reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam Was Bielszczanki i inne sasiadki :-D
Ale zaniedbalam ten watek :sorry2::sorry2::sorry2:

Pewnie nigdy go nie nadrobie, ale widze, ze pustki tu ostatnimi czasy...

Jak tam Wasze dzieciaczki? Co w ogole slychac? Moze ktoras z Was napisalaby w skrocie? :-)

U mnie bez wiekszych zmian. Sara rosnie. Raczkuje, zaczyna chodzic, zebow nadal brak, ale juz widac na dole 2 bialutkie kreseczki, wiec lada moment pownno cos wyjsc :-)
Apetycik jej dopisuje, je juz praktycznie wszystko (oprocz jajek, bo na to lekarka stwierdzila 2 mies. temu alergie).

Pozdrawiam serdecznie!​

Jakiś pogrom nad forum bielskim. wstyd się przyznać, ale sama nie pamiętam kiedy ostatnio tu zaglądałam. Chyba pogoda też nie sprzyja siedzeniu przy kompie.
Pracuję dalej na pół etatu i Bogu dziękuję za to. Już wogóle nie miałabym czasu na spacerki z Adasiem. A maluszek rośnie. Za kilka dni kończy 9 miesiąc. Jak ten czas leci. Teraz synuś ma już 8 ząbków i zaczyna raczkować. Tylko słowa mama nie mogę się doczekać. Mówi tylko baba:-D Mieliśmy ostatnio troszkę kłopotów zdrowotnych, obecnie Adaś ma zapalenie spojówek, różyczkę i zaczerwienione gardełko. Chorowitek z naszego synka. A lekarze strajkują i przyjmują jak chcą. Odsyłają jedni do drugich.
Poza tym domek nam się buduje, choć wszystko się opóźnia, materiałów brakuje, ekipy też nawalają:wściekła/y::angry: Chyba nie uda nam się wprowadzić w tym roku:baffled:
Cieszę się na wakacje, choć mam tylko 10 dni urlopu, ale jakoś inaczej człowiek się czuje. Mimo, że ngdzie nie pojedziemy (budowa rujnuje finansowo) to i tak super.
Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie.

Nikt tu nie zaglada a fotek to juz wogole nikt nie wkleja...
wiec ja troche Olusia pokarze....
tu z kuzynem...
07004lu8.jpg

a tu z Brunem.... pieskiem od kuzynow...
imieninyjanka07015si5.jpg

a tu juz cala ekipa....
07035sq8.jpg

a tak wacham kwiatuszki.
07061bn0.jpg

Agusiaaa ale przystojniaka z Olka :-D
Ładnie rośnie.
My dzisiaj byłyśmy na wizycie kontrolnej u chirurga i mamy spokój.Jeszcze tylko za tydzień do pediatry bo uczulenie po anginie pomału schodzi ale będzie lepiej.
Wieczorkiem wkleję parę fotek Oliwki ;-)
Pozdrawiam

reklama
A to mój rozbójnik ;)

Dorwałam się do chleba.........
24565382_d.jpg

Zabawa na balkonie
24568338_d.jpg

Tak jem sama deserek :cool2: Z czego połowa na pieluszce :-D
24633890_d.jpg

Z kuzynką w piasku
24747899_d.jpg

24747902_d.jpg