reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Heloooo:)
już po śniadanku, mąż do pracy odprawiony a ja z powrotem do wyrka wskoczyłam:) i do laptopa się dorwałam:)
hehe mężuś wziął się za robote i to porządnie jak się dowiedział, że jego "oksytocynka" może przyśpieszyć poród:) ale póki co dalej cisza jedynie w krzyżu cholernie pobolewa i od czasu do czasu skurczyki łapią.
Wczoraj zrobił mi słodki malunek na brzusiu z wizerunkiem małej;) ale śmiechu przy tym było. A i dał Emilce czas do jutra, żeby mała się na wage jeszcze załapała, z zaznaczeniem, że z porodem mam poczekać aż on wróci z pracy czyli doiero k 21 moge zacząć;) heeh dowcipniś:)
a mała jak będzie uparta jak rodzice to sobie pewnie jeszcze posiedzi, przesiedzi termin i się jeszcze 1 listopada wykluje;/

reklama
Brandy to super, że imprezka udana:) nieźle pobalowaliście jak dopiero teraz mamusia dochodzi do siebie:) eheh
To się chrzestny postawił :) lool i zrobił ci niezłą frajde, a malutka będzie miała teraz własnego paparazzi:) i pewnie kuuuupe uroczych zdjątek.
"szalik Widzewa Łódź" - to ty fanką piłki jesteś ?
Też mam nadzieję, że Emi się w tym tyg pojawi:) bo szczerze mam już dość bycia w ciąży, ciągle tylko jem, spie, leże i jem a ost to mi niedobrze i czyści mnie co jakiś czas.

Luandzia również gratuluje pierwszych kroczków malutkiej, teraz to pewnie szelki bedziesz musiała kupić, bo takie dzieciaczki to niezłego powera mają i wszędzie ich pełno:)

och te pierwsze kroczki takie cudowne tylko później oczy dookoła głowy bo było dziecko i nie ma dziecka czyli będzie jej pełno wszędzie.
Chrzciny się udały Brendy to fajnie ja jeszcze czekam na moje jakoś wcale mi się nie chce iść do klechy.
teraz małe spią więc mam chwilke i ide na allegro poszukac jakiś prezencikow

hop hop gdzie jestescie Deisy czy praca tak cię wciagła
oliwia czyzbys juz na porodóce była
brendy chyba sie uczysz
bernadka ciebie tez dawni nie było, no i agusia gdzies sie zapodziała nie wspominajac o reszcie ale pogoda dzis do bani wiec moze cos sie ruszy,
sorki za pismo ale mam 2 cory na kolanach

niop cichutko na forum jak makiem zasiał:/
Mery no ty niezłe akrobacje musisz wyprawiać z dwoma pociechami na kolanach:) i klawiaturą pomiędzy :)
Ja jeszcze nie na porodówce i cisza póki co;/ łapią mnie co jakiś czas skurczyki i w krzyzu łupie, ale ustaje po pewnym czasie:(
Ech z tej naszej Emilki to niezły uparciuch jest, postanowiła, że jednak skorpionem będzie:) mam nadzieję, że tylko na 1 lispopada nie czatuje:)

Cześć dziewczyny
Brandy super że chrzciny się udały jak tam mała Amelka daje Ci bardzo popalić?;-)
Sandra co slychać ? chyba gorący okres w pracy już się skończył?z Twoich zdjęć na NK wynika że nieźle ostatnio się bawisz :rofl2: też bym się przeszła na jakąś impreze :-(
Oolivia życzę szybkiego rozwiązania a z tymi uparciuchami tak już jest ja też chciałam żeby Zuzia była wagą i gdyby urodziła się w terminie to by była ale zrobiła psikusa i postanowiła przyjść na świat o tydzień wcześniej no i jest panną
a szelki już zamówiłam powinny przyjść lada dzień ;-)
Zuzka teraz jest nie do zatrzymania wchodzi dosłownie wszędzie W wczoraj zamontował bramkę na schody bo przecież dla tego małego uciekiniera to moment...
dzisiaj idziemy do szczepienia mam nadzieję że nie będzie histerii :dry:

Oj wyczyn jak cholera ale juz jestem pzryzwyczajona do sportów ekstremalnych w wykonaniu z moimi dziećmi. Teraz jeszcze śpią chwilke więc zerkam co tu a tu jak zwykle nic dobrze ze chociaż ktoś zajrzał.
Luandzia jak ja założyłam Natce kiedyś szelki to ściągałam je szybciej niż założyłam bo tak zaczeła wyć, szchody zabezpieczone kanty też usunąc wszystko z drogi i niech goni wolna i swobodna a zobaczysz że szybko opracuje jak biegac żeby się nie uszkodzić aty tez się przyzwyczaisz szybcuitko że tu ci coś spadnei tam serwetka ise przekrzywi i tylko dużo cierpliwości bo ja do teraz chodze i sprzątam całyczas .
Oliwia pogoń ta małą co ona sobie myśli no ale wkońcu ma jeszcze 4 dni Patka przesiedział 8 po czasie i ją wygonili siłą czyli oxy tak więc dalej nie doczekałam się na nagłe oznaki porodu żadnych skurczy i szybkiej jazdy na porodówke obydwa miałam wywoływane , nie ma to jak te kobitki które mają cesarki przynajmniej znają godzine 0 dokładnie bo to czekanie dobija

Hej dziewuszki :-)
Cos sie widze ruszylo, milo, milo :-) monologi mi sie znudzily :-p

Mery dobrze Ci te akrobacje wychodzą. Ja Amelii nie biore przed kompa bo to niemozliwe z nia na rekach cos pisac :-) a co Ty dopiero w dwójka :tak:I wez sie przejdz w koncu do tego kiecomowcy i zalatw te chrzciny :tak:

Oolivia gon mala, gon !!! To sie nie godzi, ze ona jeszcze nie chce wyjsc. Moja to 10 dni przed terminem sie wypchala :-D

Luandzia a Ty pilnuj malej wszedobylskiej :-) ten okres przede mna jeszcze na szczescie :tak:;-)

Dziewczynki mam pytanko...nucilyscie czy nucicie jakies kolysanki maluchom? Jak tak, to co? Bo moj repertuar sklada sie z 4:
1. Sto lat ( gdzie mama sie smieje, ze na imprezy rodzinne jak znalazł :-))
2. Koledy Lulajze i Cicha Noc .... (bez komentarza :sorry2:)
3. Kotki Dwa ... w kolko jedna zwrotka bo wiecej nie znam :dry:
I juz nie wiem co temu mojemu dziecku nucic....jak placze to jej puszczam Pussycat Dolls :-D Nie mam pomyslow na piosenki dla niej :sorry2:

Brandy polecam "Kołysanki utulanki" Turnała i Umer niby klasyka ale sporo można sobie przypomnieć z dzieciństwa no i wykonanie super
Mery te szelki to raczej na wyjścia w domu nic nie mam zamiaru zakładać młoda biega gdzie chce :rofl2:

reklama
Do góry