reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mi to się nawet w taką szarówkę nie chciało wychodzić :no:Ale też mi było szkoda , żeby mały nie poszedł na polko.Więc dałam wózek na balkon i tam sobie smacznie spał 1,5 godzinki a ja w tym czasie pożytecznie wykorzystałam ten czas. Jednak balkon to cudna sprawa i kontrola nad dzieckiem jednocześnie:tak:
Dziś połączyłam przyjemne (dla dziecka):-) z pożytecznym (dla mnie):-)

reklama
Zielona mój mały nie ma szans zeby spał w wozku na balkonie!!! Nigdy nie tolerował wózka w domu. On chyba od zawsze miała zakodowane ze wózek słuzy do spacerów!!! Nawet w parku musiałam jeździc a nie stac i siedziec.
Ale mi mąz zrobił niespodzianke wziął pół urlopu i własnie przyszedł super. A pare minut temu myślałam sobie fajnie by było zeby wziął urlop i przyszedł do domku. Pojedziemy wczesniej do BB

Zielona mi wypadl jakis czop i sie tam wszystko mi w tym zbiera cholera.caly czas boli i kazali przyjsc..a tu jeszcze jedna 8 do wyrwania mnie czeka..no chyba sie poskrecam...
My dzis wstalismy o 10!!!!! Judi cala noc grzecznie przespala.szkoda ze ja poszlam spac o 3....ale ma dzis super humor:) wlasnie ma 1 drzemke.potem chyba tate wyciagne do 5 10 15 i dudusia.no i dentysta....
niechce misie strasznie w domu siedziec....

Firanki wybrane:-) w domku posprzatane. Szkoda tylko ze pogoda do d...
Lilith jak zakupy?

A my dzisiaj również nie siedzieliśmy w domku , byłam po południu z małym u koleżanki , miło spędziłam czas, tylko szkoda że ta pogoda taka nie wyraźna :cool2:
Zmykam spać -DOBRANOC :-)

ale tu sie rozkrecilo klikanie po spotkaniu... a ja mam tak malo czasu, ze jak wracam z pracy to jestem padnieta... Olek mi sie budzi po kilka razy w nocy... a dzis o drugiej w nocy stwierdzil, ze jest wyspany i nie spal do 4:30 a potem i tak sie obudzil o 6:00... padam... chyba bede musiala mu wyciagnac bateryjki...

Oj Agusiaaa wiem co to znaczą poranne pobudki.Ja zawsze jak idę do pracy to wstaję koło 6:30,Oliwka ma jakieś wyczucie i zaraz po mnie się budzi :/ A dzisiaj już przed 6 się obudziała,nawet do łazienki nie zdążyłam wyjść bo spała jak mysz pod miotłą a ja drzwi od pokoju otworzyłam :/
A dzisiaj chyba na miasto się przejedziemy :) A to Oliwki bryka ;)
p1000587bt9.jpg

Miłego dzionka :)

Ale sie rozpisalyscie...:tak: zazdroszcze Wam tych spacerow z maluchami, zakupow i czasu z nimi. Ja tylko pracuje pracuje i pracuje, ostatnio mysle o urlopie wychowawczym, ale narazie samam nie moge sie zdecydowac. Otwieramy z Mezem firme wiec moze przydalabym sie w domu do jakiejs papierkowej roboty i bieganiu po uzedach, ale z drugiej storny to teraz mam wiecej pieniedzy(jak jeszcze pracuje).:confused: Samam nie wiem jak to wszytsko poukladac zeby bylo dobrze.:-(

Kitka co to za wozeczek mozesz dokladniej go opisac lub pokazac?ja tez jestem na kupnie wozka, ale nie mam nawet czasu gdzies wyjsc i popatrzec na nie,dlatego pozwolcie ze sprobuje skorzystac z Waszego doswiadczenia.
Ile kosztowal i ile wazy itp...

pozdrawiam

A Dziewczyny jeszcze jedno jakbyscie znalazly gdizes jakas fajna niedroga kurteczke wiosenna to dajcie znac, sory ale ja naprawde nie mam na nic teraz czasu.
Z gory wilekie dzieki

reklama
heh...
pojechalam wczoraj do tesco do cherokee popatrzyc jaka maja kolekacje...i kupilam 3 body sliczne (za 19 zl wsumie) , bluzeczke zielono brazowa , i mimo iz odchodze od rozu to nie moglam sie oprzec i taka sliczna ala sukienko bluzke.do tego komplewcik body z polspiochami!cudne!! oh az niewiedzialam co wybrac...a pojechalam popatrzec i kupic czapke...oczywiscie czapki tam nie kupilam.pojechalam do Dudusia...tam kupilam az 3 bo niemoglams ie zdecydowac( po okolo 13 zl) i pajacyk taki cudny.jak go zobaczyl;am to juz widzialam jak Jud w nim wyglada...no i co? musialam kupic.wydalam wcholere kasy...ale potem tata(dziadek Jud) pow ze on tez chce cos jej dac i mi dal polowe za te rzeczy:):)
a jutro jeszcze jedziemy do 5 10 15 .... :)
Nie pamietam kiedy sama naraz wydalam tyle kasy....na poczatku zarlo mnie sumienie ale teraz sie ciesze:)

zaraz meza wyciagam na spacerek i po jakas zabawke.myslalam nad tym krzeselkiem uczydelkiem albo stoliczkiem z Chicco kolezanka bardzo go wychwalala...no i oczywiscie nad lala ktora mozna nakarmic itd bo robi to ze zwykla:)

Do góry