reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej babulce :-)
ale nam dzisiaj dolało :-D
mam nadzieję, że będzie Wam teraz łatwiej przetrwać ;-) o ile nie wrócą duchoty ...

reklama
tequila ja ledwo zdążyłam pranie z balkonu zebrać ale dostałam porządnie gradem po głowie:) Duchota mniejsza ale nogi dalej spuchnięte, ech chciałabym już urodzić...

zastanawiam się do której przychodni zapisać maluszka po urodzeniu. Może macie jakieś sugestie a propos dobrego (lub złego) pediatry?

traschka kurcze tak mi się właśnie wydawało, że to grad, ale pomyślałam, ze jednak mam omamy :-p

wiesz co, ja osobiście nie mam jeszcze maluszka, ale z opowiadań wiem, że dobrą lekarką jest dr Oskwarek, przyjmuje w przychodni na os. Beskidzkim ... właściwie to ja też do niej chodziłam jako dziecko i jako jeszcze mniejsze mama mnie do niej taszczyła i nie narzekała ;-) ja zresztą też :-D świetne podejście do dzieci :-)

za to mojego chrześniaka leczą u dr Ząbka i świetny fachowiec, niedługo będzie przyjmował w Buczkowicach w domu, ponieważ robi tam gabinet ;-) z tym, że jego wizyty są prywatne, ale z tego co mi wiadomo jak jest potrzeba to przyjeżdża nawet do domu, żeby nie trzeba taszczyć maluszka :tak: gdyby któraś była zainteresowana to chętnie dam nr tel ;-) ale niekiedy żeby się dodzwonić trzeba anielskiej cierpliwości ;-)

jeszcze przypomniała mi się dr Kil, która ma gabinet w Jasienicy bądź Jaworzu.... nie pamiętam dokładnie ;-) prze miła babeczka, miałam z nią kontakt także szczerze polecam :tak: koleżanka jeździ do niej aż z Buczkowic także musi być tego warta ;-) nr tel nie mam, ale również mogę służyć pomocą w załatwieniu :-)

ufff ale się rozpisałam :-D

tequila dzięki za informacje! Zapisałam sobie nazwiska i przemyslę z mężem sprawę. A ty spodziewasz się maleństwa/starasz się o dzidzi?
Co do gradu to nie masz przewidzeń:) farbę na oknach mi znowu zdrapało, wygladają już naprawdę tragicznie ale póki co zbieramy kaskę na wymianę. Co za obrzydliwa inwestycja, kompletnie nie mam na nią ochoty...

do usług :-) jak coś to służę nr tel ;-)

nie, ja na razie niestety nie... najpierw muszę ustabilizować sytuację z pracą :-) generalnie trochę mamy jeszcze do zrobienia chociażby ze względu na to, że mieszkamy "kawałek" od siebie :-(
mój K chciałby, ale jeszcze mamy trochę czasu ;-) chociaż kto wie co przyniesie los :-D

ja tak wpadłam na forum, żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego o ginku i tak jakoś zostałam, kto wie, może zostanę do czasu aż sama będę oczekiwała fasolinki :-)

Hej kłania się mama marnotrawna i prosi o wybaczenie z powodu tak długiej nieobecności:blink:.Więc zaczne od poczatku praca praca praca a wynik od poczatku maja na L4 rozłozyłam się maksymalnie:no:.Na razie wyniki mi się polepszają a było żle nawet bardzo,lekarz był przerażony(ja też):szok:,no ale juz jest lepiej.Mam nadzieje,że wróce juz od czerwca do pracy i rusze tylko chyba faktycznie z umiarem i dużo wolniej.Musze się wkońcu pochwalić Mateusz WKOŃCU:tak::-) sika i woła kupe na muszle(nocnik apsolutnie).Co prawda jego reakcje są na opak tzn jak chce siku trzyma się za pupe a jak kupe to za pyrtusia no,ale wszystko po kole;-).Powtarza co raz więcej słów i nawet udaje się mu ułożyć jakies zdania,a jak się denerwuje jak coś mówi a ja nie mam bladego pojęcia o co mu chodzi.A juz sie bałam ze się nie doczekam tych rzeczy u tego mojego chłopcusia.Angelika nadal chodzi na ta swoją wymarzoną karate,teraz w czerwcu znowu broni pasa,ino wszystkich stresuje.Pyskata gadatliwa,mądrala no ale coż no wkońcu za raz ma 5-latek.Cały czas jesteśmy na etapie buntu a ja miałam nadzieje,że to tylko dotyczy dwulatków a tu ostatnio czytałam,ze aż do 18-stki czeka nas bunt:szok:.Dobrze że to już z górki.Jednak sa też dobre strony tego jej uporu,no i co najważniejsze jest chyba najlepsza starszą siostra na świecie,bo za Matka oddała by wszystko:tak:.
Po za tym nic nowego i ciekawego się u nas nie dzieje,a forum widze ze obumiera.Całuski i pozdrowienia dla Was pa

Hej.
No i mamy weekend. Miejmy nadzieję, że pogoda wytrzyma.
Basiek... wczoraj byłam w Twoich rejonach, a mianowicie u Mery... W fajnym miejscu mieszkacie... bardzo ładna okolica....
Teraz czeka mnie sprzątanko i sadzenie kwiatków, bo kupiłam na targu... ok no to do roboty ;-)
A co ze spotkaniem?? Bo jakoś marny odzew z waszej strony!

reklama
Hej Agusia wiem,że byłaś bo siedziałam z dziećmi w środku w domu,sorki ze nie wyszłam się przywitać,ale rozdzielałam reszte bandy(Mati jak zwykle tłucze się z Patitką,a dziewczyny co chwile maja genialsze pomysły).Co do spotkania ja odpadam brak czasu a tu za chwile biore się znów do pracy.A strony mamy piękne no nie.Miłej słonecznej niedzieli pa

Do góry