reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Moja Olusia też ma zatkany nosek. Jutro idziemy do pani doktor i zobaczymy co nam na to poradzi, bo kruszynkę strasznie to denerwuje.

reklama
Kupilam podgrzewacz bo chce karmic cycem na przemian z butelka, zeby mala przyzwyczaic, bo zaraz po macierzynskim wracam do pracy, wiec wolalabym ulatwic mojej mamie zadanie ;)

Wlasnie wrocilam z USG. Mala rozwija sie idealnie. Wszystko w porzadeczku. Wazy juz 2027g. Kosc udowa ma dluzsza ponad tydzien :)
Oczywiscie skusilam sie na kolejne zakupki dla dzidziulki ;) Kupilam myjke z mieciutkiej frotki, termoopakowanie, 2 opakowania platkow mydlanych i opakowanie proszku Jelp na probe :)

No to fantastycznie że mała zdrowo rośnie :)
Sandra rób rób zakupy bo pózniej bedzie mało czasu.Jak ja kupowałam to strasznie podekscytowana byłam :D A już nie mówiąc jak kupowałam jakieś ciuszki oczywiście pod dziewczynke,chociaż do końca nie wiedziałam do bedzie bo wstydliwa była w brzuszku ;) A ja piore rzeczy w lovelii i dodaje płyn z jelpa fajny jest ;)

Co tu znow tak przycichlo??????????
Jakie pysne sa moje piastki...
pict01191jw.jpg

A tak bawie sie z prababcia...
pict01276zo.jpg

Co wy chcecie? Przeciez mamunia mnie nosi...
pict01172pb.jpg

Agusiaaa Oluś jaki mężczyzna :) Słodziutki ;) Jak porobie pare fotek Oliwce to powklejam :)
A na polku tak ciepło że siedzimy w domu,dopiero koło 17 wyjdziemy bo teraz to mozna jakiegoś udaru się nabawić :/
Często też do cyca przystawiam bo bidulce pić się chce od tego upału :(

Czesc dziewczyny!! no wkoncu mam znowu necik ;D Agusiaaa ale masz mezczyzne ;D cudny ;D a jaki wielki ;D
Zreszta Oliwka tez przecudna i te jej pucki cudo normalnie ;D Olenka tez kochaniutka ;D ale juz sie nie moge doczekac jak przytule moje malenstwo mmmmm :laugh:
U nas wszystko dobrze dzidzia kopie jak szalona :laugh: no i patrzac na mnie to ona tez rosnie( no i po coraz mocniejszych kopniakach )Tatus zachwycony bo wkoncu czuje jak sie mala rusza i przewraca ;) ;D
a ja zaczynam przybierac postac foczki :laugh:

reklama
Agusiaaa, Olus boski i te slepka - niesamowite!

Kitka, z niecierpliwoscia oczekuje fotek Oliwki!

Kallusia, welcome back! Swietnie wygladasz!

Do góry