reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mery, szanowny pan ja uznaje ... wrecz grozi mi, ze mala ma miec jej nazwisko :no:no i niestety musze jej dac, bo on nie chce wyrazic zgody na to, zeby miala moje :-(
Faktycznie, wszystki dziewczynki gdzies nam sie pochowaly... nie ladnie :no:

Mery a jak tam wogole samopoczucie? Bo to juz tuz tuz :-D:-D:-D ja sie wczoraj naogladałam na youtube filmow z porodow :baffled::baffled::baffled:

reklama
Ogólnie dobrze się czuje tylko nerka mnie nawala i to mnie wkurza ale jest ok wcale mi się nie śpieszy do porodu

Hej Dziewczyny
Mam pytanie gdzie w Bielsku można zrobić fajne i tanie usg 4D?? Gdzie wy robiłyście i co możecie polecić. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam

Carol_ka w bimedzie u doktora Balisia, ale to kosztuje 150 zł jak sie nie jest jego pacjentką, on prowadził moja ciąże i nie mogę na niego narzekać. Jak chcesz to tu masz link do tej przychodni http://www.bimed.bielsko.pl.
Baliś przyjmuje tam poniedziałki i środy - o chyba że się coś zmieniło - bo jakoś nie mam weny by się do niego wybrać.

Mery ile to jeszcze do terminu;-)
Brnady a co u Ciebie słychać.

A nie wiecie co z Bernadką bo już dawno nic nie pisała na forum ?

Ostatnia edycja:
Daisy, dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze czy dostaję jakieś zdjęcia (ale chyba powinnam :-)) i nagranie na płytę z badania. Słyszałam że w klinice pod bukami lekarz daje całe nagranie :-). Aha i jeszcze jedno, nie orientujesz się w którym tygodniu najlepiej zrobić takie badanie. ??

pozdrawiam

Hej laseczki :-):-):-)
U nas w koncu wakacje w pelni, sesja zamknieta i totalne lenistwo :laugh2:Wózek złozony i czeka juz na malego lokatora :-) mama juz dzisiaj sie do niego przymierzała :-pw tym tygodniu jade z nia na zakupy... chyba ja zrujnuje finansowo bo do kupienia mam poprostu wszystko :-p:-D W piatek bylam na wizycie i z mała Amelcią wszystko w porzadku, nawet dostalysmy pozwolenie na wyjazd nad morze :blink:nastepna wizyta dopiero po 20 lipca :-)

Daisy powiedz mi skarbie co Ty bralas do szpitala dla siebie i Zuzi? Bo ja tez bede rodzic na Wyspianskiego i poprostu nie wiem co spakowac w walizke :confused:

Carol_ka - ja miałam 4d robione w Supra Medzie na Olszówki... ja płaciłam 100,- bo jestem ich pacjentką a dla nie-pacjentek to jest chyba 150,- :confused: ale nie jestem pewna. To ich strona: www.supra-med.pl

A reszta dziewczyn przepraszam, emigrowała ??? :baffled:

Brandy, dzięki :-). Zadzwonię do nich jutro i zapytam chociaż to strasznie daleko jest :szok:. Ale powiedz mi jeszcze czy dostaje się jakąś pamiątkę :-).
Pozdrawiam

Carol_ka troche daleko ale warto, bo maja nowy gabinet do USG. A najlepiej na nie jest sie zapisac ok 25 tyg bo wtedy maluszka juz slicznie widac :-D Napewno dostajesz wydruk zdjec, nie wiem teraz jak z plyta, bo ja robilam tam USG zaraz po kupnie nowego sprzetu :-(

hey hey:-)
Carolka widze ze z Czechowic jestes-to na 3D masz najblizej do FALMEDU
Brandy-kuzwa szkoda ze musisz mu dac jego nazwisko:baffled: a co do imienia AMELKA-jest sliczne:-D

No a u mnie oki pracuje pracuje pracuje i jeszcze raz pracuje.....codziennie i pare nadgodzin bo tyle pracy a ludzi nie ma:baffled: ale chociaz kasiorki sie zarobi troszke:-D

Teraz dla nas ciezki okres bo w Lipcu zamkniete przedszkole a do pracy chodzic trzeba tak wiec bedziemy sie z Grzeskiem zmieniac ja na 1 zmiane a on na 2 czasem na odwrót

A mam pytanko moze jakies spotkanie w sobote np.do południa:-D ALE Z DZIECIACZKAMI (Daisy Mery WY TEZ :-D) no ogólnie wszystkie kobitki
Sandra tez sie widze cos nie odzywa
cisza tu piekna nastała echh
A to moja rodzinka-Nata ma nine jak niewiem kto ale juz miala chyba dosc zdjec hehe

reklama
Do góry