reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam w pochmurną niedziele Brandy gdzie jestes znowu się uczysz czy co?
Daisy jak tam mała rośnie szybko nie dalej przesypia tak ładnie noce.
Ja własnie jestem po wizycie teściów jakoś nie moge ścierpieć tej mojej teściowej widzi dziecko raz na m-c jak dobrze idzie a wszystko wie lepiej to jest niebezpieczne to i tamto ogólnie wszedze mamy niebezpiecznie w domu dla dziecka tylko że niunia ma prawie 2 lata i na szczeście jeszcze się nic nie stało. To znowu mój maż za ciasno pampersa zakłada a skąd ana ma wiedzieć jak to sie robi jak jej jeszcze nigdy nie przebierała a sama używała tetrowych pieluch. To znowu bo Natka płacze i napewno ją zbiera bo zupy nie zjadła i tak dalej a miałam się odstresować dzisiaj mąz miał jechać do nich z Natką bo ma wolne. I tylko mi ciśnienie się podnosi sorki że sie tak zale.

Siemka mamusie :-)

Zaczne od tego, ze J odwalilo:no:... juz myslalam, ze dorosly z niego facet a wczoraj mi napisal, ze zrobilam najwiekszy blad w swoim zyciu i zabierze mi wszystko co kocham i czego najbardziej pragnelam - czyli mała..na co mu odpisalam, ze zeby odebrac mi mala bedzie musial najpierw mnie zabic, bo za zadne skarby ani ja ani moi rodzice mu na to nie pozwola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... niestety jestem zmuszona podac sprawe do sadu :-:)-:)-( zalamalam sie tym wszystkim ... Na szczęscie Ł. ( Bernadka wiesz który :-) ) obiecal mi, ze sie mna zajmie i bedzie mnie pilnował... a jak cos to moge u niego zamieszkac a tam mnie nie znajdzie... Caly czas sie zastanawiam za jakie grzechy ....

Bernadka nie chce Ci przypominac ale jutro idziesz do pracy hehe :-p:-p:-p a ja rano na egzamin :-(A jak Natka sie czuje? I jak tam zakupy ??? Udane co? :-)

Sandra za niedlugo mi sie bedziesz pomagac pakowac hehe :-) bo ja chyba caly sierpien bede siedziec na walizce :-D

Daisy co tam u Ciebie kwiatuszku ??? Jak sie sprawuje mała Zuzia ???:laugh2:

Mery no ucze sie, bo sesja w toku a poza tym staram sie sobie zycie jakos konkretnie poukladac:blink:.... a tesciowa olej... moja mała bedzie miala tylko jedna babcie (moja mame), bo na mame J nie mam wogole co liczyc. Ta kobieta sie wogole nie interesuje, a ja jej do d**y wchodzic nie mam zamiaru !:no::no::no:

Brandy-sorry teraz za wyrazenia ale co za...dup ek ,d ebil,idiota,pala nt,cwok, i wszystko co najgorsze!!!!!z J!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale nic sie nie przejmuj zaden normalny sad nie da i tak mu dziecka takiemu nieodpowiedzialnemi palantowi:angry::angry: taak zakupy udane 300 juz nie nasze:no::baffled::baffled::baffled::baffled: a co do L to trzymaj sie go !!

My własnie wrocilismy ze spacerku mala sobie odpoczywa-bo sie najezdzila na hulajnodze:rofl2: bylismy na lodach i teraz ogladamu na dobre i na zle a zachwilke ide pomyc po obiadku bo niestety ale stos brudnych naczyn pietrzy sie w zlewie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na mecz zapasy zrobione-2 redsy,frytki,rurki waflowe:-p a duuuupa rosnie ;-)

Mery-spoko twoja sie przynajmniej wtraca a moja to olewa moje dziecko a tez widzi je nie zaczesto:baffled: ale coz tesciowe to jedze hi hi hi hi:tak:;-)

buziaki

Bernadka ja wiem, ze sad mu nie da dziecka, ale mam stresa juz na sama mysl, ze bede musiala to ta a nie inna droga rozwiazac... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i caly czas bede musiala ogladac sie za siebie ... choc L. teraz wyjezdza zostawia mnie pod opieka swoich przyjaciol, zeby czasem J. nie narobil wiekszych glupot...:-:)-:)-( chyba bym bez niego zginela... Anioł nie człowiek...:tak::tak::tak:

No wiedziałam że faceci to cwoki ale że aż takie dobrze ze z tym kredytem wam nie wyszło bo też byłby problem z mieszkaniem.Trzymaj sie dzielnie i nie daj się palantowi najlepiej nie kontaktuj się z nim wogóle zebys sobie nerwów nie targała i zeby mała w brzuszku spokój miała.
Trzymaj się dzielnie

dziękuję za tak miłe powitanie:-)
ja mam 28 lat i dzidzia, która pojawi się za dwa miesiące będzie moim drugim skarbem (moja córa ma już 8 lat no i teraz chłopczyk:))
chodzę do przychodni na Broniewskjiego do Gasperowiczowej (mam kartę Medicover-u)ale nie jestem zadowolona; może to i dobry lekarz ale mam wrażnie, że traktuje pacjentki raczej "hurtowo"
chyba pójdę niedługo do Kawulok bo ma świetną opinię

Mery nie przejmuj się teściową, bo one tak zawsze wszystko najlepiej wiedzą a jak przyjdzie co do czego to karpik he he he

Brandy ja już jestem po rozwodzie i teraz najbardziej żałuję, że tak długo zwlekałam i ratowałam wszystko na siłę; nie warto, szkoda latek:)

brandy- nieciekawie, ale wszytko bedzie git! zobaczysz! :tak:
bednadka- nazwisko mam na k, panienskie na b, jestem z 80 roku (NIECALE 28 lat ;-):-D) i mieszkam w czechowicach, na granicy z goczalkowicami.

Mery...ćwoki to mało powiedziane !!! :no::no::no: a nie bede w tym miejscu uzywac slow niecenzuralnych. Faktycznie dobrze, ze nic nam nie wyszlo, bo teraz obudzilabym sie z reka w nocniku :tak:Nie kontaktuje sie z nim wogole...za niedlugo skontaktuje sie z nim adwokat ojca...

Gosia- wiesz, ja z J rozstalam sie w grudniu i wrocilam do niego, co bylo najwiekszym bledem w moim zyciu ... ale teraz przynajmniej utwierdzilam sie w tym jaki z niego ... :-(

reklama
ja przeciągałam wszystko przez sześć lat na szczęście dwa lata temu dałam sobie spokój i pomógł mi w tym mój kochany K.:) teraz wiem, że można normalnie żyć, tworzyć normalną rodzinę i być kochaną:)

Brandy ja mam termin na 28 sierpnia także podobnie;

byłam dziś na zawodach w motocrossie (mój K. to były zawodnik) a dzidziuś tak się wiercił, że aż się boję, że to też będzie taki maniak:)

Do góry