reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Daisy ... ogromne gratuluacje :-):-):-) i buziaki dla maleńkiej :-):-):-). Wracajcie szybciutko do domku i na forum BB :-D:-D:-D

Aiwyls ... witaj :-). Napisz nam coś o sobie i o Twojej małej Adzi :tak:

Brandy ... normalnie szkok ... co za głupia "pinda" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale plany na sobotę widzę świetne :-D, chciałabym zobaczyć tą akcję :-D:-D. W każdym bądź razie ... lej bez skrupułów ... zasłużyła na to :laugh2:;-)

Izabela ... to mnie zmartwiłaś, bo ja też chciałam iść na wizytę do dr Urbańskiej :blink:

No i życzę wszytkim miłego dzionka oczywiście :-):tak:

reklama
Witam,

Daisy gratulacje serdeczne!

Brandy współczuję przejść z tą laską. Takie dziewczyny to wyszarpać za włosy za mało:) Nie rozumiem jak można się przyczepiać do zajętego faceta.
Jakby się która do mojego męża przyczepiła to by było po niej :)
Co do teściowej, ja też mam średni kontakt z moją.

Witajcie.

Daisy najprawdopodobniej wyjdzie dopiero w poniedzialek bo mala musiala dostacantybiotyk na fenyloketurine czy jakos tak.

Oto jej fotka

Pozdrawiamy

7cc0844d98c2177amed.jpg

Hej dziewczynki .... przepraszam, że ostatnio sie tak ociagam z pisaniem do was, jednak moje samopoczucie jest takie a nie inne :dry:nie mam nastoju i nie chce was za bardzo ani martwic ani zameczac swoimi problemami ...

A mała Zuzia od Daisy jest taka śliczna. Buziaki dla niej i naszej dzielnej mamusi :***

Daisy mała jest słodziutka taka malutka kochana
Brandy ty się nie martw i wal jak w dym pisz co ci lezy na sercu to pomaga czasami lepiej się wygadać lub tak jak tu wypisać niż dusić w sobie, a tak wogóle to się nie przejmuj bo szkodzisz małemu szkrabowi
Ja byłam dzis u lekarza wszystko ok poza nerką no ale u mnie to standard za 2 tyg znowu badanie moczu i wizyta no i musze dużo pic i pije tylko później gorzej z sikaniem bo cały czas bym siedziała na kibelku, ale jeszcze perspektywa tego ze po porodzie moge mieć kolki nerkowe(gorsze niż poród szczerze) miałam po Natce pare ataków i jak sobie przypomne to mnie skręca a że mam zamiar znowu karmic piersią więc lekarstw na to nie ma zbyt mocnych i tylko trzeba przeczekać ale mam nadzieje że teraz bęzie lepiej.
Pozd wszystkie forumowiczki i życze miłago i słonecznego weekendu

Daisy jaka sliczna :-) moze nie powinnam tak pisac ale nie wszystkie noworodki sa ladne(dopiero po jakims czasie sie zmieniaja) ale Twoja Zuzia wyglada jak maly aniolek zycze wam duzo zdrowia no i szybkiego powrotu do domu

reklama
Hey witam serdecznie:tak:
Daisy mala sliczniutka-ale tato prosze napisac co to z ta choroba mamy nadzieje ze nic powaznego??Prosze przekazac mnostwo buziakow i pozdrowien od Bernadki i Natalki:-D:-D:-D:-D:-D
Brandy tylko uwazaj kochana na siebie zeby Ci sie krzywda nie stala-a jak cos to telefon i dzwon a ja przyjade z pomoca :-):rofl2:
luandzia masz troszke racji;-)
Mery-trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

A u mnie teraz cisza nastala Natka spi maz tez spi znieczulony piwskiem:baffled::angry:
Poszli w tany z kumplami z pracy wrrr nienawidze tego-ale ze ja se w kasze dmuchac niedam to wparowalam do baru nazdalam troszke i w ciagu 2 minut cala pijana trojca siedziala w aucie porozwozilam ich po domu i spokoj-jeszcze sie biednej barmance dostala ostra zjeba ze sprzedaje alkochol nietrzezwym ale coz....:sorry2:
slodkich snow

Do góry