reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mery, szanowny pan ja uznaje ... wrecz grozi mi, ze mala ma miec jej nazwisko :no:no i niestety musze jej dac, bo on nie chce wyrazic zgody na to, zeby miala moje :-(
Faktycznie, wszystki dziewczynki gdzies nam sie pochowaly... nie ladnie :no:

Mery a jak tam wogole samopoczucie? Bo to juz tuz tuz :-D:-D:-D ja sie wczoraj naogladałam na youtube filmow z porodow :baffled::baffled::baffled:

reklama
Ogólnie dobrze się czuje tylko nerka mnie nawala i to mnie wkurza ale jest ok wcale mi się nie śpieszy do porodu

Hej Dziewczyny
Mam pytanie gdzie w Bielsku można zrobić fajne i tanie usg 4D?? Gdzie wy robiłyście i co możecie polecić. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam

Carol_ka w bimedzie u doktora Balisia, ale to kosztuje 150 zł jak sie nie jest jego pacjentką, on prowadził moja ciąże i nie mogę na niego narzekać. Jak chcesz to tu masz link do tej przychodni http://www.bimed.bielsko.pl.
Baliś przyjmuje tam poniedziałki i środy - o chyba że się coś zmieniło - bo jakoś nie mam weny by się do niego wybrać.

Mery ile to jeszcze do terminu;-)
Brnady a co u Ciebie słychać.

A nie wiecie co z Bernadką bo już dawno nic nie pisała na forum ?

Ostatnia edycja:
Daisy, dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze czy dostaję jakieś zdjęcia (ale chyba powinnam :-)) i nagranie na płytę z badania. Słyszałam że w klinice pod bukami lekarz daje całe nagranie :-). Aha i jeszcze jedno, nie orientujesz się w którym tygodniu najlepiej zrobić takie badanie. ??

pozdrawiam

Hej laseczki :-):-):-)
U nas w koncu wakacje w pelni, sesja zamknieta i totalne lenistwo :laugh2:Wózek złozony i czeka juz na malego lokatora :-) mama juz dzisiaj sie do niego przymierzała :-pw tym tygodniu jade z nia na zakupy... chyba ja zrujnuje finansowo bo do kupienia mam poprostu wszystko :-p:-D W piatek bylam na wizycie i z mała Amelcią wszystko w porzadku, nawet dostalysmy pozwolenie na wyjazd nad morze :blink:nastepna wizyta dopiero po 20 lipca :-)

Daisy powiedz mi skarbie co Ty bralas do szpitala dla siebie i Zuzi? Bo ja tez bede rodzic na Wyspianskiego i poprostu nie wiem co spakowac w walizke :confused:

Carol_ka - ja miałam 4d robione w Supra Medzie na Olszówki... ja płaciłam 100,- bo jestem ich pacjentką a dla nie-pacjentek to jest chyba 150,- :confused: ale nie jestem pewna. To ich strona: www.supra-med.pl

A reszta dziewczyn przepraszam, emigrowała ??? :baffled:

Brandy, dzięki :-). Zadzwonię do nich jutro i zapytam chociaż to strasznie daleko jest :szok:. Ale powiedz mi jeszcze czy dostaje się jakąś pamiątkę :-).
Pozdrawiam

Carol_ka troche daleko ale warto, bo maja nowy gabinet do USG. A najlepiej na nie jest sie zapisac ok 25 tyg bo wtedy maluszka juz slicznie widac :-D Napewno dostajesz wydruk zdjec, nie wiem teraz jak z plyta, bo ja robilam tam USG zaraz po kupnie nowego sprzetu :-(

hey hey:-)
Carolka widze ze z Czechowic jestes-to na 3D masz najblizej do FALMEDU
Brandy-kuzwa szkoda ze musisz mu dac jego nazwisko:baffled: a co do imienia AMELKA-jest sliczne:-D

No a u mnie oki pracuje pracuje pracuje i jeszcze raz pracuje.....codziennie i pare nadgodzin bo tyle pracy a ludzi nie ma:baffled: ale chociaz kasiorki sie zarobi troszke:-D

Teraz dla nas ciezki okres bo w Lipcu zamkniete przedszkole a do pracy chodzic trzeba tak wiec bedziemy sie z Grzeskiem zmieniac ja na 1 zmiane a on na 2 czasem na odwrót

A mam pytanko moze jakies spotkanie w sobote np.do południa:-D ALE Z DZIECIACZKAMI (Daisy Mery WY TEZ :-D) no ogólnie wszystkie kobitki
Sandra tez sie widze cos nie odzywa
cisza tu piekna nastała echh
A to moja rodzinka-Nata ma nine jak niewiem kto ale juz miala chyba dosc zdjec hehe

reklama
Do góry