reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ja niestety nie mam pojecia :-( sory, nie moge Ci pomoc. W ostateczosci jak sie cos dizeje to na pogotowiu zawsze dyzuruje pediatra, my tam kiedys bylismy i nie nazekam.

reklama
Cześć
Witaj Iza w naszym gronie ;) Napisz coś więcej o sobie :D
Agatka w sumie nie byłyśmy nigdzie bo po weekendowej,nocnej kuracji czosnkiem :p polepszyło jej się.W nosa tak nie leciało a wczoraj już bez kaszlu.Jakiś wirus bo wszyscy w domu kichali i prychali ;)
Ale za to zęby trzonowe jej idą i ma dziąsła spuchnięte :\ A tak dożarta jest że koniec świata.I to nie płacze tylko chodzi i piszczy :p
Pozdrawiam wszystkie ;)

Kitka to dobrze ze to nic powaznego... ten wirus takze i nas odiwedzil wiec nie martw sie kazdego to zlapie. Wiem cos o tych opuchnietych dziaslach i placzu... Igor skonczyl zabkowac jakies 2 miesiace temu, ale to tez byl koszmar. Kazdy musi przez to przejsc, ale ja ciesze sie ze mam to juz za soba ;-)

pozdrawiam

Ja się będę cieszyć jak jej już wyjdą ;)
A dzisiaj byłam na Wyspiańskiego u koleżanki bo wczoraj urodziła :D Emilkę mają ;)
Warunki nie do porównania z tymi starymi :\ Teraz to jest luksus tam rodzić
Pozdrawiam ;)

Faktycznie warunki na Wyspianskiego sie zmienily.... na plus... teraz Wojewodzki ma konkurencje jeszcze wieksza.... Ola narazie odpukac omijaja wszelkie wirusy... a w poniedzialek ide go zaszczepic na meningokoki...
Pogoda taka piekna ze pewnie sie dzis gdzies przejedziemy.... moze na Slowacje...
A wy co porabiacie?????????
Znow tu taka cisza, a na moje pytanie o spotkanko to nikt nie odpowiedzial!!!!!!!!!!!!!

Cześć ;)
Pojechałam w sobotę na pogotowie z małą,bo gorączka i gorączka.Okazało się ze angine ma :( Dzisiaj już jest lepiej a w piątek do kontroli.
Teraz będę mieć wiecej czasu na Oliwki i ogólnie dla siebie więc jak tylko mała wyzdrowieje to będziemy mogły się spotkać bo dostałam umowę zlecenie tylko do 24 czerwca :\ Ale się wkurzyłam.No nic trudno.Mój się kazał nie martwić,na razie pracuje w Norwegii więc nie ma zle
Pozdrawiam

reklama
Do góry