociaz tak po namysle może lepiej tego nie ruszac i pokazać jej kto jest madrzejszy i że się nie przejmujesz bo szkoda nerwów twoich i dzidzi a jak się kochacie to przecież wam nie zaszkodzi a może jakby J z nia pogadał i wyoślił jej że kocha ciebie to może by coś zakumała. No ale rób jak uważasz i daj znać co wskurałaś trzymam kciuki

Mery... kuzynka to tez ma ciezka jazde z ta panna ... :no::no::no:ale u mnie tez jest podobnie... przyszla tesciowa ze mna nie ma kontaktu ( i w sumie mnie to nie martwi) a tamta strasznie lubi.... A J. jej wyoślał tyle razy, zeby sobie dała spokoj a ta dalej nic ... dzisiaj to az ja poszarpał. Ale w sobote pokaze jej gdzie raki zimuja i sama ja poszarpie. Po ryju bede lac, az krew poleci. I nie boje sie po bede w asyscie miec J. On ja bedzie trzymał a ja bede tluc :-D:-D:-D mam nadzieje, że w sobote wszystko sie skonczy :sorry2:

daisy- nareszcie! gratulacje!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny pisalyscie kiedys o problemach z tarczyca. znalazlyscie jakiegos endokrynologa? ja chcialam sie zapisac do urbanskiej w jaworzu ale ona nie przyjmuje nowych pacjentow :baffled:

reklama
Do góry