reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej kochane!

Ale mnie tu nie bylo :blink:

Widze, ze Daisy nadal w dwupaku ;-):-) Dawaj znac Brandy jak sie cos zacznie dziac, bo ta mnie ma powiadomic :-):-):-)

Kurde, zawalona jestem robota, nie wiem kiedy bede mogla posiedziec dluzej na BB. bo tylko w pracy moge, w domu Sara mi nie pozwala dotknac komputera :baffled::sorry2:
A poza tym mamy w pracy pracownika interwencyjnego, wiec nie chce przy nim siedziec na forum :-p

Buziaki dla Was wszystkich!
Jak tylko bede miala luz to sie pojawie.

Brandy, numer moj masz, musimy sie zgadac na jakas kawe :-)

reklama
daisy- trzymam kciuki! daj znac co i jak. jak chcesz to napisz mi na priva swoj nr tel to ja ci swoj odesle sms-em i w razie jakichkolwiek pytan czy to dotyczachych pobytu w szpitalu czy pozniej malenstwa wal smialo!

Oj Daisy trzymamy wszystkie kciuki za ciebie żeby poszło szybko i bezboleśnie. No i chłop zostanie sam w domu mnie jak zatrzymali w szpitalu tylko poprosiłam go żeby przed naszym przyjściem do domu ogarnał troszke bałagan no i wróciłam zastałam złamane wiadro z mopa i uszkodzony odkurzacz no ale starał sie.
Wracaj do nas szybciutko juz w roli mamusi i dziel się przezyciami i pytaj o wszystko.
Brandy i tak to jest jak człowiek sie cieszy za wczasu tylko ci checi narobią a to że J nie ma uregulowanej służby to raczej powinni sprawdzić na dzieńdobry a nie jak już wszystko jest gotowe.
Ja zaraZ będe dzwonić na infolinie do banku mam nadzieje że ktoś odbierze i będe mogła wkońcu dysponować moimi pieniędzmy tylko ciekawe kto zapłaci moje odsetki za niezapłacone rachunki w terminie.
Czasami myśle że lepsze trzymanie pieniedzy w skarpecie ale szkoda nerwów

No to ja się dzisiaj z Wami pożegnam :-) nie wiem na ile, ale jak tylko się Zuzia urodzi to myślę, że Brandy czy Iza da Wam znać - dały mi swoje nr to im wyśle info i mms'ka ;-)

Trzymać mi się cieplutko i w zdrowiu, nie stresować:-p:-p i do usłyszenia zaraz jak wrócę.

Całuje mocno:-);-):-)

Trzymamy kciuki
no niestety z bankiem nici bo dalej nie mają w systemie mojego nr telefonu który zgłaszałam o 10 rano coś długa ta droga elektroniczna a ponoc internet ma ułatwiać życie
Dobranoc wszystkim ide wyłozyć nogi

Witam serdecznie Mamusie i Przyszłe Mamusie:)

Już kilka razy próbowałam się do Was przyłączyć, mam nadzieję, że teraz lepiej będzie z czasem i uda się regularnie pisać. Widzę, że macie miłe, kameralne grono:)

Troszkę Was poczytałam.

Daisy trzymam kciuki za Ciebie. Oby poród przebiegł sprawnie i dzidzia szybiutko była z Tobą.

Dziewczynom mającym problemy z bankami współczucia gorące. Banki już takie są paskudne istytucje:)

Będę się starała na biężaco Was czytać i pisać, jeśli można oczywiście.

Serdeczne pozdrowienia:)

Bernadko już tutaj kilka postów jakiś czas temu napisałam. A więc mieszkam w Bielsku i jestem mamą Kamilka ( piątek kończy 6 miesięcy). Co jeszcze bym mogła o sobie napisać? :) Obecnie jestem oczywiście w domku z synkiem. Jak coś jeszcze chcecie wiedzieć to pytajcie pozdrowionka:)

I miłego dnia (chociaż za oknem pochmurno) życzę Wszystkim1

Dzien dobry dziewczynki, choc nie wiem czy taki dobry do konca :-(
Daisy trzymaj nam sie tam dzielnie i odrazu dawaj znac jak bedziesz mogla. Trzymam kciuki za Ciebie i Zuzie :-D
Mery ani mi nie mow,,,, w myslach to ja juz mieszkałam na nowym mieszkaniu a tu taki zonk :wściekła/y:

Sandra zdzwonimy sie na jakas kawe. Jak jutro jestes w pracy to wpadne bo dzisiaj sie juz niestety nie wyrobie :sorry2:

A ja zaraz uciekam do szkoly tylko boje sie ze nie dojade ... wstalam z lozka i poczulam jakbym zaraz sie miala przewrocic.... strasznie slabo mi jest a musze do szkoly jechac .... J. caly czas pod telefonem siedzi jakby mi sie nie daj Boze, odpukac w niemalowane cos stalo :-:)-:)-(
Ale jestem niegrzeczna - Aniu witaj no i zostań u nas jak najdluzej. Grono faktycznie kameralne ale nie chermetyczne (hermetyczne?:dry:):-D

No to lecimy. Milego dzionka, do potem.

reklama
Witam w nie za ciekawą pogodę za oknem :dry:
Cześć Ania :-) W jakiej części bielska mieszkasz?
Brandy a Ty zamiast leżeć i odpoczywać na eskapady do szkoły się wybierasz ;-)
Daisy trzymam kciuki za szybki i łatwy poród :-D
Ja mam teraz drugą zmianę więc zbytnio nie mam kiedy zajrzeć :dry: Ale podobno sobota ma być wolna więc hurrrrrraaaaa :-D Odpocznę sobie trochę :-p I z Oliwką pobędę. Staram się ją przyzwyczaić do fryzjerki żeby jej włoski przycięła i wyrównała ale chyba kicha z tego będzie :sorry2: Bo poczesać się ale jak zobaczy nożyczki to koniec :dry: No cóż nic na siłę.
A nie wiecie jak z kolejkami do ortopedy albo do lekarza od bioderek? Bo Olisia ma małego platfuska i chciałam to skonsultować z jakimś lekarzem.Oczywiście bez skierowania od pediatry się nie obejdzie :dry:
Miłego dzionka

Do góry