reklama
Daisy_DG
Szczęśliwa mama Zuzi
Cześć Mamuśki ;-)
Witam nowe mamy i życzę "udanego" pisania na forum ;-)
Brandy Ty to masz stresy przed tym rozwiązaniem, ale trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie jak możesz, bo im więcej Ty się stresujesz tym więcej Mała to przeżywa, a J. olej ciepłym moczem, stracił super babeczkę i niech tego żałuje. Ty sobie życie ułożysz z odpowiedni facetem co Cię będzie szanował i wspierał :-)
Bernadka ładne zdjęcia, widzę, że u Ciebie chyba już lepsze relacje z mężusiem;-) Uśmiechaj się częściej, bo Ci z tym do twarzy, całuski dla Natki.
Mery trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie, bo termin już tuż tuż, jak to wszystko przeleciało – aż człowiek nie zdaje siei z tego sprawy…
A co u mnie Zuzia śpi jak spała - czyli noce wolne na odpoczynek i przyjemności i na pracowity dzień, bo w dzień śpi mało i wymaga żeby się nią zajmowano - nie dziwie się jej wcale. Jej dzień to – jedzenie, spanie, kupka, jedzenie, spanie ….. No i cudne uśmiechy, którymi umila nam dzień, Zuzia po prostu kochanie się uśmiecha
Dzisiaj jesteśmy u dziadków,/stwierdzili, że bardzo urosła i przybrała – że w końcu ma pyzy;-)/ jutro jedziemy na badania bioderek i na szczepienia - ehhh jak ja nie lubię zastrzyków, a tu na dodatek będą moje maleństwo kłoć wrrrr....
Resztę Mamusiek gorąco pozdrawiam i udanego tygodnia życzę.
Witam nowe mamy i życzę "udanego" pisania na forum ;-)
Brandy Ty to masz stresy przed tym rozwiązaniem, ale trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie jak możesz, bo im więcej Ty się stresujesz tym więcej Mała to przeżywa, a J. olej ciepłym moczem, stracił super babeczkę i niech tego żałuje. Ty sobie życie ułożysz z odpowiedni facetem co Cię będzie szanował i wspierał :-)
Bernadka ładne zdjęcia, widzę, że u Ciebie chyba już lepsze relacje z mężusiem;-) Uśmiechaj się częściej, bo Ci z tym do twarzy, całuski dla Natki.
Mery trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie, bo termin już tuż tuż, jak to wszystko przeleciało – aż człowiek nie zdaje siei z tego sprawy…
A co u mnie Zuzia śpi jak spała - czyli noce wolne na odpoczynek i przyjemności i na pracowity dzień, bo w dzień śpi mało i wymaga żeby się nią zajmowano - nie dziwie się jej wcale. Jej dzień to – jedzenie, spanie, kupka, jedzenie, spanie ….. No i cudne uśmiechy, którymi umila nam dzień, Zuzia po prostu kochanie się uśmiecha
Dzisiaj jesteśmy u dziadków,/stwierdzili, że bardzo urosła i przybrała – że w końcu ma pyzy;-)/ jutro jedziemy na badania bioderek i na szczepienia - ehhh jak ja nie lubię zastrzyków, a tu na dodatek będą moje maleństwo kłoć wrrrr....
Resztę Mamusiek gorąco pozdrawiam i udanego tygodnia życzę.
luandzia1
Entuzjast(k)a
byłam dziś na zawodach w motocrossie (mój K. to były zawodnik) a dzidziuś tak się wiercił, że aż się boję, że to też będzie taki maniak
Oj jeżeli byłyśmy na tych samych zawodach to rzeczywiście strasznie głośno było .Ja tam długo nie wytrzymałam ale mój W musiał spędzić tam cały dzień bo pomagał przy obsłudze .
Brandy życzę Ci żebyś sobie jakoś to wszystko poukładała tylko nie stresuj się zbytnio bo teraz musisz myśleć przede wszystkim o córeczce a nie o głupich chłopach.
Niestety nie mam teraz zbyt dużo czasu bo mój mały "tajfun" zaczął raczkować i nie wiedzieć czemu interesuje się wszystkim tym czego nie może dotykać.;-)
W dodatku postanowiła spać raz dziennie co drastycznie ograniczyło mój "wolny" czas.
Pozdrawiam
Oj znowu panie wywiało ja to juz wogóle moge skarżyć sie na brak czasu bo Natce odwidziała się drzemka wpołudnie i cały czas wymaga uwagi jest ostatnimi czasy niedowytrzymania, nie mam pojecia co sie dzieje. Dobrze że chociaż teraz zasneła bez jęków bo moja cierpliwość i nerwy są na wyczerpaniu. Jestem coraz bardziej przerażona jak to będzie jak Pati się urodzi to juz chyba musze sie sklonować bo innego wyjścia nie widze.
Miłej nocki
Miłej nocki
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Mery dasz rade... trzymamy kciuki.... a tak wogole to dosc wczesnie Natalka zrezygnowala z drzemki... moze sie jej jeszcze zmieni...
