prychatka
Zaangażowana w BB
Ja byłam wczoraj u swojego gina. CIsza i spokoj, wszystko pozamykane, nic sie nie dzieje, wszystko wysoko i nic sie nie skraca. A juz mialam nadzieje, ze powie mi lekarz cos innego i bede sie mogla przygotowywac, a tu nic. Mała waży 2700, a ja do terminu mam jeszcze 4 tygodnie. Nie wiem czy to duzo czy mało. Dominik przy porodzie w 39 tyg wazyl 3550. Został mi wczoraj zrobiony też wymaz z pochwy i dzis mąż mi go zawiózł do Frydy...wynik ma byc na środe, a wiec fajnie bo w czwartek mam wizyte przedporodowa w Esku i dr Biernacki juz mi na to zerknie.
Ivette biedny Kubus:-(.Ja tez nie mam pojęcia skąd się bierze ta 3 dniowka:-(. Ale z tego co słysze od koleżanek to chyba każde dziecko to przechodzi. Dominik miał tylko raz i oby nie wróciło już nigdy:-). A o burzach też słyszałam, zeby uważać bo moze byc niebezpiecznie...
Agusiaa ja widzialam Cie na wysokości tesco w stronę Katowic, czyli dopiero jechaliscie do siostry. A my w rocznice ślubu pojechaliśy do Ikei:-)
Ivette biedny Kubus:-(.Ja tez nie mam pojęcia skąd się bierze ta 3 dniowka:-(. Ale z tego co słysze od koleżanek to chyba każde dziecko to przechodzi. Dominik miał tylko raz i oby nie wróciło już nigdy:-). A o burzach też słyszałam, zeby uważać bo moze byc niebezpiecznie...
Agusiaa ja widzialam Cie na wysokości tesco w stronę Katowic, czyli dopiero jechaliscie do siostry. A my w rocznice ślubu pojechaliśy do Ikei:-)
Ostatnia edycja: