reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kitkabb pisze:
Sandra a Sarunia ładnie rośnie :) Oby tak dalej a i ładnie na drugie jej daliście ;) Sonia fajnie :) .No i brawa dla tatusia za wykąpanie :laugh: A ręce mu się nie trzęsły ;)

Dziekujemy bardzo :) A rece drzaly mu niesamowicie :) :) :) hahaha, ale ciesze sie ze sprobowal i okazalo sie, ze potrafi ;D bo bal sie jak cholera! :laugh:

reklama
Witajcie z rańca

Lilith - ja na Goleszowskiej mieszkam, a z tego co pamiętam na spacerki jeszcze z brzuszkiem wybierałaś sie na lotnisko - to również moje trasy spacerowe

Kitkabb - TWoja maleńka to już mała smoczyca - rośnie jak na drożdzach - byle zdrowo
Sandra - ciesze się Sareńka zdrowo sie chowa i ładnie przybiera na wadze, mój małżonek nie kąpał córci do czasu jak umiała siedzieć i nie było niebezpieczeństwa zalania wodą bużki - więc podziwiam odwagę - a jesień rzeczywiście co roku w Szczyrku jest cudowna
Madzia_pl - u mnie też wszystko pozamykane i "drzwi" szczelnie pilnują czasu wyjścia maluszka - no trudno trzeba jeszcze poczekać ....

Agnieszka tak na lotnisko duzo chodzila i nadal z mala chodzimy:)
A zanim jeszcze mialam brzuszek to chodzilam na Beskidzkie z psem do kolezanki.Ona ma bialego bulla wiec moze znasz z widzenia:)

i oc bylas? my tylko na chwilke bo malej sie nie podobalalo bo ludzie ja macali no doslownie...a ona tak obcych nie lubi:(
i pojechalismy do Auchana bo Glucka mieli otworzyc ale jeszcze robia:(

dokladnie! niektorzy ludzie maja nie pokolei w glowie i dotykaja tak dzieci...moja wsumie lubi jak sie do niej cmoka ale tez nie jak obcy...no naprawde w glowie mis ie to nie miesci...a jak mala odrazu odsuwalam to mi gadali ze cyrkuje i sie dziwnei zachowuje....

A co do spacerku to kazdy spacerek fajny! choc jak ma w wozku marudzic to nic milego...

reklama
Do góry