reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ale wczoraj był wspaniały dzień. Byliśmy na Błoniach - tyle dzidziolków było a nasz jeszcze w brzuszku :(
Już nie mogę się doczekać aż bedziemy razem wychodzić na spacerki. Oby tylko była ładna jesień, jak w zeszłym roku i nasz Adasia zdążył choć trochę się zahartować.

Buziaczki

reklama
Tez licze, ze wrzesien i pazdziernik beda takie jak w zeszlym roku - cieplutkie i sloneczne.
Madzia, doczekasz sie kochana! Wiem, ze ta koncowa zaczyna sie strasznie dluzyc (pamietam moje posty, hehe), ale nawet sie nie obejrzysz jak Twj maluszek bedzie po tej stronie brzuszka ;D

Madzia dokladnie!!! ani sie obejrzysz a twoja dzidzia skonczy roczek potem pojdzie do przedszkola szkoly itd:)
Tez mam taka nadzieje na wrzesien! mezus ma urlop wtedy i bedziemy chcieli ciagle byc w terenie! to blonie szczyrk wlasnie itd:)

Cześć dziewczyny
dawno mnie nie było bo moja córka nie puszcza mnie do komputera cały czas siedze i czytam jej bajki albo się bawimy.
Ładne te wasze maluch ;D ;Dy moja już trochę większa ale za to też kochana bo już mogę się z nią dogadać :laugh: :laugh: :laugh:
Pozdrowionka

witaj niebieska!!!! postaraj sie czesciej odzywac!!
a zauwazylyscie ze Kallusia gdzies zniknela????

ja mialam dzis strasznie zly dzien:(

Kalusia czasem odzywa się na październikóweczkach. Ale tylko od czasu do czasu. Miała jakiś problem z mieszkaniem, ale co z dzidzią to nie wiem?
myślałam też że nawiążę kontakt z Agatką BB, bo też jest z Kóz, ale się już dłuuugo nie odzywała.

LILITH mam nadzieje że dzisiejszy dzionek lepszy ;) A kallusia pewnie niebawem się pojawi.
Witaj Niebieska z powrotem :) A ja dzisiaj okres dostałam :( Myślałam że bedzie pózniej a tu masz no cóż powraca era noszenia podpasek :mad: (tampony też pójdą w ruch) a taki miałam spokój ponad rok ;D Ehh......
A tak wygląda moje dziecie podczas wcinania zupki ;D
18091711_d.jpg

18091710_d.jpg

A jakie odgłosy przy tym wydaje :D :D :D "amm" "mniam" Taka słodziaka z niej ;D

moja rybka jest chora...ma temp 37.1 i ja juz pelna panika:(
ogolnie ma dobry humorek ale od rana lezy w lozeczku i tak sie wycisza...bidulka zaraz do niej ide ja pocieszyc...
jutro do lekrza...
a powiedzcie z jakis wy jestescie osiedli z BB?
Bo wiem ze Kitka to ze Zlotych a Niebieska z Karpackiego:)

reklama
LILITH dobrą masz pamieć ;) A ta temperaturka co ma Judytka nie jest wysoka zresztą zawsze się odejmuje 5 stopni od tego co pokazuje na termometrze.Ale baczniej ją obserwuj wieczorem bo właśnie wtedy się podwyższa

Do góry