reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

U nas na szczęście poszerzenie tego przewodu nie jest na tyle duże, żeby się nie niepokoić. Istnieje też możliwość, że do końca ciąży albo po urodzeniu się to wyrówna. Narazie tylko mamy stawić się na kontrole. Rodzić mogę tu w Bielsku, bo nie ma żadnych wskazań do porodu w CZD... na szczęście... Hanna, teraz już jestem spokojna, ale na początku byłam nieźle przestraszona, tak jak Twoja przyjaciółka...

reklama
No Agusia co przeżyłaś to twoje wyobrazam sobie w jakich nerwach musiałaś być, ale trzeba byc dobrej myśli a wszystko będzie git.
U nas wszystko ok dzisiaj dzień porzadków nawet trawy troszkę skosiłam ale mnie burza przegoniła dziewczynki maja dobry dzień bo cały czas się bawią razem tak że nawet nie wiem dzisiaj że mam dzieci. Zaraz maż wraca z pracy i jedziemy do jego dziadków bo cos z dziadkiem źle a że ma dziś imieniny więc jedziemy z wizytą tylko będę musiała znowu przeżyć spotkanie z kochaną teściową no ale cóż.
Jutro komunia na hotelu wiec nici z wolnego dnia za tydzień też więc pierwszy wolny dzień za dwa tygodnie pocieszające.
Ciekawe jaką pogodą przywita nas jutrzejszy dzień.

Mery, mam nadzieję, że ładną... :tak: Jurek też dziś okosił ogródek i ledwo co zdążył przed deszczem... a ja sobie siedziałam na huśtawce i obserwowałam jak mu to idzie... :-p:-p:-p;-);-);-)
Olo ma zapalenie oskrzeli, więc weeked spędzimy w domu. Chyba, że ktoś do nas wpadnie... co jest bardzo możliwe... A ja jestem na etapie wymyślania prezentu dla Olusia na 4 urodzinki... myślałam o kolejce Tomek i przyjaciele... ale ceny.... :szok::szok::szok: normalnie szkok...

Agusia wyglada na to,że moja Angelika a twój Olo sa z maja,moja z 29 a twój?Ja juz pisałam,że Angelika taka skromna liste zrobiła prezentów,ze prawie wystarcza dla chrzesnego a co z reszta rodziny?:rofl2:muszą chyba sami sobie wymyślić.Jej głównym prezentem są małe puzzle,żeby nie kosztowały zbyt duzo,kredki i mała malowanka,bo wszystkie ma już wykolorowane.Jak się ją spytałam czy nie chciałaby jakiej lalki albo cos innego to powiedziała mi,że chciałabyale to dużo kosztuje i wtedy ja będę musiała więcej pracować a ona nie chcę.I powiedz mi czy to nie jest słodkie?:happy2:
A GDZIE TY TAK MAŁEGO DOROBIŁAS,ŻE ON AŻ CI ZAPALENIE OSKRZELI CHYCIŁ?:baffled:
Maryś jak tam po wizycie u teściów co z dziadkiem?
Dobra ide spać bo mój mąż juz narzeka,że jak nie praca to dzieci jak nie dzieci to komputer a dla niego czas brak,chyba czuje sie nie dowartościowany:no: całuski papa

Basiek... no widzisz, pogoda taka kijowa a utrzymać Olka w domu graniczy z cudem...:tak: no i sezon lodowy się zaczął, więc myślę, że to od tego.... Oby mu przeszło po tym antybiotyku... Olek jest z 16-tego maja... już za tydzień urodzinki... A ty masz słodką córeczkę... dobrze, że nie ma zbyt wysokich wymagań... Gorzej jak ci teraz mąż zacznie wymyślać, żeby zwiększyć Twoje zainteresowanie Nim... :happy::rofl2:
Olo ostatnio powiedział, że chce swój komputer, swój laptop i swój telewizor:szok: ( wszystko po tym jak miał na te rzeczy szlaban przez niegrzeczne zachowanie... :szok::tak::-)) a tak poza tym to chce wszystko co zobaczy w reklamach...:blink:

Cześć kochane

Ja juz po komunii ... ufff , fajnie , ze mam to za sobą :-) (haha zabrzmialo jakbym to ja miala komunię)
W każdym razie ,pogoda byla beznadziejna , ale cała reszta udala się w 100%. Mikolaj czytal do mikrofonu i pieknie mu to wyszlo. Ja w swojej kiecce wygladalam chyba ładnie bo wszyscy mnie chwalili i moj brzuszek tez :-). Moj ex i jego ukochana byli calkiem mili , nawet bardzo , a ich córka ciągle mnie zaczepiala :-D. Miki dostal górę prezentów i sporo kasy , załozę mu chyba konto i niech sobie tam rosnie.
Basiek no to akcję z gorączką dziecka i spanikowanym mężem mialas niezłą. Dobrze , ze walka wygrana.
Hania a moge wiedziec gdzie pracujesz ? Nie chodzi mi oczywiscie o adres tylko o branże.

Milego dzionka dziewuszki.

Ostatnia edycja:
i znowu zaczyna się tydzień pracy pogoda wkurzająca ze nic się nie chce głowa od wczoraj mnie tak boli że szok.
Pierwsza komunia zaliczona na hotelu poszło szybko bo tępo z jedzeniem mieli błyskawiczne jak przyszli o 13 tak o 17 poszli najszybsza impreza jaką pamiętam, ale za tydzień nie będzie tak kolorowo bo mają już być o 10 u nas tylko mamy nadzieję ze jak tak wcześnie zaczną to i wcześnie skończą.
Dorisdey fajnie że u was też wszystko poszło gładko no i że wszystkim się podobałaś grunt to dobre samopoczucie.
Ja teraz czekam z niecierpliwością na męża zeby mnie wymienił mam nadzieję szybko wpaść do rodziców po Natkę i do domu miałam iść na ogród ale chyba nie wypali bo leje można w depresję wpaść.

Mary to ja widze , ze u Was grubo z komuniami... jedna po drugiej. W kazdym razie życze pogody , bo to w tym dniu jest zawsze mile widziane:-).
Jak na razie faktycznie pogoda taka , że mozna się załamać... mnie to sie nic nie chce w taka pogodę. nie zebym pragnęła upałow , bo w moim stanie to bynajmniej , ale trochę słonka i wyższą temperaturę ... to ja poproszę:-p

Witam :-D i oficjalnie chciałabym dołączyć do mamusiek z Bielska-Białej.
Co prawda u mnie to dopiero start ,ale wczoraj ujrzałam dwie piękne różowe krechy ,a więc sądzę ,że się udało :-D
Prawdopodobny termin to 17.01.2011. Czyli dluuuuga droga przede mną.
Mam nadzieję ,że mnie przyjmiecie :-D

reklama
Do góry