reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny. Jestem już jestem. Z moją małą kruszynką. Nazywa się Ola i przyszła na świat 7.06 (tydzień po terminie). Od paru dni jesteśmy w domu, ale dopiero teraz zaczynam odrabiać zaległości na BB. Jak tylko zrzucę zdjęcia z aparatu to pochwalę się wam moją kruszynką. Jest naprawdę kochana.
Pozdrawiay wszystkie ciocie i uciekam bo bar mleczny trzeba otwierać.

reklama
Pysia, ogromne gratulacje! Czekamy z niecierpliwoscia na foteczki Olusi!

Agusiaa, sliczne fotusie malego Aleksandra. Ciesze sie, ze chrzciny sie udaly i ze maly tak dzielnie je zniosl :)

U mnie bez wiekszych zmian. Remont w toku, z T. ciche dni...
Nogi mi puchna od upalu. Ale ogolnie nie jest zle :) Jeszcze 4 dni i zaczynam 8 miesiac :)

Pozdrawiam

SPRAWA PRZEDSTAWIA SIĘ TAK ZAGINĘŁA KOLEŻANKA Z CZECHOWIC- DZIEDZIC ZRESZTĄ DZIEWCZYNY POCZYTAJCIE JA NIE UMIEM SKLECIĆ ZDANIA

CAŁY CZAS JESTEM NA NOGACH NASI RATOWNICY PCK SZUKAJĄ JEJ WSZĘDZIE, SPRAWDZAJĄ KAŻDY ŚLAD ITP. MY ZORGANIZOWALIŚMY ZBIÓRKE PIENIĘDZY PONIEWAŻ KASA JEST POTRZEBNA NA RUTKOWSKIEGO ORGANIZACJA NIBY ZADNA BO 14.06 ZAŁĄTWIALIŚMY WSZYSTKO A 15.06 OD 6.00 RANO JUŻ KWESTOWALIŚMY W SUMIE NA 3 KOŚCIOŁY GOCZAŁKOWICKI DEPTAK ZEBRAŁYŚMY KWOTE PRZERASTAJĄCĄ NASZE OCZEKIWANIA BIORĄC POD UWAGĘ ŻE AKCJA NIE BYŁA NAGŁOŚNIONA. ZRESZTĄ POCZYTAJCIE DALEJ PROSIMY O POMOC
JESTEŚMY CAŁY CZAS W KONTAKCIE Z SIOSTĄ JOASI I JEJ RODZICAMI ONI NAS POTRZEBUJĄ I WAS RÓWNIEŻ

http://stronghold.ovh.org/inne/asia.html
www.czecho.pl

http://zaginela19letniajoanna.blog.onet.pl/

Wzięłam to z forum na którym pisze może ktoś ja widział???
Jeśłi mozecie pomóżcie i roześlijcie gdzie się da

A co tu tak cicho?????????????????????????????????????????????????? :D
Dziewczyny opalacie się non top czy jak ;) Jak tam wasze brzuszki i maleństwa :)
Oliwka była dzisaj na szczepieniu.Oj bidulka ale płakusiała :( Dobrze że jedno kłucie było.I waży 7 kilo :D i ma 62 cm :)
Fajny klocuszek nio nie ;)Teraz sobie śpinka i oby nie miala temperaturki jak ostatnio po szczepieniu
Podrawiam

NO wlasnie, co tu tak cicho... My faktycznie duzo jestesmy na polku, bo pogoda supeeeer....
Kitka jak tylko bedziesz miala czas to powklejaj fotki Oliwki... A co dawalas na goraczke po szczepieniu??? bo my idziemy do szczepienia w przyszlym tygodniu....
A tu zdjecie z wczoraj...
pict00965tn.jpg

Agusia Oluś kochany :) Takie mądre oczka ma ;) Ciekawe po kim ;)
A Oliwce daje paracetamol w czopkach dla dzieci ale połowe zresztą pediatra podczas badania przed szczepieniem ci powie tylko się spytaj jakby co.
No to wklej kilka fotek ;)
16678306_d.jpg

A tu z chrztu :) Rodzinka w komplecie
16680564_d.jpg

16680560_d.jpg

Malusia stópka :)
16789553_d.jpg

16789554_d.jpg

Po kąpieli :D
16789555_d.jpg

Kitka Oliwka przecudna, a jak kochanie sobie spi... poprostu ksiezniczka...
A tu kilka naszych zdjec...
pilnuje zeby mu wozka nie gwizdli podczas drzemki...
pict00893kd.jpg

zadowolenie po zmianie pieluszki...
pict01044pb.jpg

pict01051mx.jpg

pict00893kd.jpg

Faktycznie :D Czujny na każdym kroku ;) A jakiego smoka mu dajesz?Bo jak ja dawałam z NUKa to wypluwała jak się pózniej okazało nie spasował jej ;) Bo on jest taki wygięty i wbijał się w jej poliki :) Zminiłam na Canpola bardziej płaski i jak zassała to nie chciała puścić :D Więc wyszło na dobre :)

reklama
Do góry