reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Nie wiem jak na wyspiańskiego ale w wojewódzkim jeszcze kubek bo inaczej nic do picia nie dostaniesz no i najlepiej własne sztućce.

Madzia jeszcze duży ręcznik,najlepiej ciemny i delikatne ręczniki papierowe bo papieru toaletowego mało tam widziałam ;)A dzisiaj wyczytałam w Kronice że od środy do piątku są przenosiny do wyremonotowanego budynku oddziału położniczego :) Więc napewno będziesz tam rodzić

Dzięki za wszystkie porady. Napewno wrócę do tych wątków około połowy września. Tak bardzo chciałabym urodzić przed terminem, ale niestety na to już nikt mi nic nie poradzi :-(
A jeszcze jedno, czy znieczulenie jest płatne? Spotkałam się z dwiema przeciwnymi odpowiedziami na to pytanie.

Z tego co słyszałam to jest płatne.Ja rodziłam bez znieczulenia i nie było tak zle ;) Zresztą bałam się znieczulenia ze jakieś komplikacje mogą być

A tu troche nas
Niech mi tylko ktoś powie ze Oliwka jest do mnie podobna :lol: Cała tatusiowa :D No prawie 8)
17365741_d.jpg

Inna perspektywa z wózka
17365742_d.jpg

17365744_d.jpg

Znęcanie sie nad pieluszką :lol:
17365745_d.jpg

17365747_d.jpg

Ooooooooooooooo :D
17365746_d.jpg

17365748_d.jpg

Cześć dziewczyny! Witaj Madzia pl :)

W końu ktoś kto będzie rodził na Wyspiańskiego. Ja coprawda trochę szybciej niż Ty, ale posłuże rada jak sama przez to przejdę. Ja mam dodatowo załatwione z połozną, która przyjedzie, gdy zacznę rodzić (chyba , że będzie na dyzurze).
Czekam więc na sygnały porodu i powoli zaczynam przeklinać ten upał :mad:
Dobrze się równiez dowiedzieć, że może jednak uda sie urodzić na tej nowej porodówce :laugh:

Byłam wczoraj u lekarza i potwierdził, że od przyszłego tygodnia porody będą odbierane już w wyremontowanym budynku:) (mój lekarz prowadzący pracuje na wyspiańskiego). Nachwalił się, że ładnie , pachnąco i kolorowo. Zobaczymy. MoniaK trzymam kciuki, a jak tylko wrócisz zdasz nam relację.
Oliwcia jest rewelacyjna ;D

reklama
Do góry