reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kunek faktycznie to z tym białkiem to chyba prawda, bo od kiedy malej ograniczyłam białko to wysypka zniknela :tak:Brawo dla Emilki, że tak ładnie Ci usnęła. Amelka już od dawna przyzwyczajona do takiego zasypiania ;-)a jak Ci noce przesypia?

m@dz1@ jesli chodzi o Bielsko to takie ubranka do wyprawki kupisz w Tesko na Warszawkiej :tak: wczesniej juz dziewczyny o tym pisały - ładnie sie piora i ladnie sie nosza:-) Możesz też zajrzeć do sklepu Duduś :tak:

Jutro wielki dzien dziewczyny :baffled: trzymajcie kciuki błagam :tak:

reklama
Brendy no nocki to ja mam wymarzone od samego poczatku:tak:teraz zasypia ok.20-21 i budzi się o 7-8 więc obydwie jesteśmy wyspane i zadowolone:-D
Oczywiście trzymamy z Emi mocno kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie i pozytywnie jak na rozprawie o alimenty:tak::-pi czekamy na relację;-)

madzia rzeczywiście temat był poruszany kilka stron wcześniej:tak:dokładnie na stronie 358:-p:-p:-p

Witam dziewczynki
Brendy jak już wróciłas to nadawaj jak było i co załatwiłaś bo mnie już ręce bolą od trzymania kciuków.
Moje spią więc robota papierkowa wrze ale trzeba się troszke oderwać i wpadłam na BB, sprawdzić co się dzieje.
Powiem wam że mam dość tej posranej pogody jak nie deszcze to śnieg teraz słońce swieciło więc małą ubrałam lżej żeby się niezgrzała a po chwili wiatr sie taki ruszył ze znów musiałam zmieniać koc i tak gonie w kółko. Już bym chciała żeby śnieg zszedł w ogrodzie wyschło i żeby można było porozkładać zabawki i święty spokój bo Natka by miała zajęcie a i Pati więcej by była na polu chociaz teraz bywa po 3 godz dziennie bo tylko tak mi spi wdzień.
No zmykam do obowiązków.

Hej dziewczyny,
przepraszam, ze tak pozno ale padłam po powrocie doslownie...usnelam na podlodze. No więc - dziekuje za trzymanie kciukow. J sie stawi (niestety), oczywiście powiedział przed sądem, ze utrudniam mu widzenia z córką, że chce ją wywieść za granicę. Ale przyznał się też, że na żadne dziecko nie płaci alimentów. Ja powiedziałam wszystko jak księdzu na spowiedzi co i jak. Ale sąd doszedł do wniosku, że nasze zeznania są sprzeczne i wyznaczył kolejną rozprawę z uszestnictwem świadków. Tzn z mojej strony rodzice, od niego kolega i Daria ( mama jego pierwszej córki ). Jednak teraz, z wieczora cos go naszło i napisał do mnie na GG, że chce się dogadać, że zgodzi się na wszystko, że nie chce wyciągania brudów i ciągania ludzi po sądach ( się kolega wystraszył no ). Umówiłam się z nim na jutro. A wogóle to zmieniłam kwalifikacje i juz nie chce mu praw ograniczyć tylko wogóle go pozbawić i mam nadzieję, że jutro mi się tych praw zrzeknie. to w sumie tak w skrócie. Ale mniej więcej wiecie co i jak :-)
Głowa mi pęka z nerwów, padam na twarz a jutro na zajęcia :-) Poprostu bajka :-p

Kunek - my też mamy cudne nocki od samego początku. Melsienka mi śpi po 12 godzin :blink: co nie znaczy, ze ja się wysypiam, bo chodzę spać coś koło 1 :-p

Brendy szkoda ze sie zjawił i nie załatwiłaś sprawy bez jego obecności - napewno by było szybciej:tak: No ale daj znać jak tam po spotkaniu z "nim"? Może przynajmniej ono odniosło zamierzony skutek i zgodził się na Twoje warunki;-):tak::tak: Mam nadzieje ze za wiele nerwów sobie nie napsułaś bo nie warto:sorry2::-p

U nas wczoraj wieczor był okropny a zarazem śmieszny... Emilce chyba zaczynają się ząbki bo nie dała się tam wczoraj nawet dotknąć i posmarować żelem:-( po podaniu panadolu dopiero się udało:tak: a najsmieszniejsze było to jak w wielkim płaczu, krzyku itp itd Emilka wydała z siebie rozgoryczone "maamaa":-D
Brzmiało jak pretensja "czemu mi nie ulżysz w cierpieniu":-p

Hej dziewczyny :-)
Na początku powitam nową mamę :tak: Witaj Cordoba ;-) napisz nam coś więcej o sobie i swoim szkrabku :-)

Kunek - no więc, spotkanie z "ojcem roku" nic nie dało :dry: ale mogłam się tego spodziewać. Powiedział, że zgodzi sie na wszystko, ale chce decydować o wyjazdach Amelki za granicę i nie zgodzi się na to, żeby mała miała nazwisko inne niż jego, bo to JEGO córka:no: Nie pomogły tłumaczenia, że chcę, żeby miała normalną rodzinę, że chcę uniknąć pytań typu " Mamo, dlaczego mój brat/siostra ma inne nazwisko niż ja?" Powiedziałam mu, że wstydzę się jego nazwiska. Wogóle takie brednie mówił, że szok. Np. powiedział, że był w Szczyrku u paru osób, które chodzą do mnie do baru i będą świadczyć przeciwko mnie. Jest pewien tego, że sąd mu nie odbierze praw. I jest pewny, że uda mu się mnie oczernić :baffled: żaluję, że nie nagrałam tej rozmowy na dyktafonie normalnie. A wziąć takiego i wychłostać...tyle razy, ile ma lat :wściekła/y: reasumując nie doszłam z nim do żadnego porozumienia :dry:

Agusia - pamiętamy, pamiętamy :tak:

Brendy no co za typ:wściekła/y:jeszcze będzie Cie straszył Twoimi znajomymi:baffled: a najbardziej rozwala mnie ta ich chęć zwycięstwa i udowodnienia wszystkim jak to się trzeba z nimi liczyć, i nie patrzą że najbardziej ucierpi na tym dziecko:-(tatusiowie od siedmiu boleści:dry::baffled: miejmy nadzieje ze jest na tym świecie sprawiedliwość i osiągniesz w sądzie swój cel:tak:

Agusia dobrze ze przypomniałaś - głosik oddany:tak::-)

Cordoba witaj i napisz coś więcej o Was;-)

reklama
Do góry