reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Zaglądamy ;)
Ja się teraz męczę z uczuleniem po antybiotyku u Oliwki :\ A doprawiłam ją kąpiąc z Oilatum :\ Niby to dla skóry alergicznej ale widać jej nie spasowało.
I ani na pole nie wyjdziemy bo słońce może jej to pogorszyć.Powoli jej to schodzi,daje jej wapno i Zyrtec i oby to ładnie poszło sobie precz.
Pozdrawiam

reklama
Kitka co ta Oliwcia taka biedna chorowita:-( co chwilke cos jej jest. Kurcze ja nie znam takich problemow , Igor tak serio raz byl chory i to wszystko, czasem jakies lekki przeziebienie ale to tez moze dwa razy jak do tej pory, naszczescie.
Szkoda Oliwci.... ale zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam goraco ucaluj mala.

Agatka dzięki ;-)
A Oliwka to po tym jak pierwszy raz wylądowała w szpitalu,takie jakieś odłabienie organizmu ma :-( Tylko ktoś jest przeziębiony to zaraz łapie.Przy następnej wizycie u pediatry muszę się spytać jak mogę ją wzmocnić.
Szczepionka na pneumo by się przydała tylko że droga jak diabli.Zobaczę bo dla troszkę starszych jest tańsza

:-D
24568335_d.jpg

Miłego dzionka ;)

Duzo zdrowka dla Oliwci....
Olek tak samo jak Igorek - prawie wogole nie choruje. Raz tylko byl przeziebiony.... (odpukac)
A teraz wybieramy sie na szczepienie na meningokoki, ale musimy odczekac 6 tygodni od ostatniej szczepionki MMR. Takze idziemy 2 lipca.... aha a kolezanka mi doradzala zeby zaszczepic na odkleszczowe zapalenie opon mozgowych - co wy o tym myslicie?
NO i nikt mi nie odpisal co mysli na temat spotkania... dni takie ladne, to moglybysmy sie umowic na Bloniach np.

Cześc dziewczyny , ja ostatnio jestem , zagoniona , zapracowana i bardzo zmęczona , na internet z ledwością starcza mi czasu :-(

SUPER te wasze dzieciaczki :-), widać że rosną zdrowo i jak na drożdżach.

POZDRAWIAM WSZYTSKIE MAMUSIE I ICH POCIECHY :-)

Czy ktos tu wogole jeszcze zaglada???Dziewczyny co sie z wami dzieje?
Zagladam tu codziennie a tu taka cisza ze chyba jeszcze nigdy takiej nie bylo:-(
Ja teraz jestem za wychowawczym wiec mam sporo czasu zeby tu popatrzec ale chyba nie jestem sama ktora siedzi w domu:confused:

reklama
Do góry