reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczynki!
Co slychac?
Ja ma drugi dzien remont w domu - kupa roboty, burdel w kazdym pokoju...

Co w ogole z Pysia?? Urodzila juz?? Bo ona chyba miala termin na 1 czerwca o ile sie nie myle :)

Pozdrawiam i zycze milej nocki

reklama
Hej Agusiuuuu! :)

Jakos ostatnio nie mam natchnienia do pisania postow. Mam w domu remont - straszny balagan, a poza tym male problemy z moim T. Nie mozemy sie dogadac i klotnie non stop albo ciche dni... Mam nadzieje, ze sie wszystko jakos ulozy, bo jak nie to niech spada, dam sobie bez niego rade!

Jak Twoj maluszek? Pewnie rosnie jak na drozdzach, co?

Moja kroweczka rozpycha sie coraz bardziej :) Juz nie moge sie doczekac az sie pojawi...

Pozdrawiam cieplutko!

A mi kompa padł :( Wszystkie fotki prawie 300 poszły sie paść :( ehhh.....
Tylko pare w albumie internetowym zostało :/
A u nas troche zamieszania bo jutro chrzciny :D A jaki pyszny torcik mamy ;)
Pozdrawiam cieplutko

My po chrzcinach :) Oliwka do lania wody przez księdza ciągle spała na moich rękach czego skutki uboczne czuje dzisiaj ;) Takiego klocuszka 6 kilowego trzymać,pózniej tacie oddałam :D I taka grzeczna była :)
I melduje że jutro jedziemy na wieś i do niedzieli nas nie ma :)
Więc życze takiej pogody jak dzisiaj przez cały czas :)
Pozdrawiam

Hej dziewczęta!
AGUSIAAA jak tam po chrzcinach? płakał czy był grzeczny?
Powiedz mi jeszcze dlaczego byliscie w ośrodku? kazali wam przyjść po 3 tyg?
bo my dopiero na szczepienie po 6 tyg. A tak swoją drogą to ciekawe ile Emilka waży...

Hej Laseczki :)

starsznie tu cicho cos sie zrobilo..... co z Wami , dlugo tu nie bylam i s[podziewalam sie przynajmniej dwoch stron do przeczytania a tu nawet jedna nie pelna... no tak peniwe Wszystkie bawicie swoje szkrabki ukochane :D
ja tez bawie mojego ale niestety musialam isc do pracy wiec czasu mam bardzo malutko, teraz moj Igorek zasnol wiec postanowilam ze zajrze tu do was na chwilke:)

pozdrawiam Wszystkie bardzo goraco i caluje Malenstwa:)

My tez po chrzcinach... Olus byl bardzo grzeczny. Nie tylko w kosciele ale wogole calutki dzien... Pogoda nam dopisala, goscie zadowoleni...

Sandra nie przejmuj sie, czasami tak bywa, ze przychodza ciche dni lub klutnie ale zobaczysz wszystko sie ulozy... juz za niedlugo kruszynka bedzie z toba, a to super uczucie....
Agatko powodzenia w pracy... trzymam kciuki zeby wszysko bylo ok....
Gadget tak, jak byla siostra srodowiskowa w domu po urodzeniu Olusia to kazala nam przyjsc jak maly skonczy trzy tygodnie na kontrolne wazenie, mierzenie i takie tam.... a teraz jak bedzie mial 6 tygodni to do szczepienia... a w srode bylismy u okulisty na kontroli (po naswietlaniu pod lampami na zoltaczke)
Kitka to super, ze Oliwka nie plakala... dzielna i grzeczna dziewczynka.... no i niezly klocuszek ;) :laugh: Olek teraz pewnie tez bedzie mial z 5 kilo....

reklama
A tu kilka fotek Olusia z chrzcin...
p61192062ek.jpg

p61192115oi.jpg

p61191565pm.jpg

p61191757pt.jpg

Do góry