reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Oliwka ma taki tylko że różowy ;)
2-456-457.jpg

Rozmiar A bo jest taki okrągły a rozmiar B mamy na pózniej bo jest profilowany

reklama
Czesc Dziewczyny !! To wkoncu ja   !!! Zmachana, zmeczona ale szczesliwa mezatka i mama JULCI !!!
wrocilam dopiero w poniedzialek i nie dosc ze w domu netu nie mialam to jeszcze tu mam wylaczyli  :mad:  dlatego ja tylko na chwilke   
A wiec tak!! Slub poszedl gladko  no pozatym ze tomek sie tak denerwowal ze lewa reke do zalozenia obraczki podal a na koncu zyczen jak ktos mu dal bukiet z pomaranczowych gerber to tak go trzymal ze mamy go na kazdym zdjeciu  :D  nic do chlopa nie docieralo  :D obiadek byl pycha i torcik tez  :D  co do kiecki to wam powiem ze jeszcze 2 dni i bym nie weszla, i tak rozeszla sie troche na szwach   ale co tam bylo extra !!Ale najlepsze zafundowalam sobie 14 w urodzinki   bylismy w krakowie na USG 4D !! Dziewczyny polecam bomba cudne   trwalo jakies 50minut, mamy plytke z 30minutmi naszej coreczki !! cudne zdjecia no i przebadali ja super wszystkie przeplywy krewki w mozgu, pepowinie,watrobie, serduszku  itp. bylo super wydalam 250 zl. ale bylo warto!!!!! Jestem zachwycona !!! Polecam wszystkim !!!!
sORKI ZE KOPIUJE Z PAZDZIERNIKOWEK ale czas mnie nagli  :D tam jest tez kilka fotek ze slubu i moja Julcia !!

Kitus a wiesz ze na tym zdjeciu z kosciola ta dziewczyna z tylu w rozowej bluzeczce to moja kumpela  :D bylismy tez u niej na chrzcinach  :D tylko stalismy przy drzwiach ! ;)

kallusia no to gratulacje z okazji śłubu i dużo szczęścia na nowej drodze życia :) ;)
No i zdrowej Julci ;D Ale się pewnie cieszysz :laugh: Śliczniutka jest :) Szkoda ze ja nie mam takiej fotki :( Trudno następnym razem będzie;)
Hmmm...........i tym oto sposobem zaliczyłaś też chrzciny Oliwki ;D A szkoda że wcześniej nie wiedziałyśmy jak wygladamy ;)

Kallusia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia... samych pogodnych wspolnych dni... Fajowe zdjecia twojej kruszynki...
Kitka w ktorym kosciele byly te chrzciny... czy ta dziewczyna w rozowym nie ma przypadkiem na imie Marlena???

AGUSIAAA o tą dziewczyne to musisz się pytać kallusi ;) Bo ja jej nie znam
A chrzciny były na Leszczynach pod wezwaniem Chrystusa Króla
kallusia śliczna z was para ;) :) Jeszcze raz gratulacje
Za niedługo w komplecie bedziecie ;)

Witajcie Mamuski z BB :) Ja co prawda z Krakowa, ale jutro wybieramy się do Bielska do teściów. Czy mogłybyście polecić mi jakieś sklepy z ciuszkami dla maluszków? Szukam kapelusika do chrztu dla mojej córeczki, może u Was będzie większy wybór niż u nas (wszystko na roczne maluchy, nic nie mogę znaleźć). A sama nigdy nie kupowałam ciuszków w Bielsku więc nie wiem gdzie są sklepy dzieciowe. Bardzo ładnie proszę :-*

remeny w Klimczoku na 1 piętrze jak się wyjedzie schodami ruchomymi widać stoisko z czapeczkami.Ja tam ostanio kupiłam a jest duży wybór :)
.Pózniej tam na piętrze też jest stoisko z dziecięcymi rzeczami obok zabawkowego tam poszukaj :)
na komorowickiej jest sklep Maan http://www.maan.bielsko.pl/kontakt/index.html a pózniej jak byś szła od Maana Komorowicką w strone ul. 11 listopada po drodze jest sklep z typowymi ubrankami do chrztu,komuni "Chrystian" sięnazywa czy jakos tak po prawej stronie

kitkabb - ślicznie dziękuję! Mam nadzieję że Irenka nie będzie bardzo zmęczona podróżą z Krakowa i pozwoli na zakupy. Pozdrawiam!

reklama
Hej Dziewczyny.
Ale extra pogoda, jestesmy z Olusiem prawie caly czas na polku... W sobote mielismy pierwsza dluga wyprwe samochodem. Pojechalismy do Piekar do mojej siostry, czyli 90km w jedna strone. Olek byl bardzo grzeczny i prawie cala droge spal. A jutro wybieramy sie pierwszy raz do marketu... ciekawe czy nie bedzie marudzil... bo mi sie juz tak chce zakupow, ze szok....
Sandra Agatka co z wami laseczki???

Do góry