reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Ty sie kobieto niewygłupiaj:angry::angry::angry::angry:
To przeniesmy na przyszla niedziele

A Ty mialas juz niepracowac????:sorry2:

No niewiem sama ale do niedzieli to malo dziewczyn tu moze zajzec a tak to bedziemy mialy tydzien na ulozenie sobie planow zebysmy sie wszystkie spotkaly

Dziewczynki, mnie tez bierzcie pod uwage :tak::-) Mam zajob w pracy straszny, ale mam nadzieje, ze uda mi sie z Wami spotkac.

Brandy, informuj mnie smsem co i jak ze spotkaniem, ok? :tak::-)

Sciskam!

Dzien dobry dziewczynki :-)

Bernadka faktycznie mialam nie pracowac, ale niestety w niedziele komunia (a swoja drogą 100,- piechotą nie chodzi, nie? ). :tak:Więc ta niedziela odpada. Następna niestety też bo mam z J. jechac do Krakowa na weekend.

reklama
Hej dziewczyny co tu taka cisza gdzie was wywiało weekend długi był i juz po grill zaliczony, imieninki szwagra też, wczoraj pomagałam troche do komuni przygotować ale dzisiaj dali mi spokój siora załatwiła jakieś praktykantki i mama stwierdziła że nie będą mnie męczyć bo jakoś kolana mi siadają troche pochodze i bolą ale lepsze to niż ból pleców jaki miałam w 1 ciąży.

Do góry