reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Sandra no to fajnie że już kupiliście mercedesa dla dzidzi :D Ja jak kupiłam wózek przed narodzinami i stał w pokoju to nie mogłam się napatrzeć na niego ;) A już doczekać jak wsadze w niego Oliwke (byliśmy pewni dziewczyny ) ;)

Tez sie ciesze, ze ten najwiekszy zakup mamy juz z glowy :) Jeszcze lozeczko, wanienka i jakies pierdolki i bedzie juz wszystko :)

Sandra tylko nie kupuj gruszki do nostka z twarda koncowka, tylko taki z miekka w aptece.... aha i nozyczek z canpola z takimi zgrubieniami na ostrzach bo sa do dupy... lepsze sa takie zwykle jak dla doroslych...

A ja mam te z Canpola i nauczyłam się nimi obcinać i fajnie mi się nimi obcina a że Oliwka strasznie ruchliwe dziecko wole nie ryzykować ze zwykłymi bo bym się bała ze jej paluszka przytne ;)

Ja też mam nożyczki z Canpola i jestem z nich bardzo zadowolona. Pazurki obcinamy za to podczas jedzenia bo wtedy Olunia jest tak zajęta, że rób ze mną co chcesz.

Qurcze to ja nie moge sie do nich przyzwyczaic, wydaje mi sie ze za duzo paznokietka zostaje... kwestia przyzwyczajenia...
Dzis bylam z Olkiem u lekarza, bo wydawalo mi sie, ze cos mu chrapie w gardziolku... ale wszystko w porzadku... dostalismy tylko kropelki do noska, bo ciezko mu sie nieraz oddycha...

Ja juz zdazylam zakpuic te z Canpola ;D Zobacze w praktyce jak sie sprawuja, jak bedza do d...y to sie je zmieni ;D
Zamowilam sobie na allegro podgrzewaz do butelek tez z Canpola - mam nadzieje, ze sie sprawdzi :)

Dobrze, ze Olus zdrowiutki, a zatkany nosek to chyba duzo maluszkow ma, prawda? :)

Ide jutro na USG. Ciekawa jestem bardzo ile moja kroweczka juz wazy ??? Jaka wage mialy Wasze pociechy na koniec 33 tyg.? :)

Moja też miała i tak jakby charczała ;) Ale wpuszczałam jej po kropelce sól fizjologiczną i było ok
Sandra nie wiem czy ten zakup podgrzewacza będzie ci potrzeny ;) Będziesz karmić piersią a jak odciagniesz to tak np. jak ja robie,wkładam butelke do gorącej wody i sprawdzam :) Ja nie kupowałam i poradziłam sobie :D Więc kup to co będzie ci potrzebne ale moim zdaniem dopiero po porodzie ;)

reklama
Ja tez odgrzewam w goracej wodzie (herbatke lub mleczko)
A na allegro kupilam dzis lezaczek i zobaczymy czy Olek bedzie chcial w nim siedziec... powinno sie mu podobac bo ma wibracje

Do góry