reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No tak pogoda cudna.
szkoda ze w weekend nie mozemys ie umowic z dzieciakami.
My cale dnie znow spedzamy na polu.do domu tylko zjesc i zmienic pieluche!!
super ze juz tak ladnie sie robi!
Co do zakupow to my w sobote sie wybieramy Judi obkupic.na szczescie juz jedna kurtke wiosenna mamy od kolezanki:)sliczna:) i nie krepuje tak ruchow.
Moja ma teraz drzemke .zaraz podwieczorek i kapanie jak wstanie.wiec ja w wyrku bede dopiero kolo 1....

reklama
Basia ja si pytałam sprzedawcy czym różni się ten 2007 od tego co ja mam.Na początek cena ;) Droższy o 60 zł.Po drugie w tym nowym nie ma całkiem zdejmowanej budki a w moim jest więc w lecie będzie lepiej.Ciutka dłuższy jest po złożeniu.A zresztą mi jakiś troszkę szerszy się wydawał od tego nowego modelu.
Kurde ale dzisiaj wiało.Z Oliwką byłam na polku i pózniej spała prawie do 14:30.Pózniej pojechaliśmy do sarniego do smyka i jak przymierzałam 2 parę takich paputków to Oliwce już się to nie podobało a pózniej to już zaczęła płakać ;) Teraz to nawet na nie nie chce patrzeć bo od razu płacz ;)

Marzec pięknie się wystroił, w kole między dziećmi stoi. I gromadkę uśmiechniętą pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest :
DZIEŃ KOBIET!
Marzec wyjął grosik srebrny, teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, kupić bukiet na święto kobiet.

Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia KObiet życzy : OSKAREK

:-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy: :-) :happy:

dziekujemy Oskarkowi:)
TAki maly mezczyzna a juz dba o kobietki: fajno:)

Szkoda ze dzis taka nieladna pogoda:( moze jutro bedzie ladniej albo w sobote bo wtedy czekaja nas zakupki:)

Cześć Dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było, ale staram się Was na bieżąco czytać. Jestem trochę zabiegana, bo jutro wracam do pracy :eek: :sick: :baffled: :dry: Czuje się z tym beznadziejnie. Nie potrafię opisać co czuję, choć pewno te z Was które wracały do pracy czuły się podobnie. Ostatnie dni spędziłam na załatwieniu jeszcze zaległych spraw. Byliśmy na bioderka i do szczepienia. Załatwiliśmy do końca kredyt na budowę i rozliczenia roczne. Później będzie na to mniej czasu.
Adaś ma już trzy ząbki a czwarty się wykłuje lada dzień. Waży 9100g :szok:
Załączm też parę ostatnich fotek.

Sandra fajno, że znów wam się układa.
Judi jest boska, śliczna panna rośnie. Ach te jej rzęsy....

Co do sp[otkania, to jeszcze dam Wam znać czy będę, jeśli oczywiście aktualne

Madzia- Adaś to już duży i śliczny facet ;-)i rzeczywiście rożnie jak na drożdżach :-)

Lilith- ja również bardzo się zmartwiłam kiedy zobaczyłam rano niezbyt ładną pogodę za oknem :baffled:Liczyłam na ciepełko tak jak wczoraj...ale cóż teraz ta pogoda będzie się zmieniać z dnia na dzień .
Musimy być przygotowane na ciepło :-)i na zimno :sick:

Dziekuje Oskarkowi za zyczenia:-)
A my dzis poszlismy na spacer i miedzy deszczem jakos pospacerowalismy:-)

ja cierpie z powodu zeba...w zeszly czwartek mialam rwany...w niedziele zaczelo bolec sie okazalo ze cos tam odpadlo , leki itd bylo juz oki a dzis zas...boli jak cholera.Judi dzis marudzila i wogole mam zly dzien....
odbije sobie w sobote i moze kolczyk sobie nowy zrobie na pocieszenie:):) i Judi ciuchow nakupie:)

Madzia ale Adas rosnie!!!!!!!gratulacje!sliczny chlopczyk!

Zielona no tragedia mam nadzieje ze sie poprawi!niby w niedziele ma byc ladnie...zobaczymy....

Lilith- jak cię rwie to właśnie na zmianę pogody .
Ja miałam jakieś cztery lata temu operowane kolano i teraz mnie nie zawodzi , zawsze dzień wcześniej właśnie czuje rwanie i wtedy wiem , że albo będzie lało albo będzie silny , od pewnego czasu sprawdza mi się to w 90%:tak:
I z tego co widzę to nie tylko moje dziecko było wczoraj bardzo nieznośne :-Dtwoja też ci dała popalić ;-)
A dziś mój chyba też wstał lewą nogą ale dzień i tak zaczęliśmy znacznie lepiej niż wczoraj.

Ja późnym wieczorkiem jeszcze byłam na zakupach na Sarnim , zależało mi żeby wstąpić do Galerii bo miałam parę kosmetyków do kupienia a tam mi się najlepiej jakoś kupuje :happy: Potem byłam na hali kupić małemu parę rzeczy ( soczki, dania, oliwkę itp...)

reklama
Ale beznadziejna pogoda:-( A miałam nadzieje ze pójdziemy na spacer. Młody jeszcze ma troche katar a na polku by mu sie lepiej oddychało. popołudniu jedziemy do BB wybrac firanki.

Do góry