reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitka ja bardzo sobie chwale dr Gasperowicz, przyjmuje w Beskidzkim Centrum Medycznym i w szpitalu Wojewodzkim moze gdzies jeszcze ale ja tylko o tych miejscach wiem.
Pozdrawiam

reklama
Kitka ja chodzę do Pani Ireny Oziminy, przyjmuje na placu Smolki 7/4 w pon. i środy a w czwartki na zapisy. Koszt wizyty 60 zł. Przyjmuje też w przychodni K w Szpitalu Wojewódzkim.
Kiedyś chodziłam do dr Gasperowicz nie powiem jak prywatnie do niej się chodzi to sympatyczna ale w szpitalu jak miałam z nią kontakt to wcale tak sympatyczna nie jest :-(.
Aha u Gasperowiczniej wizyta z badaniem kosztuje 80 zł.

Kitka, ja ci moge polecic dr Kawulok - w Esculapie przyjmuje, tylko trzeba wczesniej dzwonic. Ja placilam za wizyte i recepte 60zl (nie wiem jak teraz, bo mam przyjsc dopiero w sierpniu). Kolejne recepty na tabletki przepisuje bez kolejki i bezplatnie (przynajmniej tak bylo :-) )

Cześć dziewczyny.
Jestem z okolice Bielska :tak:
Może powolutku wkręce3 się w Waszą pogadankę i w Wasz wątek.

Ostatnia edycja:
Dzięki śliczne :*
A Gasperowicz jak przyjmuje w Beskidzkim Centrum Medycznym to prywatnie?
Ja tam wcześniej chodziłam do Kastelik.Jeszcze w tam Lipska przyjmuje.
Ale i tak jak będę brała to pod koniec czerwca.No nic zobaczymy ;)
Witaj Sylwia ;) Bo chyba dobrze odczytuję Twój nick ;) Napisz coś wiecej o sobie i pisz często ;)
Pozdrawiam

Witaj :)
Tak,Sylwia :)
Postaram się zaglądać jak będę mogła często.
Napisać coś więcej.Jestem mamą dwójki dzieci.3,5 letniego synka i 3 miesięcznej córci.

Ostatnia edycja:
Kitka nie wiem ile kosztuje prywatna wizyta u Gasperowicz bo nigdy na takiej nie bylam, zawsze do niej chodze na kase. Płącilam jej za odbieranie porodu... ale chyba to Cie nie interesuje.... przynajmniej narazie....:laugh2:

Witaj Sylwia, nasze grono rozciaga sie coraz dalej od Bielska :tak: ja jestem z Kóz, ktoras z dziewczyn jest z Kęt, Ty Andrychów, mamy tu jescze Szczyrk, Bystra chyba okolice Janowic... no no no coraz lepiej :laugh2: tylko sie cieszyc ze nowe osoby do nas dolanczaja :tak:

pozdrawiam

Dzięki za przywitanie.
Może jutro pochwalę się swoimi pociechami.Córcia dziś była absorbująca więc ciężko mi było znaleźć chwilę nawet dla siebie.

reklama
Do góry