Siemka mamusie :-)
Zaczne od tego, ze J odwalilo
... juz myslalam, ze dorosly z niego facet a wczoraj mi napisal, ze zrobilam najwiekszy blad w swoim zyciu i zabierze mi wszystko co kocham i czego najbardziej pragnelam - czyli mała..na co mu odpisalam, ze zeby odebrac mi mala bedzie musial najpierw mnie zabic, bo za zadne skarby ani ja ani moi rodzice mu na to nie pozwola
... niestety jestem zmuszona podac sprawe do sadu :-
-
-( zalamalam sie tym wszystkim ... Na szczęscie Ł. (
Bernadka wiesz który :-) ) obiecal mi, ze sie mna zajmie i bedzie mnie pilnował... a jak cos to moge u niego zamieszkac a tam mnie nie znajdzie... Caly czas sie zastanawiam za jakie grzechy ....
Bernadka nie chce Ci przypominac ale jutro idziesz do pracy hehe
a ja rano na egzamin :-(A jak Natka sie czuje? I jak tam zakupy ??? Udane co? :-)
Sandra za niedlugo mi sie bedziesz pomagac pakowac hehe :-) bo ja chyba caly sierpien bede siedziec na walizce
Daisy co tam u Ciebie kwiatuszku ??? Jak sie sprawuje mała Zuzia ???
Mery no ucze sie, bo sesja w toku a poza tym staram sie sobie zycie jakos konkretnie poukladac
.... a tesciowa olej... moja mała bedzie miala tylko jedna babcie (moja mame), bo na mame J nie mam wogole co liczyc. Ta kobieta sie wogole nie interesuje, a ja jej do d**y wchodzic nie mam zamiaru !