Ivette faktycznie idź do lekarz bo coś nie tak a najbardziej z tobą czemu tak lecisz z wagi jeszcze sie anemii nabawisz a z tego nie tak łatwo wyjść ja miałam po Patce i czasami do tej pory mam skutki. Może jak mu się ulewa to albo jest przejedzony albo refluks żołądka Natka miała lekki cały czas ulewała a ja wiecznie chodziam obrzygana, ale jak agusia pusze wszystko jest do unormowania a butelke zawsze możesz podac i zobaczyć czy zjada lepiej i jest spokojniejszy. Natalia tak miała jakby mogła to cały czas by siedziała przy cycku później wylewała i takj wkoło wiec i ja się denerwowałam wkońcu jak zaczaiła o co choxdzi z cumlem było lepiej. Jak Kubuś ma problemy z ulewaniem to nie wykonuj żadnycg gwałtownych ruchów po karmieniu a do odbijania dawaj go nie całkiem pionowo tylko lekko do góry u nas czasami skutkowało i nie było tej fontanny.
A sprawy domowe olej trochę bo najważniejsza teraz jesteś ty i mały żebyś wypoczęła i zjadła coś porządnego bo sie wykończysz a małym niech się tata zajmie czasami a ty do łóżka. Trzymam kciuki będzie dobrze powodzenia.
A sprawy domowe olej trochę bo najważniejsza teraz jesteś ty i mały żebyś wypoczęła i zjadła coś porządnego bo sie wykończysz a małym niech się tata zajmie czasami a ty do łóżka. Trzymam kciuki będzie dobrze powodzenia.