reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witajcie dziewczynki!

Dawno nic nie pisalam na tym watku, bo cos sie pieprzylo i nie wyswietlaly mi sie ikonki odpowiedzi, wyslania wiadomosci itd.
Dziwne, nie wiem czemu ????

Dzieciaczki cudowne, przekochane, sliczne, urocze itd. itp. - az slow mi brak normalnie!
Nie moge sie juz doczekac naszej malej :)

Upaly mnie dobijaja. Mogloby zrobic sie chociaz ciut chlodniej :) Na szczescie nie jest ze mna tak zle. Nie puchne ani nic, ale ogolnie czlowiek slabszy...

Pozdrawiam Was serdecznie, sciskam i sle buzki dla Waszych pociech!

reklama
Ja tez jestem jakby ostatnio nieobecna ....
Ale brzuszek rośnie i dzidziul w nim również :D :D :D
To prawda upały są ostatnio straszne - jeśli tylko nie mam jakiejś ważnej sprawy to staram się być w domku

Pisałam chyba że firmę w której pracuję postawiono w stan likwidacji i wszyscy dostali wypowiedzenia. ja byłam 3 tygodnie na L-4 i po dwóch dniach chodzenia do pracy dostałam pisemko że mam iść na urlopik całe 14 dni - więc znów mam wolne i nie musze codziennie ranow stawać i lecieć do pracy - narazie fajnie - ale jak ZUS przestanie płacić to zrobi się łyso - ale na razie o tym nie myśle ..

Czytuję sobie Was - strasznie ale to strasznie podobaja mi sie te maleństwa - kiedy to nasze będzei można już przytulić???

Agniesia napewno sie doczekasz....
A my jestesmy dzis po szczepieniu... Olek troszke plakala, ale wystarczylo go utulic i sie uspokoil... chociaz mi samej lezka sie zakrecila jak slyszalam ten jego placz...

Dzis (6 tydz) Olek wazy 5800g, czyli w 3 tygodnie przybral rowniuti kilogram... roznie niezly klocuszek, a moje plecy juz to odczuwaja... ;) :laugh: ;D :D

Agusiaaa, gratuluje odwaznego maluszka :) no i takiego dorodnego. Niech dalej rosnie zdrowo!

A ja naprawde zdycham przez te upaly, szczegolnie ta duchota daje we znaki. Na szczescie wrocilam do pracy i mam tu chlodno, wiec moze popracuje jeszcze z 3 tyg. :)

Dziewczyny mam pytanie, bo jestesmy wlasnie z moim T. na etapie wybierania wozka dla malej. Jakie modele mozecie polecic na nasze wspaniale chodniki i ostre zimy?

Agnieszka18 jeszcze 3 miesiące i bobas będzie po drugiej stronie brzuszka ;)
Agusiaaa Olek fajny klocuszek się robi :) Więc te kilo to jeszcze nic co ja mam powiedzieć jak musze moją 7 kilową Oliwke nosić? ;D Poczekaj jak jeszcze podrośnie ;)
Sandra ja kupiłam wózek ale od takiej babki z ogłoszenia.Ona sama kupiła go w Maanie.Ma piankowe duże koła ponoć dobre na śnieg zobaczymy ;) ,stelaż jest zamocowany na paskach które dużo dają na np. dziurach i nie rózwnych chodnikach :/ bo amortyzują wózek i tak nim nie trzepie.I jak będziesz kupować wózek to zwróć uwage na gondole w której będzie lezał bobas bo w zimie dziecko musi mieć jeszcze miejsce jak się je wsadzi w kombinezonie

Kitka, dzieki za rady. A z jakiej formy masz ten wozek? Gdzie najlepiej w bielksu kupowac wozek? Bylam ostatnio w Sarnim Stoku i jedyny jaki mi sie podobal to Chicco (full zestawik) za prawie 3 tys. ! ;D

Nooooooooo fajna cena :D Mi się podoba spacerówka z Chicco.Tak dokładnie ci nie doradze gdzie kupić wózek ale ja byłam w Dudusiu i gdyby wtedy fundusze pozwoliły tam bym cos znalazła.A na wiosne będe kupować spacerówke bo z tego wózka co mam(wielofunkcyjny) to będzie dobra na zime jak Oliwka będzie siedzieć bo ma duze koła a pózniej zmienie bo za dużo miejsca w bagażniku zajmuje jak by trzeba był gdzies jechać.A byłaś w Dudusiu?Tam mają duży wybór no i mogą Ci pomóc w doborze :)

Sandra ja kupilam wozek na allegro uzywany... nie patrzylam na firme, tylko zeby mial duze kola i byl na resorkach... ze wzgledu na nasze drogi... i powiem ci ze jestem zadowolona... a wozek to Anmar Stilo - polska firma... za 230zl...

Agusiaaa, cena rzeczywiscie niesamowita w porownaniu z tymi ze sklepow. My wczoraj kupilismy w koncu pojazd dla malej :) W BB w Dudusiu! Troszke sie tatus wykosztowal, ale czego sie nie robi dla pierwszego dziecka ;D ;D ;D Z Graco, zamiast gondoli ma wyciagane nosidlo, ale podwojnie usztywniane. Do tego fotelik samochodowy z mozliwoscia montazu na stelazu. Kola 2 duze z tylu i 2 ciut mniejsze podowjne z przodu (gumowe), jednym palcem mozna skrecic :) Ma duzo roznych bajerkow - musze instrukcje poczytac, bo ja jezeli chodzi o takie rzeczy to jestem kompletna dupa wolowa ;) ;) ;) Kolor purpura/fiolet taki mieniacy sie. Sliczny :) Od wczoraj go podziwiam ;)

reklama
Do góry