reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Słodkie :D Widziałam już to nawet chciałam zamówić ale odwiedli mnie od tego w domu ;) Bo powiedzieli na co to.Zresztą Oliwke mało brzuszek bolał i boli i oby tak dalej :)
Oliwka już po szczepieniu tym ostatnim skojarzonym,następne bezpłatne na żółtaczke albo na wątrobe jakoś tak ;) A waży już 8040 kg :D Mam co nosić ;) Z dnia na dzień coraz kochańsza się robi a jak słodko sie śmieje jak ją czasami rozbawie tylko że po chwili ta durna czkawka jest :/
Pozdrowionka ;)
Ps.Jak tam nasze ciężarne ;)

Hej dziewczynki!

Widze, ze Wasze dzieciatka rosna jak na drozdzach :) Gratuluje i usciski od ciotki :)

Ja juz prawie na finiszu. Jeszcze max 3 tyg., ale mam nadzieje, ze moze wczesniej sie cos ruszy ;D

Brzuch mi twardnieje czesto, boli mnie kosc lonowa przy chodzeniu, w pipce mnie czasami kluje i zmienila mi sie wydzielina na taka rzadka, biala...hmmm...Nie wiem czy to moze zwiastowac porod, ale odczuwam zmiany :) :) :) W poniedzialek ide do gina to sie dowiem czy nie ma jakiegos rozwarcia.

W ogole to zaczynam byc przerazona mysla o porodzie...

Bede Was informowac :)

Buzki

No to już niedługo następna dziewczynka się zjawi. Oj będzie miał Oluś w czy wybierać, będzie miał. ;D ;D

Oj bedzie mial...

Sandra informuj jak tylko cos sie zacznie... i niczego sie nie boj... bedzie ok...
Kitka ale Oliwka jest juz duza... naprawde masz co nosic... ciekawe jak tam moj Olek... dowiemy sie w srode na szczepieniu... Olek tez mial czesto czkawki... zawsze jak sie mu ulalo... ale teraz przeszlo... za to bardzo sie slini i pcha lapki do buzinki... czyzby zabki ??? :laugh:

hej!
Pamietacie mnie jeszcze???
Wkoncu mam komputer i moge troszke popisac:):)
Widze ze dolaczyly nowe mamusie :):)
Sandra jej ale ten czas przelecial!!!!!!!!!no no jeszcze niedlugo!!!!:)

Witaj LILITH!
Rzeczywiscie czas zapieprza niesamowice. Widze, ze Twoja malutka ma juz dobrych kilka tygodni, a pamietam jak dzis, jak czekalas na porod :)

Bede Was kochane na pewno informowac, bo Wasze kciuki sie przydadza :)

reklama
LILITH witaj ponownie :) Miło że jesteś.Jak tam Judytka?Wklejaj zdjecia ale to już :D AGUSIAAA nie tylko Olek się ślini i pcha łapki do buzi :p Ale narazie nic nie widać

Do góry