reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Aga dzięki :-) Oby ten mały Aniołek rósł zdrowo i dalej tak fajnie jak teraz a będziemy w siódmym niebie.

Mery zgadzam się, jeszcze niedawno miałam brzuch i czekałam z niecierpliwością na poród, a teraz czekam aż mała zaśnie ;-) szybciutko leci ten czas, bardzo szybciutko...

Brendy to powodzenia i dużo sił w tym młynie życzę ;-)
A Amelka to bardzo ładne imię dla Twojego Małego "bokserka" ;-)
A porodu nie masz się, co bać będzie dobrze ;)

reklama
Oj dziewczynki, co tu taka cisza ??? :no::no::no: Ja rozumiem, ze teraz mam kupe nauki, ale zebym wieczorami nie miała co poczytac ??? :-( Nie ladnie ....

U nas wszystko w porzadku, zamowilam wozek juz :-) juz go wypatruje w oknie :-D jutro egzamin i we wtorek ostatni i w koncu wolne :laugh2::tak::laugh2:

No faktycznie nie wiem gdzie wszystkich wywiało zaglądam codziennie a tu cisza nic sie nie dzieje chyba wszyscy już na wakacjach.
Oj ale super pogoda coprawda za ciepło na mój stan ale siedziałam teraz godzine w basenie i było super.
Nati śpi bedzie teraz odsypiać o 5 rano zrobiła nam pobudke myslałam że ją ukatrupie, ale jaki długi dzień za to.
Jaki wózeczek zamówiłaś Brendy pochwal się

no właśnie, dlaczego tu taka cisza??
Ja intensywnie pracuje, bo muszę nadrobić trochę przed urlopem, żeby można było spokojnie jechać.
a to już za dwa tygodnie... nie mogę się doczekać...

Brandy pochwal sie wozeczkiem... dawaj fotki...

No znalazłam na allegro fajniutki ten wózeczek aby się dobrze sprawował i nic więcej nie trzeba.
Brandy ak tam po egzaminkach mozna oblewać kefirem mam nadzieje że tak skoro się intensywnie uczyłać

Hej dziewczynki :-):-) Wózek bedzie jutro :-) Niby nic a tak frajda ... i dużo pieniążków :tak: Poza tym jutro ogólnie cieżki dzien - mam do poludnia spotkanie z adwokatem ... ciekawe co z nim ustale...

Mary mozna oblewac to, ze we wrzesniu mam poprawki :tak::-D:tak:

Brendy nie martw sie wrzesień już tuż tuż wiec zacznij sie uczyć i oby póxniej wszystko dobrze poszło.
Jak tam po spotkaniu z adwokatem

Mery to mnie pocieszylas tym wrzesniem :-D wiem, ze to tuz, tuz... ale bardziej tuz, tuz jest sierpien a teraz to jest dla mnie najwazniejsze :tak::tak::tak:

A spotkanie z adwokatem uwazam za udane, jestem o wiele madrzejsza. Najpierw musze poczekac az mala sie urodzi i J. ja uzna. Potem mu dowale sprawy o zalegle platnosci, alimenty i wladze rodzicielska. Do bani tylko, ze malej nie moge dac mojego nazwiska :-(

reklama
To dobrze że już przynajmniej wiesz jak to zjeść oby wszystko się udało i żeby szanowny pan nie miał watów co do uznawania bo i tak sa testy, tylko kiedyś może być małej przykro że ja spłodził taki ktoś.
Nam dziewczynki wszystkie wywiało ładna pogoda to nie chce sie siedzieć przed kompem a ja niestety musze bo chce zrobić za wczasu księgowanie za czerwiec bo jak mnie pogna do szpitala to póxniej będe się martwić ze nie zdąże.
Nerka mnie nawala jak cholera juz nawet Apapik nie działa zwariować mozna.

Do góry