reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

AAA No tak:tak::-p
Jasne załatw go tak ze mu w piety pójdzie!!!:angry: niech sobie nie mysli ze moze Cie zastraszac........dosc juz tego!!

My zaraz sie zbieramy na testy tz.nie tak zaraz za godzinke

A dzis znow meczyk i to o wszystko mam nadzieje ze wkoncu POLSKA pokaze ze nie jestesmy takie sieroty:baffled:

no to buziaki pa

reklama
Oj ja mam schodów w domu pełno i musze po nich gonić tam i z powrotem a jeszcze jak idzie Nati ze mna to koszmar bo zajmuje to całe wieki bo ona chce sama i idzie raz do góry raz na dół no ale cóz.
a co do wczorajszego wieczoru to za szybko się cieszyłam bo Nati spała do 21 a później wylądowała ze mna w łózku i próbowałam ją uspać wkońcu padła i mąż przenosił ja przed północą do łóżeczka i spała do rana. Teraz też śpi padła mi w samochodzie.
Ja mam jakis kiepski dzień coś mnie nerki juz obydwie bolą jakoś mi słabo chyba musze iśc legnąć.

Hejka :-)
Witam kolejną mamusię.

Jak tak patrzę to aż się boję że się zapatrzę ;-)
Ale na razie pozwolić sobie nie mogę.

Brandy współczuję przeżyć, nie martw się, matce nigdy nie odbiorą dziecka, chyba że to jakaś alkoholiczka.

Ja byłam przedwczoraj w Bielsku i obchodziłam sklepy w centrum za jakimś wózkiem i nic , nadal nie kupiłam, żadnego wyboru.
nie byłam sama, tułałam za sobą dzieci więc było ciężej. Do tego placu chyba w końcu nie dotarłam.
Byłam na Komorowickiej i w w kiilku innych sklepach ale wszędzie tylko te Desingi a o nich nie ma dobrych opinii.

Teraz jestem jeszcze bardziej w kropce :wściekła/y:

Hejka :-)
Ja byłam przedwczoraj w Bielsku i obchodziłam sklepy w centrum za jakimś wózkiem i nic , nadal nie kupiłam, żadnego wyboru.
nie byłam sama, tułałam za sobą dzieci więc było ciężej. Do tego placu chyba w końcu nie dotarłam.
Byłam na Komorowickiej i w w kiilku innych sklepach ale wszędzie tylko te Desingi a o nich nie ma dobrych opinii.

Teraz jestem jeszcze bardziej w kropce :wściekła/y:
a byłaś w Dudusiu ? Tam jest chyba największy wybór a jakiego wózka szukasz?

Witam dziewczyny dostaje szału Natalia doprowadza mnie do obłedu coś jej w głowie sie poprzestawiało i nie chce spać mam dośc w dzień nie spi kładziemy ją wyje więc powinna wieczór paśc na twarz a ona nie leży i wyje w łózeczku juz sama nie wiem co sie dzieje żadnych dolegliwości chorobowych wszystko jest ok poza małym katarem już zaczynam podejzewać że ona przeczuwa że będzie cos się działo bo cały czas tylko mamusia i mamusia nawet wysikac się nie moge żeby nie była ze mna , dostaje jobla do głowy już nawet dzisiaj zapakowałam torbe do szpitala bo przy tych nerwach nie wiem czy nie przyśpieszy się termin chociaż w tym momencie to już wcale nie mam ochoty na drugie dziecko normalnie deprecha mnie dopada. Dobrze ze moge chociaz tutaj się wyżalić.

a byłaś w Dudusiu ? Tam jest chyba największy wybór a jakiego wózka szukasz?

W Dudusiu, a gdzie to jest ?
Byłam autobusem więc mogłam raczej tylko w okolicach centrum poruszać się.
Czy w tym Dudusiu są takie ceny jak na allegro ?

Mi moja córa daje popalić w nocy, potrafi przez całą (prawie) noc wołać mama, mama i tulić się do mnie a zasypia po wielu wielu trudach. Na dodatek musze ją głaskać bo jak przestaję to się budzi ...

Ostatnia edycja:
Jadąc w kierunku szczyrku za zamkiem 600m skręca się w lewo na światłach
na pewno mozna dojechać tam autobusem chyba 1 tam jeździ i na pewno jeszcze parę innych autobusow ceny są porównywalne do allegro

reklama
Hej dziewczynki!
Nie bylo mnie troche, bo w domu nie mqa szans zebym przy Sarze siadla przy komputerze, a w pracy dalej mamy tylko laptopa, a pracujemy w 2 albo w 3, wiec dostep jest utrudniony :blink:
Za to dzisiaj jestem sama, wiec moze uda mi sie z Wami troszke popisac :tak::-)

Na pewno nie dam rady nadrobic wszystkiego, za co z gory przepraszam :blink::-)

Brandy, czy tego J. popierdolilo! Jeszcze bedzie Ci grozic, ze Ci dziecko odbierze, palant jeden! Nie tak latwo odebrac matce dziecko, w koncu stac Cie i Twoich rodzicow, zeby mala wychowac i zapewnic jej doskonaly rozwoj, a poza tym nie jestes jakas degeneratka, ktorej sad na wniosek nieodpowiedzialnego tatusia dziecko odbierze! Kretyn! Przeperaszam, ze tak na niego najezdzam, ale normalnie wystrzelalabym go po mordzie za to wszystko! :wściekła/y::no::wściekła/y::szok::wściekła/y:

Aiwyls, tak jak pisze Lunadzia, sprobuj w Dudusiu :tak: My tez tam wozek kupowalismy 2 lata temu, ale niestety wtedy przeplacilismy prawie 200zl w porownaniu z allegro :baffled: Wysiadz na Żwirki Wigury i idz w kierunku Szczyrku :tak::-)

Mery, glowa do gory, to pewnie tylko chwilowy kryzys...Moze Natalia czuje, ze w domku nastapia duze zmiany i ze bedzie miala "konkurencje" :-:)blink:Dasz rade, zobaczysz...No i nie denerwuj sie kochana, bo do terminu masz jeszcze ponad miesiac :tak:

Agusiaaa, Bernadka, a co u Was? Jak dzieciaczki?
Bernadka, jak tam powrot do pracy, przezylas jakos? ;-)

U mnie po staremu. Przygotowania do wesela kuzynki w pelni ;-):-) Kreacje juz mam, czekam tylko na buty az mi przyjda, bo na allegro zamawialam :-) Prezent kupiony, na solarium zaczelam chodzic, zeby nie swiecic biela :-p Jeszcze tylko wlosy i pedicure przed samym weselichem i bedzie mozna sie bawic ;-):-D

A dzisiaj idziemy na 85 urodziny do mojej babci. Robi w knajpie w Szczyrku, wiec po pracy lece prosto na imprezke rodzinna ;-):-)

Do góry