Hej dziewczynki!
Nie bylo mnie troche, bo w domu nie mqa szans zebym przy Sarze siadla przy komputerze, a w pracy dalej mamy tylko laptopa, a pracujemy w 2 albo w 3, wiec dostep jest utrudniony
Za to dzisiaj jestem sama, wiec moze uda mi sie z Wami troszke popisac
:-)
Na pewno nie dam rady nadrobic wszystkiego, za co z gory przepraszam
Brandy, czy tego J. popierdolilo! Jeszcze bedzie Ci grozic, ze Ci dziecko odbierze, palant jeden! Nie tak latwo odebrac matce dziecko, w koncu stac Cie i Twoich rodzicow, zeby mala wychowac i zapewnic jej doskonaly rozwoj, a poza tym nie jestes jakas degeneratka, ktorej sad na wniosek nieodpowiedzialnego tatusia dziecko odbierze! Kretyn! Przeperaszam, ze tak na niego najezdzam, ale normalnie wystrzelalabym go po mordzie za to wszystko!
Aiwyls, tak jak pisze Lunadzia, sprobuj w Dudusiu
My tez tam wozek kupowalismy 2 lata temu, ale niestety wtedy przeplacilismy prawie 200zl w porownaniu z allegro
Wysiadz na Żwirki Wigury i idz w kierunku Szczyrku
Mery, glowa do gory, to pewnie tylko chwilowy kryzys...Moze Natalia czuje, ze w domku nastapia duze zmiany i ze bedzie miala "konkurencje" :-
blink
asz rade, zobaczysz...No i nie denerwuj sie kochana, bo do terminu masz jeszcze ponad miesiac
Agusiaaa, Bernadka, a co u Was? Jak dzieciaczki?
Bernadka, jak tam powrot do pracy, przezylas jakos? ;-)
U mnie po staremu. Przygotowania do wesela kuzynki w pelni ;-):-) Kreacje juz mam, czekam tylko na buty az mi przyjda, bo na allegro zamawialam :-) Prezent kupiony, na solarium zaczelam chodzic, zeby nie swiecic biela
Jeszcze tylko wlosy i pedicure przed samym weselichem i bedzie mozna sie bawic ;-)
A dzisiaj idziemy na 85 urodziny do mojej babci. Robi w knajpie w Szczyrku, wiec po pracy lece prosto na imprezke rodzinna ;-):-)