reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kallusia ale z ciebie laska... no i brzusio taki fajowy... az tesknie za moim...
Kitka czekamy na fotki Oliwki... Olek tez czesto cyca na tym upale ale daje mu tez herbatke rumiankowa...

reklama
kallusia brzusio śliczny i zgrabniutki ;) A jaka tam foczka ;) Zdaje Ci się a tatuś niech się nacieszy dzidzią w brzuszku bo mój to często przykładał ucho do brzuszka i nie raz dostawał w niego kopniaka :D

Takaaaaaaaaaaaaka duża jestem :D
16801619_d.jpg

Celowała kciukiem do buzi :D
16801621_d.jpg

Tak śpie ;)
16865577_d.jpg

I w wózku
17034495_d.jpg

17034493_d.jpg

Mój kciuk :p
17034494_d.jpg

Dziewczyny patrzac na wasze skarby to sobie tak mysle ze baby to powinny miec takie okienka w brzuchu zebysmy mogly wyciagac sobie maze malenstwa i poprzytulac i posciskac :laugh: bo jak patrze na wasze skarby to az musze sobie chociaz poduche posciskac :laugh: takie slotkie :laugh:

Agusiaaa Oliwka szybciej zasypia z pieluszką ;) kallusia najlepiej na zamek żeby był brzuszek :D byłoby lepiej ;) A narazie zamiast podusi polecam misia pluszowego :D:D:D ;)

kitus nie jest z nimi az tak zle ;) ale tak bardzo chcialabym posciskac moja pesteczke mmmmm :) dobrze ze nie chodzimy w ciazy jak slonice 2 lata :laugh:

reklama
Łoooo matko dwa lata :p Ehehehehe nie dałabym rady ;D A Oliwcia cośchora jest :( Katarek jakiś ma,troszke pokasłuje nie ma gorączki ale na szczęście ma humorek :) I na 13 idziemy do lekarza.Ehhhh........

Do góry