reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam wszystkich:-)

ale się tu ruch zrobił, coraz nas więcej:-):-):-):-)

giovanessaa - uważaj bo jutro 13ty, a 13 ego wszystko zdażyć się może;-)

mnie też rozłożyło, tonę w chusteczkach, oby się Kubuś tylko nie zaraził:szok:

Witam dziewczyny ale mam zajob w domu Patka jest tragiczna 3 noc nie przespana tak więc dzisiaj rano podjęłam decyzję ze podaję antybiotyk. Miałam jeszcze Augmentin który mi lekarka kiedyś przepisała ale wtedy sie obyło a ze w dniu dzisiejszym naszej pediatry nie ma a do jutra nie będę jej męczyć bo ja zła ona zmęczona mąż też tylko natka ma to gdzieś i spała jak zabita w nocy jej nie ruszały te dranteńskie sceny.
Giovanessa rozkładaj już te nogi bo zamierzasz jak słoń w tej ciaży chodzić, wiem jakie to męczące bo sama Patkę rodzilam poprzez wywołanie w 42tyg bo też jakoś jej się nie chciało wychodzić.
Milutek fakt w szpitalu straszne nudy ja jak siedziałam to przeczytalam cholernie grubą książkę którą w domu męczyłam prawie rok i byłam na 20 stronie, ale tylko do porodu miałam czas bo później jak nie odwiedziny, to wizyty no i do tego maleństwo a ty z dwójką to już wogóle czasu będzie brak.

giovanessaa - uważaj bo jutro 13ty, a 13 ego wszystko zdażyć się może;-)
Już mi się jedno zdarzyło 13, i do tego w piątek, więc nie liczę na powtórkę... ;-)

Giovanessa rozkładaj już te nogi bo zamierzasz jak słoń w tej ciaży chodzić, wiem jakie to męczące bo sama Patkę rodzilam poprzez wywołanie w 42tyg bo też jakoś jej się nie chciało wychodzić.
Ja pierwszego urodziłam dwa dni przed terminem, drugi wcześniak z 34 tygodnia, a trzeci 5 dni po - ale sam z siebie. Na wywołaniu jeszcze nie byłam, wszystkiego trzeba w życiu spróbować :-D :-D :-D
Biedną masz tą córcię...

Ja postanowiłam siedzieć w domu jak w inkubatorze- wszędzie teraz te wirusy i choróbska a ja ledwo przed świętami się z nich wyleczyłam:(...teraz za blisko końca żeby ryzykować...

Giovannessa
- to mi już brak słów do Twojej dzidzi- prawdziwy uparciuch:)

Maery- ja strasznie nie lubię książek......ale zamiast nich mogłabym zabrać np.krzyżówkę- z tym ze ostatnio jakoś ciężko u mnie z główką i zapominam oczywistych rzeczy:) ah ta ciąża:) ha ha

AniaBB- to mi przy dwojce dzieci świat bedzie biegł jak na wyscigacg:) oby fajnie bedzie jak juz beda ciutke samodzielniejsze- bo na poczatku będzie bardzo ciężko...zresztą jak z każdym dzieckiem- no ale cóż nie ja pierwsza i nie ja ostatnia będę mieć magiczna dwójeczkę:)

Ostatnia edycja:
ENI- ja będę rodzic na Wyspiańskiego ale ogólnie jestem spod Żywca. A dlaczego tam? Bo wśród moich znajomych on miał najlepsza opinie, tam tez rodziła przed swietami moja przyjaciółka która odwiedziłam i sobie obejrzałam co i jak i stamtąd mam tez lekarza. Ja chodzę do Balisia- przyjmuje w Bielsku i Żywcu

Ja chodziłam do Balisia ale ciaże prowadzi mi Stolecki Marek.
A na kiedy masz termin????????????? Ja na poczatek maja

Witaj! No to mnie pocieszyłaś.Też czekam na trzeci prezent. Pierwszy w terminie , drugi w 37 tyg. wiec liczyłam że trzecia ciąża też szybko się zakończy a tu się może okazać że jeszcze miesiąc mnie czeka. Czytam różne przypadki i tak mi wychodzi że dziewczynki nie takie ciekawe swiata jak chłopcy i czekają do końca. Powodzenia!!!

reklama
Do góry