reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Kitka fajny ten wózeczek. Ja co prawda mam spacerówkę ale nie jestem z niej zadowolona. Planuję więc zakup czegoś co bardziej będzie spełniać moje oczekiwania.
Lilith Twoja Judytka jest niesamowia z tym chodzeniem. Ostatnio widziałam 18 miesięczną dziewczynkę a dużo gorzej radziła sobie od Twojej małej. Poza tym Judytka to pardzo pogodna i śliczna dziewczynka.
Sandra dobrze, że pogodziłaś się ze swoim T.
AGUSIAAA dzięki za zdjęcia.

Czesc Dziweczyny ostatnio nie mam wogole czasu zeby tu zagladac.
Lilith mala jest urocza:tak:

Sandra super ze pogodzilas sie z "T"

Umowilysmy sie 17,03 ale ja chyb anie bede mogla niestety przyjsc:no:, mam tyle roboty ze chyba sie nie wyrwe,ale bede z Wami w kontakcie jesli cos sie zmieni i napisze jeszcze .

pozdrawaim Was goraco, wracam do pracy papa

Witajcie moje drogie!!!
ja też czasu mam malutko ale staram się śledzić na bieżąco co tu się dzieje :-)

Lilith- mała super pozuje do zdjęć, widze że też uwilbia się kąpać :tak:
Mój przepada za wodą , dlatego jak jedziemy na nasen to jest zachwycony.Mój już też zaczyna ładnie dreptać , jeszcze niedawno stawiał max cztery kroczki , w tej chwili przemierza już ładne kawałeczki :tak: Miło jest patrzeć jak dzidzia robi postępy :-)

Lilith Twoja mała jest cudna!!! TE JEJ OCZY:-) To jej chodzenie jest niesamowite!! Młody ledwo wstaje przy sofie. Wiem ze jak zacznie biegac to bede miała dośc ale....juz sie nie moge doczekac:)

Basia ten co ja wklejałam też jest ale droższy o ponad 60 zł.I dzisiaj kupiłam ten Baby Dreams ale szaro-czerwony :-D Super sprawa ze spacerówką :D Przetestowany i fajnie się ją prowadzi,tak lekko :tak: Jak tatuś przyleci to jedziemy po fotelik i z głowy już bedzie ;)
Miłego dzionka ;)
Ps.Spotkanie 17 dalej aktualne ;) Bo ja na bank przyjdę :-D

Kitka-ja też przybęde :tak:

A my właśnie wróciliśmy z bardzo długiego(pieszego) spacerku (około4 km).
Wybraliśmy się do babci Oskarka (mamy mojego męża) na kawke .
Jestem strasznie zmęczona i najchętniej bym się położyła ale mój mały niestety rozrabia i nie moge go zostawić ani na moment.
Teraz troszke posprzątamy w domku a po obiadku pójdziemy znowu na spacerek:happy:

A my wczoraj też pojechaliśmy po wózek ale się okazało, że tego co wkleiłam nie ma jest tylko z zeszłego roku a nam wpadł w oko właśnie z kolekcji 2007. No i ma być za 2 tygodnie a my potrzebujemy na 16 bo jedziemy do Zakopca. I będę musiała chyba w necie zamówić.

Dziewczyny pogoda dziś dopisała w 100% a my ją doskonale wykorzystaliśmy , po takim dniu pełnym wrażeń zmykam kąpać mojego smyka bo widze ,że jest już bardzo zmęczony i mam nadzieje że będzie dobrze spać po tylu spacerkach:happy:
Ja też dziś najpóźniej o 21:00 wyląduje w łóżeczku :happy:

reklama
No tak... pogoda super... Olek tez byl z tatusiem na dlugim spacerku jak ja bylam w pracy... a po poludniu pojechalismy sobie w trojke na pizze i Olus tez sobie pizzy skosztowal... smakowala mu... (dobrze, ze piwka nie chcial sie z nami do niej napic ;-)

Do góry