Olek fajnie przesypia 2 lub 3 godzinki w poludnie... ale wieczorkiem chodzi spac dopiero po 22:00
Olek fajnie przesypia 2 lub 3 godzinki w poludnie... ale wieczorkiem chodzi spac dopiero po 22:00
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Hej moje mamusie kochane :-)
U nas sytuacja sie uspokoila... J. dal mi narazie spokoj, mam swoja ochrone i krzywda mi sie nie dzieje. Ł. pojechał na szkolenie do Czestochowy na 3 miesiace, ale co jakis czas ma przyjezdzac. 21 czerwca idziemy na wesele A tamtym de***em zajmie sie juz moj tata i sąd, bo za niedlugo ide zlozyc pozew. Nie odpuszcze mu. Ale powiem wam, ze sie uspokoilam od kiedy go nie ma... spie w nocy jak dziecko, nie placze, czesciej sie usmiecham..poprostu kamien z serca
Zaczynam sie coraz bardziej stresowac porodem, zakupami i innymi rzeczami... co juz w sumie tak blisko... wizja tego wszystkiego mnie przeraza poprostu ... Ale jakos to bedzie, nie ?
U nas sytuacja sie uspokoila... J. dal mi narazie spokoj, mam swoja ochrone i krzywda mi sie nie dzieje. Ł. pojechał na szkolenie do Czestochowy na 3 miesiace, ale co jakis czas ma przyjezdzac. 21 czerwca idziemy na wesele A tamtym de***em zajmie sie juz moj tata i sąd, bo za niedlugo ide zlozyc pozew. Nie odpuszcze mu. Ale powiem wam, ze sie uspokoilam od kiedy go nie ma... spie w nocy jak dziecko, nie placze, czesciej sie usmiecham..poprostu kamien z serca
Zaczynam sie coraz bardziej stresowac porodem, zakupami i innymi rzeczami... co juz w sumie tak blisko... wizja tego wszystkiego mnie przeraza poprostu ... Ale jakos to bedzie, nie ?
Bernadka1234
Fanka BB :)
hey
BRANDY-CIESZE SIE:-) ze wszystko Ci sie układa naprawde
a co za pozew chcesz złozyc??
U nas wszystko ok-Ja na wysokich obcasach-praca dom praca.............
Ale spoko lubie takie zycie a pozniej błoga niedziela.....
Teraz ide szykowac kolacyjke i wykapac Natke
A jutro na testy alergologiczne idziemy ciekawe co wyjdzie
buziaki i miłego wieczora
BRANDY-CIESZE SIE:-) ze wszystko Ci sie układa naprawde
a co za pozew chcesz złozyc??
U nas wszystko ok-Ja na wysokich obcasach-praca dom praca.............
Ale spoko lubie takie zycie a pozniej błoga niedziela.....
Teraz ide szykowac kolacyjke i wykapac Natke
A jutro na testy alergologiczne idziemy ciekawe co wyjdzie
buziaki i miłego wieczora
Brandy
Bernadka jak to jaki pozew? O alimenty !!! Niech płaci a co ! A jeszcze niech jakis numer wykreci to zloze o zakaz zblizania sie do mnie i do malej !!!
I masz racje Brandy nie ma co się patyczkować z takim osłem trzymamy kciuki żeby wszystko było ok.
Co do stresów to ja juz też pomału dostaje jobla Natka znowu dziś nie spała popołudniu mała w brzuchu tez daje popalić brzuch mnie już tak kłuje że rano myślałam że nie wstane koszmar. Dobrze że chociaż teraz Nati zasnęła bez jęków i mam nadzieje że będzie spała aż do rana bo padam. Ide cos przekąsić i zrelaksować sie przy TV mam nadzieje że coś będzie fajnego.
Co do stresów to ja juz też pomału dostaje jobla Natka znowu dziś nie spała popołudniu mała w brzuchu tez daje popalić brzuch mnie już tak kłuje że rano myślałam że nie wstane koszmar. Dobrze że chociaż teraz Nati zasnęła bez jęków i mam nadzieje że będzie spała aż do rana bo padam. Ide cos przekąsić i zrelaksować sie przy TV mam nadzieje że coś będzie fajnego.
reklama
Brandy
Mery, uwierz mi, nie mam zamiaru sie z nim patyczkowac. Zrobie wszystko, zeby poczul konsekwencje swojej glupoty !
Co do stresów, to teraz dopiero czuje jak to wszystko ze mnie wychodzi, wszystkie te nerwy, nieprzespane noce...czuje sie poprostu wypompowana, jakby uszlo ze mnie cale powietrze....
Pamietasz, niedawno mi pisalas, ze masz 6 z przodu teraz mi 6 wskoczyla
Dobrze, ze Natka Ci dzisiaj spokojnie usnela. Moja mala sie ze mna bawi w wystawianie dupki :-):-):-)
Tez ide lezeć przed TV... jutro mnie czeka sprzatanie i przeprowadzka 2 pietra nizej bo juz nie daje rady wchodzic kilka razy na dzien tak wysoko
Co do stresów, to teraz dopiero czuje jak to wszystko ze mnie wychodzi, wszystkie te nerwy, nieprzespane noce...czuje sie poprostu wypompowana, jakby uszlo ze mnie cale powietrze....
Pamietasz, niedawno mi pisalas, ze masz 6 z przodu teraz mi 6 wskoczyla
Dobrze, ze Natka Ci dzisiaj spokojnie usnela. Moja mala sie ze mna bawi w wystawianie dupki :-):-):-)
Tez ide lezeć przed TV... jutro mnie czeka sprzatanie i przeprowadzka 2 pietra nizej bo juz nie daje rady wchodzic kilka razy na dzien tak wysoko