reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Lilith - ja z Beskidzkiego a z tego co pamiętam Ty mieszkasz tam gdzie ja mieszkałam kiedyś pięć lat temu na Matusiaka??
A gdzie dokładnie? może w tym mieszkanku które sprzedaliśmy ??
A gdzie dokładnie? może w tym mieszkanku które sprzedaliśmy ??
Kurcze ale pogoda pod psem :/ Ciągle deszcz,zimno brrrrr......................
Mam do sprzedania ubranko do chrztu na dziewczynke rozmiar 62 plus bamboszki i sweterek
Raz ubrane no i szkoda żeby leżało
takie coś
A do tego sweterek mam gratis
Jak ktoś zainteresowany moge podać dokładniejsze wymiary
Mam do sprzedania ubranko do chrztu na dziewczynke rozmiar 62 plus bamboszki i sweterek
Raz ubrane no i szkoda żeby leżało
A do tego sweterek mam gratis
Jak ktoś zainteresowany moge podać dokładniejsze wymiary
Madzia_pl
Fanka BB :)
ja, jak już wspominałam jestem z Kóz
Byłam dziś u gina, nasz maluszek waży już równo 3000g.
Niestety jeszcze żadnych objawów zbliżającego się porodu moje ciało nie pokazuje. Wód dużo i szyjka szczelnie zamknięta.
A szkoda szkoda.
Wasze dzidzie już takie duże i śliczne...
Uściski dla maluszków i mamuś
Byłam dziś u gina, nasz maluszek waży już równo 3000g.
Niestety jeszcze żadnych objawów zbliżającego się porodu moje ciało nie pokazuje. Wód dużo i szyjka szczelnie zamknięta.
A szkoda szkoda.
Wasze dzidzie już takie duże i śliczne...
Uściski dla maluszków i mamuś
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hej kochane!
A moze tak kiedys jakies spotkanko male bysmy zorganizowaly?
W Szczyrku jesien jest bardzo ladna (o ile bedzie tak jak w zeszlym roku), wiec fajnie byloby sobie wspolnie pospacerowac
Bylam dzisiaj z Sarunia u pediatry. Rosnie jak na drozdzach. W pajacyku i pampersie wazy 3400g (przy wypisie - 2700g), wiec przybiera idealnie. Tak to wszystko ok. Mamy skierowanie na badanie sluchu - idziemy 28 wrzesnia i umowilam sie do Ultramedica na USG bioderek - mam skierowanie, ale oni juz nie robia na kase, wiec umowilam prywatnie za 50zl.
Wczoraj moj T. pierwszy raz odwazyl sie mala wykapac I byl z siebie niesamowicie dumny W ogole mielismy wczoraj jeden z nielicznych dni, ktore moglismy spedzic wspolnie. Bo 4 wrzesnia znowu mi chlop wyjezdza na tydzien na oboz do Niemiec
Pozdrawiam Was i Wasze dzidziulki, buziaki!
A moze tak kiedys jakies spotkanko male bysmy zorganizowaly?
W Szczyrku jesien jest bardzo ladna (o ile bedzie tak jak w zeszlym roku), wiec fajnie byloby sobie wspolnie pospacerowac
Bylam dzisiaj z Sarunia u pediatry. Rosnie jak na drozdzach. W pajacyku i pampersie wazy 3400g (przy wypisie - 2700g), wiec przybiera idealnie. Tak to wszystko ok. Mamy skierowanie na badanie sluchu - idziemy 28 wrzesnia i umowilam sie do Ultramedica na USG bioderek - mam skierowanie, ale oni juz nie robia na kase, wiec umowilam prywatnie za 50zl.
Wczoraj moj T. pierwszy raz odwazyl sie mala wykapac I byl z siebie niesamowicie dumny W ogole mielismy wczoraj jeden z nielicznych dni, ktore moglismy spedzic wspolnie. Bo 4 wrzesnia znowu mi chlop wyjezdza na tydzien na oboz do Niemiec
Pozdrawiam Was i Wasze dzidziulki, buziaki!
Sandra ja tez ide na biderka tam prywatnie bo mam isc na kontrole.ide chyba w przyszlym tyg!!!
Ja chyba sie z mezem wybiore do szczyrku jak bedzie mial urlop ale pierw na debowiec i na szyndzielnie aby zobaczycj jak Judi sie zachowa! Super ze Cora tak ladnie rosnie!!!za niedlugo dogoni moja
Madzia 3 kg to juz bardzo ladnie gratuluje!
Ja chyba sie z mezem wybiore do szczyrku jak bedzie mial urlop ale pierw na debowiec i na szyndzielnie aby zobaczycj jak Judi sie zachowa! Super ze Cora tak ladnie rosnie!!!za niedlugo dogoni moja
Madzia 3 kg to juz bardzo ladnie gratuluje!
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Popieram spotkanie jak najbardziej.... Szczyrk moze byc...
Lilith tez chcialabym sie wybrac z Olkiem na Szyndzielnie... moze ten weekend bedzie ladny to w gory... hihihi... kolejka oczywiscie.... ;D ;D ;D
Lilith tez chcialabym sie wybrac z Olkiem na Szyndzielnie... moze ten weekend bedzie ladny to w gory... hihihi... kolejka oczywiscie.... ;D ;D ;D