reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kallusia pisze:
dobrze ze nie chodzimy w ciazy jak slonice 2 lata :laugh:
To bylaby masakra! :) Ja juz chcialabym zeby byl koniec 9. miesiaca, a co dopiero 2 lata! :)

kitkabb pisze:
Oliwcia cośchora jest :( Katarek jakiś ma,troszke pokasłuje nie ma gorączki ale na szczęście ma humorek :) I na 13 idziemy do lekarza.Ehhhh........
Bidulka! Duzo zdroweczka od ciotki sandry ;) I powodzenia u lekarza! Badz dzielna malenka :)

Ja dzisiaj przedostatni raz w pracy. Ruch duzy, nogi wchodza mi do dupki, krzyze bola jak cholera i odliczam juz tylko godziny do konca...

reklama
Sandra to teraz tylko leżeć do góry kołami ;)
Na szczęście to nic groznego :) Mam tylko jej nosek solą fizjologiczną zakrapiać jakieś kropelkli do gordziołka kazał kupić
Wolałam huhać na zimne i przejść się do pediatry :) A upał na oknem niemiłosierny :/ Niech ktoś włączy klime!!!!!!!!!
Ahaaaaaaa............a mała waży 7600 :laugh: 8)

Moja Olunia za to dziś baaaardzo marudna. Wczoraj dzionek ładnie przespała a dziś nijak nie chce. Tylko by na rękach u mamy siedziała, ale w jednej pozycji długo się nie da bo też nie pasuje. A jak już uda się zasnąć to wierci się postękuje, miejsca nie może sobie dziś znaleść.

Pysia nie dziwie się bo ciepło dzisiaj strasznie :( Oliwka też troszke marudna ale teraz właśnie śpi bo zasnęła przy cycu
Ehhh........mogłoby się o jakieś 5 stopni ochłodzić :p

Gdzie robiłaś. Bo strasznie długie są terminy i dlatego pytam gdzie robiłyście. Ja mam termin dopiro na wrzesień.

Ja chodze do Pediatrycznego Centrum Zabiegowego na Cyniarskiej
Tu masz stronke ;) http://www.pczbielsko.pl/
Dzwoniąc końcem marca zapisała mnie na 18 maja więc ponad półtorej miesiąca musiałam czekać
Nie mówiąc już o tym jak dzwoniłam do tej przychodni koło kościoła w Białej to chciała mnie na czerwiec zapisać :p

reklama
Witam Was kochane!

U mnie ok. Mam juz L4, wiec siedze w domku i staram sie jak najbardziej obijac ;) ale non stop wypada mi jakies zajecie...

Zdecydowalam sie na porod w Esculapie. Jestem juz po wizycie u anestezjologa. Mam nadzieje, ze w praktyce bedzie rownie dobrze jak wyglada to w teorii :)
Najpozniej 25-go sierpnia mala bedzie na swiecie - termin mam na 23-go i jak do tego czasu nie urodze, to 25-go na 7:30 rano jade na wywolanie :)
Juz nie moge sie doczekac!

Milej sobotki Wam zycze! Ucalujcie dzieciaczki od ciotki :)

Do góry