reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzięki dziewczyny za wsparcie tylko że łatwo powiedzieć trzymaj się ale gorzej z wykonaniem. dzisiaj od 2 w nocy nie śpi już brak mi słów dopiero teraz ja uspałam też głaszcząc po brzuchu i narazie śpi więc mam nadzieje że chociaż obiad zjem w spokoju, a było tak pięknie jak tylko kładłam ją do łóżeczka to szłam ją poźniej tylko przykryć bo kopie strasznie w nocy. Mąż zaraz do pracy idzie i zostajemy same w domku ale kolezanka ma wpaśc z odsieczą.
Brandy a ty znowu się uczysz że nawet nie zaglądasz do nas.

reklama
hey

Ja dzis cała obolała jestem-wczoraj mielismy baardzooooo ciezki dzien w pracy-musielismy sprawdzac belki wazace 30 kilo z 2 stron a belek bylo 280 MASAKRA- mam dzis takie zakwasy ze szok-ratuje sie troche magnesem-ale plecy w ledzwi tak mnie bolą ze zaraz chyba padne
icon_confused.gif

Ale wiecie co mialam do pomocy 2 facetow-1 to 18-sto latek nie znajacy wogole pracy podnusł moze 5 belek a reszte Ja z naszym menagerem-razem podnosilismy i obracali a młody sprawdzał przyrzadami-Jak juz nie dawałam rady i chciałam zeby mnie młody zamienił przy dzwiganiu tego dziadostwa to albo cos spartolił
icon_rolleyes.gif
albo obijał belke albo tak podnosił ze Marek(menager) brał cały ciezar na siebie

i tak przez 6 godzin
icon_rolleyes.gif
sami z Markiem je sprawdzalismy a tamten tylko srubki wkładał:angry:

wykonalismy naprawde kawał dobrej roboty a nakonic szef powiedział ze go bardzo pozytywnie zaskoczyła i ze mam punkty hi hi hi

Na 17 szlismy na grilla do chrzesnicy Grzeska na 4 urodziny-chyba niemusze mówic jak mi sie nie chciała ale poszlismy na 3 godzinki

A jak wrócilismy to padłam ja dzidzus
icon_smile.gif
icon_smile.gif

Sorry ze sie tak zale
icon_smile.gif
ale postawa tego młodego tak mnie bulwersowała ze
icon_evil.gif

No niestety teraz młodzi to chcą kupe zarabiac a nic nie robić płakać sie chce co za pokoenie a bedzie jeszcze gorzej . Mała śpi cisza i spokój robie kompoty z czereśni bo maż dzisiaj skakał u teściów po drzewie i zbierał już pełno zjadłam mam tylko nadzieje że nie skończy się to posiedzeniem na wc.
Atu znowu cisza

Cześć dziewczyny :-)

Mery jak tam się czujesz - ile to jeszcze czasu do rozwiązania:confused:
Brendy, co z Tobą, zniknęłaś gdzieś i nic nie piszesz :confused:
Bernadnko teraz jak Mery napisała, młodzi to chcą dużo zarobić, ale nie napracować się, ehhh szkoda słów:-(

A to mój aniołek ;-)

Załączniki

• 17.jpg
    17.jpg
    156 KB · Wyświetleń: 26
  • 21.jpg
    21.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 18.jpg
    18.jpg
    129,6 KB · Wyświetleń: 24
  • 19.jpg
    19.jpg
    156 KB · Wyświetleń: 24
Hej dziewczynki :-)
U mnie niestety jeden, wielki zajob :-( burdel w postaci pensjonatu na głowie, wuchta nauki i samopoczucie coraz gorsze :-( spać w nocy nie mogę, bo mam takie skurcze łydek, że szok. Kupiłam wczoraj Magvit B6 ale jak narazie zadnych rezultatów :-(

Daisy śliczny ten Twoj aniołek :-D

Brendy trzymaj się cieplutko, a co do skurczy - też je miałam i powiem Ci, że mnie nic nie pomagała, Sławek czasem mi masował jak nie bolało bardzo, ale ogólnie to był to najgorszy objaw w ciąży.
I nie przepracowuj sie, bo to teraz dla Ciebie niewskazane, masz odpoczywać a nie zaharować się na śmierć. A co do szkoły dużo Ci jeszcze zostało??

Deisy strasznie długa ta twoja córa jest słodziutka, jak to minęło dopiero szłas do szpitala.
Ja byłam dzisiaj u lekarza robiła mi usg i wyszło jej że z ułozenia i różnychtam niewiadomych mi rzeczy termin przesunał mi się juz na 1 lipca ciekawe czy się sprawdzi ale mowiłam jej że najwcześniej moge iśc 11 bo wtedy mój mąz może mieć wolne na czym bardzo mi zależy. No ale nie odemnie to zalezy tylko od Pati bo dziś też żadnych zmian co do płci nic nie urosło przez te 3 miesiące.
A tutaj dalej cisza i spokój co się dzieje z dziewczynkami szykujecie się do wakacji Agusia zazdroszcze tez by mi się przydał odpoczynek

reklama
Yo yo mamusie :-D:-D:-D Sorry za takie dlugie milczenie ale ...
1. Sesja w trakcie, a niektore egzaminy zdaje po dwa razy :-(bo niestety len ze mnie i poprawiam :-(
2. Pensjonat na głowie, wiec same wiecie ....
3. Samopoczucie sięga powoli dna (wczoraj cały dzien spędzony w łóżku :-))
4. LEŃ ( szczerość musi być :-D)

Ale dzisiaj rano wrócili moi kochani rodzice i zostają aż albo tylko do niedzieli :-) więc czasu wolnego będę mieć ciut wiecej. Piszę ciut bo w piatek egzamin, w sobote wesele i w poniedziałek egzamin. Nic tylko sznurek i powiesic sie na suchej galezi :laugh2:

No, jeszcze dwa miesiące i to moje male stworzonko bedzie ze mna. Boje sie porodu jak fiks :-):-) a mala juz niestety miejsca nie ma dosc i wierci sie przepaskudnie. Ostatnio czulam sie jak bokser po walce :laugh2: ale normalnie nie moge sie jej juz doczekac :-) wybralam w koncu imie i juz go nie zmienie :-):-):-) bedzie mała AMELKA :laugh2: ślicznie nie ???

Do góry