reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Madziadk witamy i gratulujemy maleństwa no i widzę że pochodzisz z mojego miasta napisz coś więcej o sobie.
Faktycznie weekend minął my w sobotę na grillu a w niedzielę trzebabyło na nóżkach do rodziców iść po autko później park lody i tak zleciał cały dzień.
W następną sobotę ide na hotel bo jakaś impreza studencka wiec nie zapowiada sie za ciekawie bo napewno będzie siara i długo będą siedzieć, ąz mi sie nie chce ale szkoda mi siory która cholernie narzeka na nogi że ja bolą, więc obiecałam pomóc.

Witaj Madziadk
Fajnie , żę jest nas coraz więcej.

U mnie jakoś leci. Wykaraskałam się z zapalenia zatok.Ale powiem Wam ,że to był koszmar. Nie polecam. Uważajcie na siebie.

Dziewczyny , powiedzcie mi czy wy też miewacie bóle brzucha takie jak z przed okresu?
Ja mam takie od dwóch dni pojawiają się i znikają, nie chcę dzwonić i panikować do lekarki, bo idę jutro do niej, ale mnie to martwi, więc może mnie uspokoicie:(

ivette wcześniej tak miałam ale nie pamiętam czy to tez tak kolo 25 tygodnia :confused:i samo przeszlo, podobno to powiekszajaca sie macica tak pobolewa ... jedynie co to czuję teraz to czasami jak mi brzuch na dole twardnieje ale bezbolesnie... :-(boli mnie natomiast od jakiegos czasu lewa pachwina... :zawstydzona/y:szczegolnie pod koniec dnia lub przy przewracaniu sie z boku na bok... tez jutro ide do gina... :-p

reklama
Do góry