reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Oliwcia Cudenko.... Olus Chcialby Ja Poznac... Hihihi
Slicznie Sie Upackala Deserkiem.......
A My Jutro Jedziemy Na Spotkanko Mamusiek Majowych Z Bb .... Ale Sie Ciesze.... Juz Sie Nie Moge Doczekac....

reklama
Kinia2511 nie widac Cie tu;-), ostatnio u nas ucichlo,ale napewno z Toba ktos porozmawia np. ja :-D siedze w domu i mi sie czasem (hmm... chyba dosc czesto) nudzi
wiec chetnie z kims porozmawiam.

Dziewczyny macie swietne zdjecia wszych szkrabow, sa rewelacyjne, a Oliwka jedzaca deserek pobila mojego Igora, a ja myslalam ze to tylko z niego taki "pultoczek":-D:-D:-D:-D

:-)Witajcie Kochane Dziewczynki:)
Tak więc i ja jeszcze dołączam w wasze szeregi:) i ślicznie się z Wami witam:)
Mam na imię Asia, mieszkam na "Złotych Łanach", z tym że od niedawna i jeszcze nie znam tutaj zbyt dużo mamuś..szczerze powiedziawszy to pewnie nie naliczyłabym nawet na palcach jednej ręki:)
Mam dwie cudowne córeczki:11 letnią Justysię i 8 miesięczną Alicję /zdjątka dołączam na dole/
Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję regularnie do Was zaglądać:)
Agatko dziękuję za miłe przyjęcie:) ja też siedzę w domku, na urlopie wychowawczym:)

Kinia2511 witam Cie i tutaj na naszym watku :-) Swietnie ze dolanczaja do nas nowe mamusie:-D jak znowu spotkamy sie w sferze to juz bedziemy musialy zajac troche wiecej stolikow niz tylko dwa:happy2:

Jestes na wychowawczym:happy2: to masz duzo czasu na pisanie z nami:-D

Aaa Dziewczynki nie wiecie gdzie mozna kupic takie pieluszki do wody? i ile to kosztuje? slyszalam o czyms takim ale nigdy nie widzialam a jak pytalam w swojej okolicy to nie ma tu czegos takieg:dull::dull:

A planujemy wyjazd nad morze i moga sie przydac...;-)

Asia witaj :-D Śliczne masz córeczki :D
Ja jestem ze Złotych ;)
Gdzie dokładnie mieszkasz?Bo ja na Łagodnej,od strony Żywieckiej jadąc ;)
Może macie ochotę w tym tygodniu się spotkać?Bo w poniedziałek mój stary przyjeżdża więc nie będzie jak :-D;-)
Agatka nie spotkałam się z takimi pieluszkami,nawet w hipermarketach nie ma.
Madzia Adaś jaki duży :D

kitkakbb:-Dwyobraź sobie że ja też jestem z łagodnej:) i z chęcią wybiorę się z Tobą na spacerek a w razie deszczu zapraszam na kawusię do nas:)

Agatka te pieluszki są z HUGGIES i powinny być w większych hipermarketach, jak Auchan czy Carrefour, w Macro raczej na pewno są..

Kinia w makro to pewnie wielka paczke trzeba kupic, a nam chyba tyle nie jest potrzebnych, slyszalam ze nie sa one tanie:dull: wiec po co wydawac tyle kasy.
A moze orientujesz sie ile one kosztuja, bo moze ja sie myle co do ich ceny.

reklama
Agatko są w marketach na pewno. A mała paczka kosztuje chyba coś koło 20zł. W Carrefourze chyba ostatnio widziałam. U nas w Lewiatanie nawet je mają.

Do góry