reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
kitkabb pisze:Dziewuszki górą Nim się obejrzysz znajdziesz się na porodówce A która jeszcze ma się rozdwoić oprócz Ciebie i kallusi?Bo coś mało tutaj piszą
Jeszcze Agnieszka18 z tego co widze Reszty w tej chwili nie moge sobie skojarzyc. Juz sie nie moge doczekac, ale chcialabym jeszcze min. 2 tyg. wytrzymac. Jutro mam ginek., wiec sie dowiem czy jestem 'szczelna' czy juz nie Cos mnie brzuch od 2 dni ciagnie w dole i twardnieje.
A my byliśmy wczoraj na szczepieniu. Oleńka bardzo dzielnie zniosła ukłucia. Trochę popłakała, ale jak mama cycka wyjęła to cały ból minął jak ręką odjął. Rośnie ta moja kruszynka, waży już 4400 (kilogram w 3 tygodnie niecałe przybrała).
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kitka trzymamy z Olkiem bardzo mocno...
Pysia supcio, ze Olenka tak dzielnie zniosla szczepienie... My juz jedno tez mamy za soba, a kolejne 9 sierpnia... Olka szczepie tez dodatkowo na Hib to biedulek byl trzy razy kluty... Zastanawialam sie nad tymi skojarzonymi szczepionkami ale to za duzo kasy kosztuje...
Pysia supcio, ze Olenka tak dzielnie zniosla szczepienie... My juz jedno tez mamy za soba, a kolejne 9 sierpnia... Olka szczepie tez dodatkowo na Hib to biedulek byl trzy razy kluty... Zastanawialam sie nad tymi skojarzonymi szczepionkami ale to za duzo kasy kosztuje...
AGUSIAAA my też myśleliśmy nad Hib ale żal nam było kuć Oleńkę 3 razy. I po konsultacji z naszą panią pediatrą zdecydowaliśmy przesunąć Hib i zaszczepić po tej serii trzech co 6 tygodni. Co do tych skojarzonych to fajna rzecz, ale kosztują ponad 100 jedna więc wychodzi kilkaset. Za te pieniądze wolimy Oleńce coś kupić a o tych kuciach to szybko apomni. Chocią właśnie śpi i przez sen trochę mi popłakuje to się uśmiecha. Może jej się śni ta igła i mamy cycek :laugh: :laugh: :laugh:
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Pysia ma na przemian slodkie sny i koszmary... zreszta jak my bylysmy szczepione to nie bylo skojarzonych i jakos to przetrwalysmy i jakie dorodne mamuski z nas wyrosly...
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Super super super...
Gratulacje dla Oliwci i jej mamuni...
A to my wczoraj na imieninach u babci Ani...
a tu z tatusiem i mamusia i rycerzami...
a tu chrzesniacy mojego meza...
Gratulacje dla Oliwci i jej mamuni...
A to my wczoraj na imieninach u babci Ani...
a tu z tatusiem i mamusia i rycerzami...
a tu chrzesniacy mojego meza...
reklama