reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

zielona to pewnie na nastepnym spotkanku bedzie juz chodzic:)
Ja nawet takie wiosenne widzialam ale tez mi sie nie podobaly...i nie bylo takiego rozmiaru wlasnie...
Za to maja fajne ciuszki teraz w 5-10-15 i jak poszlam to juz nawet sukienki kupilam....
Aha fajna zimowka byla w Glucku za 200 iles zlotych.chyba poszaleli!!!

reklama
Zielona no to brawa.Oliwka też już powoli po dwa kroczki sama robi i już nawet na wersalkę potrafi się wspiąć :-D Skubaniec mały.
A do 5-10-15 też się muszę wybrać bo często są tam fajne przeceny i ciuszki

Trochę z innej beczki ;) Jakiego macie sprawdzonego ginekologa kobietę?Publicznego póki co ;) Bo w sumie chodziłam do Beskidzkiego Centrum Medycznego ale chyba pójdę gdzie indziej

Kurcze ja dopiero teraz czytam ze Wy sie spotkałyście!!! Oj ja tez chętnie bym sie spotkała. No ale nie jestem czesto na forum i nie czytam, na bieząco. Ale jestem bardzo chętna na spotkanie!!!:-) Jelsli moge sie wkręcic;-)

I@nka ale fajowo!!! nastepna mama z majowek!!!
Kitka gratulacje dla OLi!!! No teraz tez maja fajna przecene!!!i nowa kolekcja tez superowa!
Ja chodzilam kiedys do Polimedu do dr Stasiowska chyba.rewelacyjna!nadal chodzi tam moja mama i nadal zadowolona.placisz 30 zl za wizyte lacznie z usg wszelkimi badaniami itd a robi czesto i sie dopomina szczegolnie jak bierzesz tabletki!jest bardzo sympatyczna i podobalo mis ie to ze nawet jak mnie rok nie widziala to i tak poznala i pamietala.i baaardzo cierpliwa!!

Kitka ja chodze do Beskidzkiego Centrum Medycznego do dr Gasperowicz i bardzo sobie chwale, naprawde super kobieta i specjalista.
Ja tez mysle nad wiosenna kurteczka , jak cos fajnego gdzies znajdziecie to dajcei znac, ja nie mam wogole czasu na chosdzenie po sklepach:-(
Zielona dla mnie termin spotkania (jak narazie) ok i mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy.
No nic lece bo mam strasznie duzo pracy.
Trzymajcie sie cieplutko papa

Agatka dr Gasperpwicz? Pierwsze słyszę.Wiem jak ja tam byłam ostatnio jakieś 2 miesiące po porodzie do były dwie Kastelik i Lipska i do Kastelik chodziłam.I jakoś nie chce mi się do niej wracać ;)

Ja niestety nie doradze :-( ale moge polecić doktora Niemcewicza(kasuje 50 zł ) przyjmuje w Bielsku.

Ja ostatnio też byłam w 5 10 15 i rzeczywiście mają tam fajne ciuszki i do tego posezonowe przeceny , można naprawde fajowskie ciuszki kupić dziaciaczkom :-)

I@nka- zapraszamy na spotkanko:tak: :tak: :tak:

(wstępnie odbędzie się dnia 17 marca około godziny 15 :00 -> tak jak ostatnio najlepien chyba w Sferze, albo proponuje Sarni Stok)

Kurcze juz sie napaliłam na spotakanie ale w weekend to odpada. Zawsze gdzieś albo jeździmy albo ktoś do nas przyjeźdza. W ten 17-18 przyjeźdzaja znajomi. Szkoda:-( gdyby sie cos zmieniło to oczywiście bardzo chętnie ale watpie.
Jeli bedziecie chętne na spotkanie w tygodniu to napewno sie zjawimy.

reklama
I@nka- już tłumacze...owszem w tygodniu spotkanie też wchodzi w gre , mi pasuje ale z tego co wiem jest tu dużo mam , które pracują i pewnie termin w tygodniu dopiero im odpada.
Zupełnie też będzie inaczej w okresie letnim kiedy dzień jest dużo dłuższy wtedy napewno będzie więcej czasu do dyspozycji.

My już po obiadku , robiłam dziś fasolke po bretońsku (pierwszy raz:zawstydzona/y: ) i musze przyznać , że wyszła dobra :-p , zawsze fasolke robił mój mąż a teraz dał mi pole do popisu i mogłam się wykazać :-D

Do góry