reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dziewuszki górą :D Nim się obejrzysz znajdziesz się na porodówce ;) A która jeszcze ma się rozdwoić oprócz Ciebie i kallusi?Bo coś mało tutaj piszą :(

reklama
kitkabb pisze:
Dziewuszki górą :D Nim się obejrzysz znajdziesz się na porodówce ;) A która jeszcze ma się rozdwoić oprócz Ciebie i kallusi?Bo coś mało tutaj piszą :(

Jeszcze Agnieszka18 z tego co widze :) Reszty w tej chwili nie moge sobie skojarzyc. Juz sie nie moge doczekac, ale chcialabym jeszcze min. 2 tyg. wytrzymac. Jutro mam ginek., wiec sie dowiem czy jestem 'szczelna' ;) czy juz nie :) Cos mnie brzuch od 2 dni ciagnie w dole i twardnieje.

A my byliśmy wczoraj na szczepieniu. Oleńka bardzo dzielnie zniosła ukłucia. Trochę popłakała, ale jak mama cycka wyjęła to cały ból minął jak ręką odjął. Rośnie ta moja kruszynka, waży już 4400 (kilogram w 3 tygodnie niecałe przybrała).

No to pięknie Oleńka rośnie :)No i dzielna była,nie ma to jak cycuś mamy ;)Pysia za niedługo odczujesz te kilogramki :D A dzisiaj znajoma zaczęła rodzić :)I mam nadzieje ze lada chwila Oliwka będzie z rodzicami :) Trzymajcie kciuki ;)

Kitka trzymamy z Olkiem bardzo mocno...
Pysia supcio, ze Olenka tak dzielnie zniosla szczepienie... My juz jedno tez mamy za soba, a kolejne 9 sierpnia... Olka szczepie tez dodatkowo na Hib to biedulek byl trzy razy kluty... Zastanawialam sie nad tymi skojarzonymi szczepionkami ale to za duzo kasy kosztuje...

AGUSIAAA my też myśleliśmy nad Hib ale żal nam było kuć Oleńkę 3 razy. I po konsultacji z naszą panią pediatrą zdecydowaliśmy przesunąć Hib i zaszczepić po tej serii trzech co 6 tygodni. Co do tych skojarzonych to fajna rzecz, ale kosztują ponad 100 jedna więc wychodzi kilkaset. Za te pieniądze wolimy Oleńce coś kupić a o tych kuciach to szybko apomni. Chocią właśnie śpi i przez sen trochę mi popłakuje to się uśmiecha. Może jej się śni ta igła i mamy cycek :laugh: :laugh: :laugh:

Super super super...
Gratulacje dla Oliwci i jej mamuni...
A to my wczoraj na imieninach u babci Ani...
pict0029wf5.jpg

a tu z tatusiem i mamusia i rycerzami...
pict0063bc0.jpg

a tu chrzesniacy mojego meza...
pict0017pe2.jpg

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nazywam się Magda i mieszkam w Kozach. Od dłuższego czasu czytam Wasze forum, ale dopiero teraz miałam czas do Was dołączyć.
Termin mamy na 26 września i spodziewamy się synka :D
Gorąco pozdrawiam!

Do góry