reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ania obługuję wesela, stypy, bankiety, komunie i takie tam:-).... ale to tylko dorywczo, bo studiuje dziennie. W sobote niby miała byc moja ostatnia impreza ale stypa wypadła i niestety musialam jeszcze dzisiaj na niej byc, ale to koneic jak narazie. :laugh2:
Bernadka bidulko :-:)-:)-( nie wiem jak Ci poradzić, bo moje @ były w miare bezbolesne ....

Luandzia jak tylko zgadam sie z Sandra to do Ciebie zadzwonie i sie umowimy. Sandra w sobote pracuje ale staram sie ja po pracy wyciagnąc :-)

Od Daisy nie mam narazie żadnych nowinek .... zaraz sama do niej napisze. Ciekawe jak tam akcja sie rozwija :sorry2::tak:

Ja uciekam teraz pod prysznic i bede czekac na J... może sie w koncu troche poprzytulamy :-D:-D:-D

reklama
Oj Bernadka szczerze współczuje chociaz ostatni taz pamiętam bolesną miesiączke jak odstawiłam tabletki starając się o Natke ból nie do zniesienia i żadne środki nie pomagały trzymaj się jutro będzie lepiej.
Brandy jak bedziesz coś pisać do Daisy to wspomnij że my tu wszystkie przemy razem z nią .
Moja mała padła dzisiaj nawet grysiku nie zabardzo zjadła mało spała w dzień i teraz mam przynajmniej spokój mąż dopiero po 23 wróci zresztą jak zawsze wiec wieczorki mam spokojne. Obawiam się tylko nocy bo Natce ząb wychodzi teraz ją nasmarowałam ale jak bobodent przestanie działać to się obudzi mogły by już wyjść wszystkie te ząbki bo tylko się męczy ale i tak jest dobrze bo niegorączkuje i nie płacze, mam nadzieje ze Patka tez tak będzie przechodziła ząbkowanie.

Moja wlasnie zasypia:baffled: tz narazie lezy i mnie denerwoje bo sie non stop odkrywa hehe-i cos tam opowiada.......................ale pewnie za pol godzinki usnie moj tez wraca pozno kolo 22-30:tak: ale niewiem czy bede na niego czekac bo o 5-30 musze wstac do pracy:baffled: ale ogolnie lubie swoja prace wiec spoko;-)

wlasnie mi opowiada Natka ze jakis tam Alan z przedszkola ja chyba lubi ehehehe:-p

Nie ja wogole nie mam @ bo mam akcje z hormonami wiec wiesz nie zaciekawie:baffled:
po porodzie nie mialam 2 lata pozniej dostalam 3 razy i nic dopiero teraz

O to zle zrozumialam ....ja tez mialam takie bolesne @ czasami nawet trzeba bylo wzywac lekarza ,mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie no i że uregulują Ci sie @
Brandy to czekam na telefon
Jak bedziesz rozmawiac z Daisy to pozdrow ja

Dzien dobry :-):-D
Meldujemy sie zwarte i gotowe w ten piekny czwartkowy poranek ;-)
Wczoraj juz nie mialam sily nic napisac. Przyjechal J. poprzytulalismy sie troche bardziej nic troche :-p:laugh2::-D:-) no i sie zmeczylam :sorry2:
A dzisiaj zapowiada sie dosc pracowity dzien, musze wysprzatac pokoj, przygotowac na jutro testy z gramatyki :dry::sorry2: i wogole soba sie zajac bo chyba sie zapuscilam :sorry2:

Zycze wam milego dnia :-D

Witajcie.

Daisy dzisiaj po śniadaniu pojechała na sale porodową więc mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie po wszystkim i wszystko uda się bezproblemowo - jak tylko bede wiedzial cos wiecej to dam znac - :-):-)

reklama
Do góry