reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No tak pogoda cudna.
szkoda ze w weekend nie mozemys ie umowic z dzieciakami.
My cale dnie znow spedzamy na polu.do domu tylko zjesc i zmienic pieluche!!
super ze juz tak ladnie sie robi!
Co do zakupow to my w sobote sie wybieramy Judi obkupic.na szczescie juz jedna kurtke wiosenna mamy od kolezanki:)sliczna:) i nie krepuje tak ruchow.
Moja ma teraz drzemke .zaraz podwieczorek i kapanie jak wstanie.wiec ja w wyrku bede dopiero kolo 1....

reklama
Basia ja si pytałam sprzedawcy czym różni się ten 2007 od tego co ja mam.Na początek cena ;) Droższy o 60 zł.Po drugie w tym nowym nie ma całkiem zdejmowanej budki a w moim jest więc w lecie będzie lepiej.Ciutka dłuższy jest po złożeniu.A zresztą mi jakiś troszkę szerszy się wydawał od tego nowego modelu.
Kurde ale dzisiaj wiało.Z Oliwką byłam na polku i pózniej spała prawie do 14:30.Pózniej pojechaliśmy do sarniego do smyka i jak przymierzałam 2 parę takich paputków to Oliwce już się to nie podobało a pózniej to już zaczęła płakać ;) Teraz to nawet na nie nie chce patrzeć bo od razu płacz ;)

Marzec pięknie się wystroił, w kole między dziećmi stoi. I gromadkę uśmiechniętą pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest :
DZIEŃ KOBIET!
Marzec wyjął grosik srebrny, teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, kupić bukiet na święto kobiet.

Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia KObiet życzy : OSKAREK

:-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy:

dziekujemy Oskarkowi:)
TAki maly mezczyzna a juz dba o kobietki: fajno:)

Szkoda ze dzis taka nieladna pogoda:( moze jutro bedzie ladniej albo w sobote bo wtedy czekaja nas zakupki:)

Cześć Dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było, ale staram się Was na bieżąco czytać. Jestem trochę zabiegana, bo jutro wracam do pracy :eek: :sick: :baffled: :dry: Czuje się z tym beznadziejnie. Nie potrafię opisać co czuję, choć pewno te z Was które wracały do pracy czuły się podobnie. Ostatnie dni spędziłam na załatwieniu jeszcze zaległych spraw. Byliśmy na bioderka i do szczepienia. Załatwiliśmy do końca kredyt na budowę i rozliczenia roczne. Później będzie na to mniej czasu.
Adaś ma już trzy ząbki a czwarty się wykłuje lada dzień. Waży 9100g :szok:
Załączm też parę ostatnich fotek.

Sandra fajno, że znów wam się układa.
Judi jest boska, śliczna panna rośnie. Ach te jej rzęsy....

Co do sp[otkania, to jeszcze dam Wam znać czy będę, jeśli oczywiście aktualne

Madzia- Adaś to już duży i śliczny facet ;-)i rzeczywiście rożnie jak na drożdżach :-)

Lilith- ja również bardzo się zmartwiłam kiedy zobaczyłam rano niezbyt ładną pogodę za oknem :baffled:Liczyłam na ciepełko tak jak wczoraj...ale cóż teraz ta pogoda będzie się zmieniać z dnia na dzień .
Musimy być przygotowane na ciepło :-)i na zimno :sick:

Dziekuje Oskarkowi za zyczenia:-)
A my dzis poszlismy na spacer i miedzy deszczem jakos pospacerowalismy:-)

ja cierpie z powodu zeba...w zeszly czwartek mialam rwany...w niedziele zaczelo bolec sie okazalo ze cos tam odpadlo , leki itd bylo juz oki a dzis zas...boli jak cholera.Judi dzis marudzila i wogole mam zly dzien....
odbije sobie w sobote i moze kolczyk sobie nowy zrobie na pocieszenie:):) i Judi ciuchow nakupie:)

Madzia ale Adas rosnie!!!!!!!gratulacje!sliczny chlopczyk!

Zielona no tragedia mam nadzieje ze sie poprawi!niby w niedziele ma byc ladnie...zobaczymy....

Lilith- jak cię rwie to właśnie na zmianę pogody .
Ja miałam jakieś cztery lata temu operowane kolano i teraz mnie nie zawodzi , zawsze dzień wcześniej właśnie czuje rwanie i wtedy wiem , że albo będzie lało albo będzie silny , od pewnego czasu sprawdza mi się to w 90%:tak:
I z tego co widzę to nie tylko moje dziecko było wczoraj bardzo nieznośne :-Dtwoja też ci dała popalić ;-)
A dziś mój chyba też wstał lewą nogą ale dzień i tak zaczęliśmy znacznie lepiej niż wczoraj.

Ja późnym wieczorkiem jeszcze byłam na zakupach na Sarnim , zależało mi żeby wstąpić do Galerii bo miałam parę kosmetyków do kupienia a tam mi się najlepiej jakoś kupuje :happy: Potem byłam na hali kupić małemu parę rzeczy ( soczki, dania, oliwkę itp...)

reklama
Ale beznadziejna pogoda:-( A miałam nadzieje ze pójdziemy na spacer. Młody jeszcze ma troche katar a na polku by mu sie lepiej oddychało. popołudniu jedziemy do BB wybrac firanki.

Do góry