Ivette moja siora też tak ma tylko Kajka po 4 tyg dostała wysypki kolek i ogólnei jest marudna teraz jeszcze doszły problemy a kupą najpierw było podejrzenie skazy ale to ponoc od jedzenia jest chociaż ona też je same lajtowe rzeczy zeby nie zaszkodzić. Podaje Debridat i Grippe Water jest świetna zaraz dziecku przechodzi ja też stosowałam i polecam.
A co do wagi to fajnie lecisz ja jakoś stoję jak wróciłam ze szpitala ponad 2 lata temu to tylko tak 3 w dół i zpowrotem ale może teraz coś sie ruszy.
Agussia a jakiegi masz i jak ci idą ćwiczenia ja wczoraj po 20 min myślałam że umre aż mi niedobrze było ze zmęczenia ale mam nadzieję że nie zniechęcę się i będzie coraz lepiej.
A w jakiej firmie robisz to może faktycznie ktoś od ciebie
A co do wagi to fajnie lecisz ja jakoś stoję jak wróciłam ze szpitala ponad 2 lata temu to tylko tak 3 w dół i zpowrotem ale może teraz coś sie ruszy.
Agussia a jakiegi masz i jak ci idą ćwiczenia ja wczoraj po 20 min myślałam że umre aż mi niedobrze było ze zmęczenia ale mam nadzieję że nie zniechęcę się i będzie coraz lepiej.
A w jakiej firmie robisz to może faktycznie ktoś od ciebie