reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam;-)
Po imprezie spoko, tylko najgorsze było to że musiałam o 9 zwlec sie z łóżka:tak::sorry2:

Sandra ciekawe jak Sarka sobie poradzi w przedszkolu, mam nadzieje ze bedzie lubiala tam chodzic:tak: zdrówka zycze - oby po katarze nie bylo juz ani sladu;-)

Brendy gratulujemy Amelci pierwszego ząbka:tak: u nas dalej nic:sorry2:

Daisy ona nawet jak nie miala zabkow to gryzla...dziaslami, ale nie mniej bolesnie ;-):-)

Kunek lada dzien Emilce tez sie zabki zaczna na swiat wykluwac :tak: ja sie nie moglam doczekac a teraz tylko patrze kiedy wyjdzie go wiecej niz tylko czubek ;-)

Witam tak szybciutko bo czasu brak
Brebdy gratuluje ząbka szybko urośnie bo Patka ma juz te dolne normalnej wielkości a jak ciapnie to mi się krew leje.
Nie jestem na bierząco mam dzieci chore wylądowałam u lekarza w niedziele. Natka tragedia stan przed zapaleniem płuc a zaczęło sie od niewielkiego kaszlu pierwszy raz ma antybiotyk myslałysmy z lekarką że jakoś spróbujemy bez ale gorączkowała wczoraj cały dzień żygała jak pies i nie mogłam jej niczym zbić gorączki dziś juz lepiej kaszle jak gruźlik ale nie żyga i temperatura max 38,3 Patka sie trzyma kaszle też mocno katar jak cholera ale gorączki nie ma.Niewiedziałam co to jest chore dziecko , ale dwójka naraz a ja sama w domu od rana do nocy padam na twarz wpadne kiedy indziej bo małe marudzą.

Witam popoludniowo ;-):-)

Mam jeszcze 15 min. do konca pracy, wiec jakos trzeba je pozytecznie wykorzystac ;-):-p

Ta pogoda mnie juz tak dobija, ze jeszcze chwile i jakies antydepresanty bede musiala brac :baffled::-p

Ogolnie to u nas nic nowego. Katar nas meczy (mnie nawet bardziej niz Sare), biore Sudafed, ale niewiele mi daje :sorry2:
Sara na szczescie (odpukac) bez goraczki, humor dopisuje, je normalnie i rozrabia, wiec moze zadne powazniejsze chorobsko sie w tego nie rozwinie :sorry2:Jak nigdy nie chorowala to teraz juz 3 raz w ciagu 3 miesiecy :baffled:

Mery, zdrowka dla Twoich dziewczynek :tak: Biedne, szczegolnie Natka...:sorry2: No i podziwiam Cie, ze dajesz sobie sama rade z dwojka chorych dzieci :sorry2:Wielka jestes!:tak:

Brandy, gratuluje pierwszego zabka! :tak::-D Teraz pojdzie expressem ;-):-D:tak:

Kunek, Emilce pewnie tez juz niedlugo wyjdzie pierwszy zabek :tak: Bez obaw, do konca zycia bezzebna nie bedzie ;-):-p

Witajcie kochane
Dawno mnie tu nie bylo...ale staralam sie czytac wszystko mniej wiecej codziennie:-D.
Wiec u nas wszystko po staremu i po nowemu:-). Ja zaliczylam wszystkie egzaminy i zostaly mi tylko jeszcze dwa i moge sie bronic;-). Dominik czuje sie dobrze,rosnie jak nie wiem co i ma juz 4 zeby:szok::szok: Troche jest przez to marudny,ale jakos dajemy rade:-) Od jakiegos czasu ma wysypke i nie wiadomo za bardzo z czego_Od 1,5 tygodnia nie dostaje nic mlecznego( oprocz cycusia;-):-D)i obserwujemy caly czas co jest powodem. Kolezanka powiedziala mi,ze moze to byc z pior ktore mamy w koldrze i poduszce:-(A Dominik spi z nami wiec...moze to mu nie slozy:-(. Dlatego spi z nami dalej:-),ale od wczoraj pod swoja kolderka i ze swoja podusia.Zobaczymy za pare dni czy to faktycznie to jest przyczyna.
Bylismy dzisiaj na spacerku,ale tylko chwile bo pogoda nie jest zbytnio ciekawa i nie zacheca do spacerkow:-(.
Mery szybkiego powrotu do zdrowia dla dziewczynek. Pogoda jest okropna wiec to pewnie przez to wszystko. Do konca marca ma byc podobo tak w kratke:-(
sandra1982 super ze Sarcia taka pogodna. To az dziwne ze od jakiegos czasu nic nie zmalowala fajnego:-D:-D:-D. A Ty sie tam lecz i oby katar szybko ustapil:-):-)
Brandy wielkie gratulacje dla Amelci z okazji pierwszego zabeczka:-D:-)A nawet nie zauwazysz jak bedzie juz caly i posypia sie nastepne:-)
Uciekam gotowac zupke dla Dominika:-)
Milego popoludnia:rofl2::-p:rofl2:

reklama
A co tu taka cisza? :blink:Gdzie sie podziewacie moje drogie kolezanki? ;-):-)

Ja w pracy, mam troche roboty, ale teraz zrobilam sobie przerwe na kawke, ciacho i BB ;-):tak::-)

Pogoda ohydnie ohydna dalej :no::wściekła/y: Ile moze sypac :baffled:

Ogolnie to nic ciekawego. Sara przeszczesliwa, bo marnotrawny tatusiek sie zjawil - byli na spacerze, a teraz sie bawia w domu. Ja do 17:00 w pracy, wiec pewnie sie z nim mine :-p

Prychatka, ale Dominiczek rosnie! :tak: Cala mausia! Identyczne oczy, usmiech itd. :tak::-) Cudny jest!:tak:
Gratuluje 4 zabkow, teraz to juz z gorki ;-)
Co do uczulenia na pierze to rzeczywiscie moze byc przyczyna, tez tak myslalam jak Sara byla malutka, ze to od mojej poduszki i koldry, ale jednak nie. Moze Dominiczek ma bardzo wrazliwa skore i cos (moze jakis material o ktory trze skora) mu ja podraznia, a moze jakis skladnik jedzonka dziala tak a nie inaczej :sorry2:Zobaczycie z czasem :tak:

Katar minal :tak::-):tak: Czyli Sudafed dobry lek, pomogl ;-):-) Sarze ociupinke sie jeszcze leje z nosa, ale mysle, ze dzien dwa i tez jej przejdzie :tak:

No nic, uciekam.

Do góry