reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitkabb witaj w klubie. Ja też dziś dostałam okres buuu :mad: :mad: :mad: Nawet z mężem żartowałam, że trzeba się o następnego dzidziolka postarać bo się tak przyzwyczaiłam.

LILITH mocne uściski dla Judytki, niech szybko zdrowieje.

reklama
Judytka juz lepiej ale nie chciala mleka od 10 do 18...dopiero o 18 zjadla 140....i malo spi teraz ide kapu zrobic i nynki a temp juz niema:)

Lilith - ja z Beskidzkiego a z tego co pamiętam Ty mieszkasz tam gdzie ja mieszkałam kiedyś pięć lat temu na Matusiaka??
A gdzie dokładnie? może w tym mieszkanku które sprzedaliśmy ??

Kurcze ale pogoda pod psem :/ Ciągle deszcz,zimno brrrrr......................
Mam do sprzedania ubranko do chrztu na dziewczynke rozmiar 62 plus bamboszki i sweterek
Raz ubrane no i szkoda żeby leżało
18122337_d.jpg
takie coś
A do tego sweterek mam gratis ;)
18122340_d.jpg

Jak ktoś zainteresowany moge podać dokładniejsze wymiary

Agus na Matusiaka 6 ale to u meza mieszkalam.teraz na Malczewskiego kupilismy mieszkanko:)A gdzie na Baskidzkim? moja kolezanka tam mieszkala i nawet dosc czesto przez to tam bywalam jak na spacery chodzilysmy z psami:)

ja, jak już wspominałam jestem z Kóz :)
Byłam dziś u gina, nasz maluszek waży już równo 3000g.
Niestety jeszcze żadnych objawów zbliżającego się porodu moje ciało nie pokazuje. Wód dużo i szyjka szczelnie zamknięta.
A szkoda szkoda.

Wasze dzidzie już takie duże i śliczne...
Uściski dla maluszków i mamuś

Hej kochane!

A moze tak kiedys jakies spotkanko male bysmy zorganizowaly?:)
W Szczyrku jesien jest bardzo ladna (o ile bedzie tak jak w zeszlym roku), wiec fajnie byloby sobie wspolnie pospacerowac :)

Bylam dzisiaj z Sarunia u pediatry. Rosnie jak na drozdzach. W pajacyku i pampersie wazy 3400g (przy wypisie - 2700g), wiec przybiera idealnie. Tak to wszystko ok. Mamy skierowanie na badanie sluchu - idziemy 28 wrzesnia i umowilam sie do Ultramedica na USG bioderek - mam skierowanie, ale oni juz nie robia na kase, wiec umowilam prywatnie za 50zl.

Wczoraj moj T. pierwszy raz odwazyl sie mala wykapac :) I byl z siebie niesamowicie dumny :) W ogole mielismy wczoraj jeden z nielicznych dni, ktore moglismy spedzic wspolnie. Bo 4 wrzesnia znowu mi chlop wyjezdza na tydzien na oboz do Niemiec :p :(

Pozdrawiam Was i Wasze dzidziulki, buziaki!

Madzia jeszcze troszke a będziesz tuliła swojego dzidziolka :) ;)
Sandra a Sarunia ładnie rośnie :) Oby tak dalej a i ładnie na drugie jej daliście ;) Sonia fajnie :) .No i brawa dla tatusia za wykąpanie :laugh: A ręce mu się nie trzęsły ;)

Sandra ja tez ide na biderka tam prywatnie bo mam isc na kontrole.ide chyba w przyszlym tyg!!!
Ja chyba sie z mezem wybiore do szczyrku jak bedzie mial urlop ale pierw na debowiec i na szyndzielnie aby zobaczycj jak Judi sie zachowa! Super ze Cora tak ladnie rosnie!!!za niedlugo dogoni moja:)

Madzia 3 kg to juz bardzo ladnie:) gratuluje!

reklama
Popieram spotkanie jak najbardziej.... Szczyrk moze byc...
Lilith tez chcialabym sie wybrac z Olkiem na Szyndzielnie... moze ten weekend bedzie ladny to w gory... hihihi... kolejka oczywiscie.... ;D ;D ;D

Do góry