reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej kochane!

Ale mnie tu nie bylo :blink:

Widze, ze Daisy nadal w dwupaku ;-):-) Dawaj znac Brandy jak sie cos zacznie dziac, bo ta mnie ma powiadomic :-):-):-)

Kurde, zawalona jestem robota, nie wiem kiedy bede mogla posiedziec dluzej na BB. bo tylko w pracy moge, w domu Sara mi nie pozwala dotknac komputera :baffled::sorry2:
A poza tym mamy w pracy pracownika interwencyjnego, wiec nie chce przy nim siedziec na forum :-p

Buziaki dla Was wszystkich!
Jak tylko bede miala luz to sie pojawie.

Brandy, numer moj masz, musimy sie zgadac na jakas kawe :-)

reklama
daisy- trzymam kciuki! daj znac co i jak. jak chcesz to napisz mi na priva swoj nr tel to ja ci swoj odesle sms-em i w razie jakichkolwiek pytan czy to dotyczachych pobytu w szpitalu czy pozniej malenstwa wal smialo!

Oj Daisy trzymamy wszystkie kciuki za ciebie żeby poszło szybko i bezboleśnie. No i chłop zostanie sam w domu mnie jak zatrzymali w szpitalu tylko poprosiłam go żeby przed naszym przyjściem do domu ogarnał troszke bałagan no i wróciłam zastałam złamane wiadro z mopa i uszkodzony odkurzacz no ale starał sie.
Wracaj do nas szybciutko juz w roli mamusi i dziel się przezyciami i pytaj o wszystko.
Brandy i tak to jest jak człowiek sie cieszy za wczasu tylko ci checi narobią a to że J nie ma uregulowanej służby to raczej powinni sprawdzić na dzieńdobry a nie jak już wszystko jest gotowe.
Ja zaraZ będe dzwonić na infolinie do banku mam nadzieje że ktoś odbierze i będe mogła wkońcu dysponować moimi pieniędzmy tylko ciekawe kto zapłaci moje odsetki za niezapłacone rachunki w terminie.
Czasami myśle że lepsze trzymanie pieniedzy w skarpecie ale szkoda nerwów

No to ja się dzisiaj z Wami pożegnam :-) nie wiem na ile, ale jak tylko się Zuzia urodzi to myślę, że Brandy czy Iza da Wam znać - dały mi swoje nr to im wyśle info i mms'ka ;-)

Trzymać mi się cieplutko i w zdrowiu, nie stresować:-p:-p i do usłyszenia zaraz jak wrócę.

Całuje mocno:-);-):-)

Trzymamy kciuki
no niestety z bankiem nici bo dalej nie mają w systemie mojego nr telefonu który zgłaszałam o 10 rano coś długa ta droga elektroniczna a ponoc internet ma ułatwiać życie
Dobranoc wszystkim ide wyłozyć nogi

Witam serdecznie Mamusie i Przyszłe Mamusie:)

Już kilka razy próbowałam się do Was przyłączyć, mam nadzieję, że teraz lepiej będzie z czasem i uda się regularnie pisać. Widzę, że macie miłe, kameralne grono:)

Troszkę Was poczytałam.

Daisy trzymam kciuki za Ciebie. Oby poród przebiegł sprawnie i dzidzia szybiutko była z Tobą.

Dziewczynom mającym problemy z bankami współczucia gorące. Banki już takie są paskudne istytucje:)

Będę się starała na biężaco Was czytać i pisać, jeśli można oczywiście.

Serdeczne pozdrowienia:)

Bernadko już tutaj kilka postów jakiś czas temu napisałam. A więc mieszkam w Bielsku i jestem mamą Kamilka ( piątek kończy 6 miesięcy). Co jeszcze bym mogła o sobie napisać? :) Obecnie jestem oczywiście w domku z synkiem. Jak coś jeszcze chcecie wiedzieć to pytajcie pozdrowionka:)

I miłego dnia (chociaż za oknem pochmurno) życzę Wszystkim1

Dzien dobry dziewczynki, choc nie wiem czy taki dobry do konca :-(
Daisy trzymaj nam sie tam dzielnie i odrazu dawaj znac jak bedziesz mogla. Trzymam kciuki za Ciebie i Zuzie :-D
Mery ani mi nie mow,,,, w myslach to ja juz mieszkałam na nowym mieszkaniu a tu taki zonk :wściekła/y:

Sandra zdzwonimy sie na jakas kawe. Jak jutro jestes w pracy to wpadne bo dzisiaj sie juz niestety nie wyrobie :sorry2:

A ja zaraz uciekam do szkoly tylko boje sie ze nie dojade ... wstalam z lozka i poczulam jakbym zaraz sie miala przewrocic.... strasznie slabo mi jest a musze do szkoly jechac .... J. caly czas pod telefonem siedzi jakby mi sie nie daj Boze, odpukac w niemalowane cos stalo :-:)-:)-(
Ale jestem niegrzeczna - Aniu witaj no i zostań u nas jak najdluzej. Grono faktycznie kameralne ale nie chermetyczne (hermetyczne?:dry:):-D

No to lecimy. Milego dzionka, do potem.

reklama
Witam w nie za ciekawą pogodę za oknem :dry:
Cześć Ania :-) W jakiej części bielska mieszkasz?
Brandy a Ty zamiast leżeć i odpoczywać na eskapady do szkoły się wybierasz ;-)
Daisy trzymam kciuki za szybki i łatwy poród :-D
Ja mam teraz drugą zmianę więc zbytnio nie mam kiedy zajrzeć :dry: Ale podobno sobota ma być wolna więc hurrrrrraaaaa :-D Odpocznę sobie trochę :-p I z Oliwką pobędę. Staram się ją przyzwyczaić do fryzjerki żeby jej włoski przycięła i wyrównała ale chyba kicha z tego będzie :sorry2: Bo poczesać się ale jak zobaczy nożyczki to koniec :dry: No cóż nic na siłę.
A nie wiecie jak z kolejkami do ortopedy albo do lekarza od bioderek? Bo Olisia ma małego platfuska i chciałam to skonsultować z jakimś lekarzem.Oczywiście bez skierowania od pediatry się nie obejdzie :dry:
Miłego dzionka

Do góry