reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Nazywa się Roman Chudyba - wysoki, czarny, po czterdziestce. Bardzo dobry "fachowiec" a przy tym bardzo symatyczny :)

reklama
Dziewczyny jak tylko bedziecie wiedzialy jak jest na tym nowym oddziale na Wyspianskiego to piszcie.... sama jestem ciekawa... a moja kolezanka bedzie rodzila za trzy miesiace i tez zbieram opinie dla niej...

Witam Was kochane!

Co slychac?

Rzadko ostatnio zagladam na ten watek...

Dalej jestem 2 in 1. Coraz ciezej - szczegolnie przez ta pogode. Zostaly mi jeszcze 24 dni do terminu, a jak nie urodze to na 100% za 26 dni bede tulic mala :) :) :)
Musze w koncu zapakowac torbe do kliniki, bo chyba jako jedna z nielicznych 3 tyg. przed terminem nie zabralam sie za to :)

Ogolne samopoczucie dobre. Brzuszek twardnieje od czasu do czasu, a mala sie rozpycha :)
Kurcze, boje sie, ze przegapie moment rozpoczecia sie akcji porodowej i nie zdaze dojechac na czas :p
Jak bylo w Waszych przypadkach, doswiadczone mamusie ??? :) Mialyscie duzo wczesniej jakies objawy ??? Tj. odszedl czop, wody, skurcze, bole itd. itp. ???

Pozdrawiam, sciskam i zycze milego niedzielnego wieczorku.

Sandra mnie w nocy przed porodem bolał dziwnie brzuch jak przed okresem a nie przypuszczałam że na drugi dzień na porodówce się znajde :laugh: Rano dalej mnie cos pobolewał ale tak co 15 minut,czop to mi odpadł,a wody płodowe przebili juz podczas porodu.Ale to podobno lepiej bo dziecko rodzi się z 'poślizgiem" ;) I nie bój się że przegapisz tego nie da się przegapic ;D ;)

Hej dziewczyny,
kupiliśmy dziś wózek z Tako - Natalia. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana wózkami Tako polecam Ogród Wózków Dziecięcych na Hożej. Ceny niższe niż w sklepach i na allegro i możliwość doboru własnych kolorów  ;D

Sandra będzie dobrze, podobno porodu nie da się przegapić. Dasz rady, trzymaj się :)

W Wapiennicy, jedziesz Cieszyńską, potem międzyrzecką, za torami w lewo na ul. Harnasiów na skrzyżowaniu w prawo i jakieś 100m. są banery reklamowe, aczkolwiek nie łatwo tam trafić :)
Pozdrawiam

Fajnie, że juz masz wózek. Ja mam zamówiony i będzie do odbioru po urodzeniu maleństwa. Też mam TACO tylko City Voyagera. Ja kupowałam w Wadowicach za 780 zł, a Ty Madziu ile dałaś za natalię - tak z ciekawości??

reklama
Za Natalię dałam 670zł,
Spacerówki też tam były, ale znacznie mniejszy wybór. Nie pytałam po ile, bo będę się tym intereować dopiero w przyszłym roku :)

Do góry